Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cult religios cu scutire de taxe

air_wolf

Postări Recomandate

de ceva timp ma bate gindul sa infiintez o astfel de sandrama. in care toti cei care se inscriu primesc statut de preot. si evident, conform legii, sint scutiti de taxe.

stie cineva cum se infiinteaza asa ceva?

• Like 2

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: cult religios cu scutire de taxe

:ha: preot feng-shui offroad, clasa a III-a...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

mult prea tare ... stau cu pleoapa pe topic-ul asta...daca se poate face asa ceva, direct popa ma fac...si imi iau macar un LC80 cu motor de 4.2 ... daca imi ajung banii iau o americana de aia d eneam prost cu motor de minim 5.7L :-))) nu de alta da sa pot ajunge la enoriasi in orice conditii si pe orice teren :ha:

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

mult prea tare ... stau cu pleoapa pe topic-ul asta...daca se poate face asa ceva, direct popa ma fac...si imi iau macar un LC80 cu motor de 4.2 ... daca imi ajung banii iau o americana de aia d eneam prost cu motor de minim 5.7L :-))) nu de alta da sa pot ajunge la enoriasi in orice conditii si pe orice teren :ha:

Stoiane, cred ca din toata afacerea asta tie iti suna cel mai bine ca ai motiv de pretext sa-ti tragi un 80, fara de care, nu-i asa, n-ar avea nici o noima restul nebuniei, nu....?!? :ha:

Link spre comentariu

mai bine un hemi un big bloc un 424 Ci :) da daca e posibila chestia asta ma inscriu si eu la cursuri :):):)

apropo tinuta e obligatorie?

ma scuzi dar pe langa faptul ca ideea ar fi super tare daca se poate face asa ceva e si extrem de hazliu cand ma gandesc ca vom merge in campionat si ne vom saluta cu "sarumana parinte" :):):)

Link spre comentariu

:ha: primul topic citit pe ziua de azi. "Ma hlizesc" de ma prapadesc!

As vrea si eu. Preot/mag level 7 cu +3 la pedala, +5 la motorina/mana, ring of indestructibility si + 3.14 la atac (pinionul de atac).

Pour les connoisseurs du Diablo/Heroes of M&M

:ha:

Editat de Kibitz
  • Like 1

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

La fel cum rin SUA au aparut tot felul de culturi religioase cum ar fi Preslitarienii sa cultul Canabisului :ha:

Probabil ca fiecare membru si prprietar ar putea detine titlul de "Pastor" si isi va putea indruma colegii pe traseele alese.

Suna promitator, dar titusi dragi colegi trebuie sa fim realisti:h5

Luind in considerare cele intamplate si activitatea de voluntariat pe care fac membrii clubului, cea mai recomandata alegere ar fi o scociatie de tip non -profit, ale carei autovehicule sunt deasemenea scutite de la plata acestor taxe

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

Pace voua fiilor ! Viu fie cardanul vostru !

Sanatoasa chiulasa si puternic troliul sa va dea Offroad-deus !

Fie ca pururea sa nu cunoasteti dejantarea, iar trolierea sa va fie amintire din vremurile negre !

Sa nu va infricosati de muntele cel mare, de noroiul cel lipicios, caci lucratura Prea Murdarului nu se va infaptui fara vrerea lui Offroad-deus !

AMIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!

Editat de Astral
chiulasa.......fara o !

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Iarta-ma, Parinte, caci am pacatuit!

Am ravnit la bunul aproapelui meu, ca al lui e de 4.2 si a me doar de 2.7...

Am luat numele acceleratiei si al lui RD28T in desert si am preacurvit prin curbe cu inclinare laterala pe coclauri!

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Eu cred ca Lupul din Vazduh se refera la scutirea de impozit pe venit.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Foarte bine scris si argumentat! Foarte interesant articolul. Se pare, deci, ca infiintarea unui cult religios se poate face dupa o lege din 1924, fiind necesar doar avizul Ministerului Culturii si Cultelor si o autorizare de la Tribunal.

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

@Giorgel - intru iertarea pacatelor:

- schimbi de 5 ori rotile intre ele

- drenezi catch-canu

Cartea Sfanta Namol 18:2.2, Troliu 11:7.2

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

:ha: si eu prezent! Da unde scrie ca daca esti preot,esti scutit de taxe? :oc

L.E- daca vreau episcop,se poate? :grin:

se poate, da' pentru episcop, cardinal, etc, popa de rang XVII trebuie sa ai motor mare. sau capacitatea cilindrica totala sa depaseasca 14.000 cmc (stabiliti arbitrar, normal) :wink:

fiilor, ma gindesc la toate scutirile de taxe posibile. asa putem produce bauturi alcoolice, taia padurile, obtinut teren gratis, bani de la buget... :grin:

pentru iertarea pacatelor se vor face sesiuni de copiloteala, pe trolii 16.5 cu cablul de otel de 11, pe ultima spira :ha:

LE: eu chiar vorbesc serios... cred ca ar fi ceva adepti. si facem si noi biserici cu bautura gratis. ca impartasanie iei o habla de bere. daca vrei sa te impartasesti toata seara, e doar problema ta... si declaram vaca ca fiind leguma (ca doar maninca iarba si din iarba se face carnea) si tinem post cu friptura de vita. si dam dezlegare la trolii...

Editat de air_wolf

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

De departe cel mai tare topicul de anul asta ... :tk:ha:

Eu posesor de 5.0, ar trebui sa ma incadrez undeva intre mitropolit si ajutor de papa. Mai as avea un motor de 14.0 ...dar ala nu se pune ...la masurarea cardanelor ...ci se incadreza direct la branconaj de taxe ...si v-as bate la o diferenta mult prea mare...Asa o iau de la fix -1.0 ca oricum sunt sigur de victorie ca mosu pervers bolnav de parkinson la nimerit papacioaca ...:ha:

Sa se dea ranguri cate unu la fiecare sa ajunga si la noi astia din spate...Las sacosa cu sticlele acilisea la rand si ma duc sa-mi las coada stufoasa, barba cu impleticiuni si mai ales mustati rasucite...

Mai jos legenda ...sa nu ne incurcam scopul cu mijloacele...ce si cum isi lasa ...sa se stie ...

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/mustata_zpse3bbe53b.jpg

La final daca vom vedea daca dam sau luam ...ca in bancul ala cu *uia... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

...ar trebui sa ma incadrez undeva intre mitropolit si ajutor de papa.

Yonutzule, cand am vazut ca ai postat, direct la papa m-am gandit in cazul tau! :ha::ha::ha: Io asta te-as vota pe tine in Conciliu! :wink:

Ba, suntem cam defecti! :ha:

Link spre comentariu

citeam ce a postat Iwa... o sa fie greu! mai multe culte au aprobat comunistii decit neo-comunistii astia.

deci, ne inchinam la sfintul cardan?

ca decoratie oficiala o sa existe crucea cardanica in rang de cavaler cu A/T, M/T si 100% Off.

Link spre comentariu

Cand s-o alege Yon papa, ii dam cu fum negru de 2.8:ha:

Daca tre' neaparat, facem 2.8-ul sa scoata fum alb:grin:

Io vreau ca decoratie oficiala un grup spate cu blocantul OEM, de Patrol:wink:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Eu zic sa nu uitam nici de capitolul pistoane, biele, trolii sau lanturi :)

Pistoane si biele sa puna posesorii de Mitsu.

Tie ti s-ar potrivi o antena:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare