Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Al meu Jimny!

SergiuV

Postări Recomandate

Salutare,

Va prezint masinuta mea de off-road, un Suzuki Jimny cumparat in decembrie 2012, dar fiind foarte entuziasmat de masina m-am ales cu una alb nemetalizat aflata in stoc, nu am avut rabdare sa astept sa vina una vopsita in culoarea la alegere. Totusi pana la urma a fost mai bine asa avand in vedere ca deja masina a acumulat zeci de zgarieturi. Pana acum sunt foarte multumit de masina, este excelenta si pentru off-road si pentru oras, nu a dezamagit.

S-au efectuate si ceva modificari asupra masinii precum un suspension lift de 4 cm, scuturi, diferential blocabil ARB pe spate, anvelope MT, iar aproximativ de o luna un amortizor de directie si mai urmeaza cateva modificari printre care si un troliu.

DSC_6053.thumb.JPG.a302c5752671429e83ec4b2250215004.JPGDSC_8271.thumb.JPG.f9dd5e21e2c69ac6ce3dfc27c90c5511.JPGDSC_6119.thumb.JPG.7884f734f6cc76fc684fe38e5adfe785.JPGDSC_0284.thumb.JPG.e427dc60ddf1d46e612c1f90aeb04e6e.JPGDSC_8347.thumb.JPG.7f2cea37a644938e964610fde6e431db.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Al meu Jimny!

Salutare,

Va prezint masinuta mea de off-road, un Suzuki Jimny cumparat in decembrie 2012,

Esti sigur ca nu e decembrie 2013?

Multi km inainte fara probleme :h5

MT-urile se comporta iarna mai bine in zapada afinata si cam atit. Pe zapada batatorita au aderenta mai mica si la frinare sint catastrofa.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Sigur e decembrie 2012, facelift sunt toate modelele 2013 de Jimny si al meu e fabricat in 2013 conform cartii de identitate si multumesc.

E foarte ok alba :h5

Ce marca/dimensiune sunt cross-urile si ce ET au jantele?... vad ca sunt altele decat cele originale si par cu ET neg.

Pneurile sunt Marix Puma 4x4, pe dimensiunea stoc 205/70R15, jantele au ET -12.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut. Felicitari pentru achizitie. Am si eu un Jimny identic cu al tau. Eu insa l-am vurut alb si am asteptat mai mult de o luna dupa el. Arata bine, o mareste culoarea deci sa nu-ti para rau. Spune-mi te rog mai multe despre modificari: unde le-ai facut, cat te-au costat, daca iti afecteaza garantia etc.

Editat de n.vasiliu
Link spre comentariu

Salut. Felicitari pentru achizitie. Am si eu un Jimny identic cu al tau. Eu insa l-am vurut alb si am asteptat mai mult de o luna dupa el. Arata bine, o mareste culoarea deci sa nu-ti para rau. Spune-mi te rog mai multe despre modificari: unde le-ai facut, cat te-au costat, daca iti afecteaza garantia etc.

Multumesc! Legat de modificari, pana acum toate modificarile pe care le-am adus masinii (scuturi, amortizor directie, dif. blocabil pe spate+compresor, suspension lift,carlig de remorcare) au fost efectuate la service-ul Suzuki din Cluj si garantia a ramas tot de 5 ani pentru tot ce nu a fost modificat(adica cred ca pentru tot mai putin suspensie si diferential spate). Pretul pentru manopera a fost unul ok raportat la ceea ce s-a facut, dar neavand facturile la mine nu iti pot da o cifra exacta, pentru piese gasesti pe site-uri preturi. Sper sa iti fie de folos informatiile.

Pun si doua poze din weekend de la cabana Vladeasa.

DSC_3355.thumb.JPG.0010dfac7388a74f60dd8617ce3aed92.JPGDSC_3362.thumb.JPG.e28a871fc0b23f85319758259809ed08.JPG

Editat de SergiuV
Link spre comentariu

Frumoase poze.

Legat de accesorii - poti sa-mi dai un mesaj privat eventual cu cat a costat diferentialul, inltarea etc cu tot cu manopera? Prospectez si eu piata si sunt foarte curios de preturi si pareri de la posesorii de Jimny 2013.

Mersi.

Link spre comentariu

Eu as zice ca informatia referitoare la diferential blocabil, tipul/marca lui si cost poate fi facuta publica.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Diferentialul blocabil e ARB si l-am luat impreuna cu compresorul mai mare pentru 2 diferentiale/umflat roti.

Frumoase poze.

Legat de accesorii - poti sa-mi dai un mesaj privat eventual cu cat a costat diferentialul, inltarea etc cu tot cu manopera? Prospectez si eu piata si sunt foarte curios de preturi si pareri de la posesorii de Jimny 2013.

Mersi.

Pentru preturi problema este ca masina e pe firma si ca atare si facturile sunt tot pe firma si chiar nu imi este deloc la indemana sa le caut sa ma uit la preturi, dar iti pot recomanda sa te cauti pe site-uri sa vezi care sunt preturile, ca nu s-au schimbat mult de atunci si gasesti tot ce ai nevoie, iar pentru manopera cel mai bine ar fi sa intrebi la un service. Imi cer scuze ca nu te pot ajuta mai mult.

Link spre comentariu

Pentru preturi problema este ca masina e pe firma si ca atare si facturile sunt tot pe firma si chiar nu imi este deloc la indemana sa le caut sa ma uit la preturi, dar iti pot recomanda sa te cauti pe site-uri sa vezi care sunt preturile

Preturile de pe net le stim toti, ma gindeam ca poate ai gasit o combinatie mai buna.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

@unde...TOT poporu stie ca un ARB te duce la vreo 1000+ euroi in Romania... k de... tre sa mance si gura lor o paine aicisha...

Off-topic :

Nu inteleg ce te opreste sa ti-l iei de afara unde-i aproape moka....?!?? :ha:

Link spre comentariu

In caz ca imi scapa vreo ironie, nici afara nu e tocmai moca, adica vreo 1000 de lire cu compresor cu tot (disclaimer: am facut calcule grosiere), fara manopera.

Eu spre exemplu, caut pentru fata un LSD pentru ca nu vreau sa schimb planetare, cruci HD, etc. si nu gasesc deloc. Am gasit ceva prin Japonia, dar nici Chrome-ul nu se descurca, iar cu optiunile de plata e jale mare.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare