Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cult religios cu scutire de taxe

air_wolf

Postări Recomandate

Re: cult religios cu scutire de taxe

Dragule,

Necunoscute sunt caile domnului. Inainte de a ajunge la nepretuitul cazan cu smoala, la o tuiculita trasa in paine si-o slana impozitata de Luciferonta, acolosea langa Scaraosescu ...o varianta basesciana a iadului, in bratele desfranate ale dracoaicelor siliconate, botoxate, si varuite in toate culorile pamantului as dori sa dau putin cu aspiratoru acilisea pe covorul pamantenilor. Daca se poate aspirator eco, pe gepeleu ... sau chiar mai bine, alimentat din economiile colegilor ce se murdaresc pe labe ptr cativa lei ...

Din acest roadbook al intregarii in absolut nimic as dori sa mentionez ca lipsesc doua pagini, la pozitia 108 era Y nu T, ba boilor ...mancarea a fost de cacat mucigaita de parca noi am fi lumea a 3-a si nu stim...dar cazarea, cazarea mmmm, a fost la superlativ. Capita de fan a avut chiar si apa calda ...la un moment dat ...sau s-or fi dat liber la caini sa ridice piciorul din spate ...:ha:

Vreau pe aceasta cale sa trasmit multumirile mele organizatorilor si voi reveni si anul viitor din postura de campion absolut de necontestat, titlu pe care evident il voi lua direct prin clasarea pe locul 3 si prin abandonul celor de pe primele doua locuri...:ha:

Ptr curiosi ...ma dau cu 2.8ul ptr. ca am bicicleta la reparat... sunt un fel de mitropolit deghizat intr-un popa metalist de cartier ... :ha:

Una mica de ascultat ...asa in surdina ...intru rugaciune ...fiilor ...

http://www.youtube.com/watch?v=UczKno92tPQ

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ca penitente: sa mergi cu masina mica, sub 999cmc... in functie de pacat, mergi si tu o luna, doua... exclus samuraie.

@giorgel: nu se poate nimic specific de la vreo masina, ca si decoratie. desi pot exista hramul patrolului, al toyotei, jeepului etc...

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

air_wolf de unde ai luat ca preotii nu platesc impozit? Lucrez la o biserica-manastire. Platim impozit pe venit, pe salarii, pe masini, pe cladiri etc. Doar pe cladirea bisericii si a manastirii nu se plateste impozit local. In rest ca orice om-firma-persoana juridica. Undeva chiar dups asa zisa revolutie intradevar era fara impozit. Dar de mult nu mai este asa.

• Like 1
Link spre comentariu

Vom avea:

- sf. Mc Dobinson 2''

- sf. WARN (cruce cardanica rosie)

- praznicul PreaCuvioasei Chiuloasa

..... lista e deschisa

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Pace voua fiilor ! Viu fie cardanul vostru !

Sanatoasa chiulasa si puternic troliul sa va dea Offroad-deus !

Fie ca pururea sa nu cunoasteti dejantarea, iar trolierea sa va fie amintire din vremurile negre !

Sa nu va infricosati de muntele cel mare, de noroiul cel lipicios, caci lucratura Prea Murdarului nu se va infaptui fara vrerea lui Offroad-deus !

AMIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!

@Giorgel - intru iertarea pacatelor:

- schimbi de 5 ori rotile intre ele

- drenezi catch-canu

Cartea Sfanta Namol 18:2.2, Troliu 11:7.2

Cand s-o alege Yon papa, ii dam cu fum negru de 2.8:ha:

Daca tre' neaparat, facem 2.8-ul sa scoata fum alb:grin:

Io vreau ca decoratie oficiala un grup spate cu blocantul OEM, de Patrol:wink:

:ha: :ha: :ha:

Nu sunteti normali,jur!Clar cel mai tare topic pe anu' asta! :ha:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

,,Daca eram popa eram periculos....frecam enoriasele matol si sus si jos.......!!!!'':ha::ha::ha::ha:

Ce tareeeee

Inca esti tanar si mai poti,mai ai sanse:grin:

Link spre comentariu

air_wolf de unde ai luat ca preotii nu platesc impozit? Lucrez la o biserica-manastire. Platim impozit pe venit, pe salarii, pe masini, pe cladiri etc. Doar pe cladirea bisericii si a manastirii nu se plateste impozit local. In rest ca orice om-firma-persoana juridica. Undeva chiar dups asa zisa revolutie intradevar era fara impozit. Dar de mult nu mai este asa.

e bine ca ne putem lamuri. chiar imi doresc sa aflu mai multe de spre acest subiect.

1. daca bunul apartine bisericii, platesti impozit pe el?

2. se platesc impozite pe veniturile din activitatile comerciale gen: vinzare de articole bisericesti, luminari, icoane etc...?

3. se primesc subventii de la stat si daca da, in functie de ce criterii?

4. fiecare parohie este inregistrata la ONRC ca punct de lucru sau cum se deruleaza activitatile comerciale si incasarile pe parohie?

5. cind a fost ultimul control financiar de la GF sau CC la voi?

multumesc

Editat de air_wolf

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Din ce am citit din articolul de la link-ul de mai sus, e clar ca este entitate juridica.

Acum, daca legea e egala pt toate entitatile juridica presupun ca nu scapam de taxe...

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Din ce am citit din articolul de la link-ul de mai sus, e clar ca este entitate juridica.

Acum, daca legea e egala pt toate entitatile juridica presupun ca nu scapam de taxe...

pai ei cum scapa de impozitul pe teren sau cladiri? crezi ca plateste vreunul impozitul la S600? hmmmm.

asteptam clarificarile. poate merita, poate nu. ma gindesc ca si altii s-au gindit la asta...

Link spre comentariu

Fratilor aveti aici cateva rugaciuni in functie de ce masina aveti fiecare (puteti sa ai schimbati numele) sa nu cumva sa va puna bunul D-zeu sa plecati la drum fara sa va spuneti rugaciunea ;

http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/rugaciuni-auto-crestin-ortodoxe/

• Like 1

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

air_wolf: o mica precizare: nu stiu cum este cu Biserica Ortodoxa Romana. Ei au nspe scutiri,monopolii etc. Catolicii platim impozit ca orice persoana juridica. Chiar maine ma duc sa platesc pentru masina. Exceptia este doar cladirea propriuzisa a bisericii sau manastirii. Orice alt imobil chiar daca e pe numele bisericii este impozitata. Cum noi nu ne ocupam de productia sau comercializarea lumanarilor la acest capitol nu-ti pod da raspuns. Subventii de la stat se primesc doar ca ajutor la salar. Teoretic reprezinta parte din salariul lunar. Practic ea reprezinta salariul. Impozabil, se trage CAS, sanatate etc, la fel ca la orice angajat. Si aici se cam opreste ajutorul de stat. Ma repet: la Biserica Ortodoxa mi se pare ca functioneaza altfel. Ei avand scutiri, au monopolii, au ateliere, agentii de turism etc.

Link spre comentariu

air_wolf: o mica precizare: nu stiu cum este cu Biserica Ortodoxa Romana. Ei au nspe scutiri,monopolii etc. Catolicii platim impozit ca orice persoana juridica. Chiar maine ma duc sa platesc pentru masina. Exceptia este doar cladirea propriuzisa a bisericii sau manastirii. Orice alt imobil chiar daca e pe numele bisericii este impozitata. Cum noi nu ne ocupam de productia sau comercializarea lumanarilor la acest capitol nu-ti pod da raspuns. Subventii de la stat se primesc doar ca ajutor la salar. Teoretic reprezinta parte din salariul lunar. Practic ea reprezinta salariul. Impozabil, se trage CAS, sanatate etc, la fel ca la orice angajat. Si aici se cam opreste ajutorul de stat. Ma repet: la Biserica Ortodoxa mi se pare ca functioneaza altfel. Ei avand scutiri, au monopolii, au ateliere, agentii de turism etc.

ce e cel mai important este ca TOTUL e o golaneala platita din bani publici, sa se faca cata golaneala se vrea pe banii lor, noi avem nevoie de bani pentru scoli si spitale nu pentru burti si kiolhane!

cum adica sa plateasca statu ca dai cu agiasma, dai pentru ca simti ca vrei sa faci asta si crezi in asta, nu pe bani de la stat, sa vezi atunci cum dispare masinaria de produs pope.

Editat de comanr
Link spre comentariu

e bine ca ne putem lamuri. chiar imi doresc sa aflu mai multe de spre acest subiect.

1. daca bunul apartine bisericii, platesti impozit pe el?

2. se platesc impozite pe veniturile din activitatile comerciale gen: vinzare de articole bisericesti, luminari, icoane etc...?

3. se primesc subventii de la stat si daca da, in functie de ce criterii?

4. fiecare parohie este inregistrata la ONRC ca punct de lucru sau cum se deruleaza activitatile comerciale si incasarile pe parohie?

5. cind a fost ultimul control financiar de la GF sau CC la voi?

multumesc

Nu stiu decat la pct. 2: nu platesc impozit pe venituri din activitati comerciale, nu-ti dau nici bon sau chitanta daca cumperi orice din magazinele lor

Link spre comentariu

incepe sa se faca un pic de lumina... :g

Amin!

Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?v=2uxVMUwVmRE

Am vizionat ...pentru a patra oara , cred , acest documentar.

In continutul lui , apare o idee ciudata ( dar reala si verificabila ) cum ca ateii sunt o minoritate ...printre zeci de religii minoritare care au drepturi. Ba mai mult , sunt o minoritate destul de substantiala dupa ultimele statistici.

Obtinerea de facilitati de catre cultele religioase , are la baza faptul ca sunt ,inainte de toate,niste minoritati.

...de unde si ideea ...aceia care suntem atei , am putea sa ne constituim intr-o minoritate nationala si sa obtinem anumite drepturi .

Zic si eu ....:banana

Link spre comentariu

@JurasikMan: ateu nu inseamna minoritate nationala. dar un cult/o biserica bazate pe respectul fata de aproapele tau, pe bun simt, asta e ceva real si realizabil. ca ma inchin la crucea cardanica, sa fie sanatoasa si sa tina o vesnicie - deja nu mai sint ateu :grin:

Link spre comentariu

@Yonutz - si te-am invatat pana m-am prostit....asa se dedica...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Cand bagai ochii aici ...vazui ca ati devenit brusc seriosi ...si eu ...dar mai tarziu ...nu acum ...

As deschide la intrare in miserica, in loc de sandramaua cu lumanari si tamaie ...un magazin de piese auto, mai iei un kil 5w40, o bujie, un furtunete, un talisman, facem si noi miserica un ban cinstit sa bagam si noi gepeleu la meleu...As unifica religiile ...toate intruna, un fel de LIDL al religiilor ...Icoana cu Patrol in dreapta, icoana cu Toyota in stanga pe pereti poze cu sfintii Suzuki, LandRover ...vi frumos, intri in casa domnului, te inchini, pupi icoana, mai arati un deget mijlociu celorlalti credinciosi...in semn de recunostinta ... "te fac eu pe tine, fraiere!!!"

Musai in curtea misericii ...o groapa cu apa, izvorul tamaduirii gandurilor necurate ...ptr astia mai posedatii ... ptr dezdracirea sufletului ...E unul de nici cantarile popului nu-l scapa de chinurile iadului ...il iei de par, il bagi la apa, face stop cardio-respirator, il scoti, pac ventuzele cu curent pe piept, 20.000 volti, scoate ochii din orbita ca broasca lovita de tir, te-ai trezit ma? Bun, pac cu el iar in apa ...Toyota, a? Repeti operatia de mai multe ori, pana ies toti dracii din el...si repeta epuizat cu urina scurgandui-se pe pantofi ...Pa-trol, pa-trol ...Acu depinde de religie...operatia poate fi efectuata si cu efect invers ...

Ptr enoriase, un mic mol la subsolul misericii unde bineinteles pe langa monezile cunoscute sa se accepte si plata in natura ...cu abonament ptr clientele fidele...3 lucrari plateste, a patra gratuita ...ca deh, din casa domnului ...toata lumea trebuie sa plece fericita si impacata ...

Link spre comentariu

a nu fi de acord cu "subventiile" si avantajele pe care le au e una, a batjocori credinta unora e altceva, se cheama, nu mai stiu, cumva marlanie, da nu sunt sigur, parca asa imi aduc aminte.

a, si cei care fac asta se numeau parca marlani sadea sau cum naiba, accept sa fiu corectat.

Link spre comentariu

a nu fi de acord cu "subventiile" si avantajele pe care le au e una, a batjocori credinta unora e altceva, se cheama, nu mai stiu, cumva marlanie, da nu sunt sigur, parca asa imi aduc aminte.

a, si cei care fac asta se numeau parca marlani sadea sau cum naiba, accept sa fiu corectat.

Dupa ce ti-au pus dop pe celalalt topic, ai venit si pe asta sa-l poluezi?

• Like 1
Link spre comentariu

Au dat cu tamaie pe topicul unde iti faceai lucrarea necurata, acum venisi aici...Piei ;))

Mestere, nu stiu ce hram porti, nici ca mi-ar pasa si viceversa cred ca-i valabila...dar ti-am mai spus-o direct - crezi ca ne esti superior ? Si daca da, cu ce ? Nu de alta, dar jumatate din a fi destept inseamna sa stii la ce esti prost (murphism de necontestat). Nu stiu ce ai de impartit cu noi de ne iei asa la ciuca, nu ti-am incurcat biznisul si nici ora de rugaciune. Daca s-a simtit vreunul lezat, sa spuna clar si moderatorul/moderatorii sa ia masurile care se cuvin. Pana atunci....lasa-ne....lasa-ne...

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Link spre comentariu

Ca vad ca ma tot cauti de zor, mare inventator de apa calda ...sa lamurim cateva chestii:

1.Credinta E UNA, biserica e alta! Cel putin acum in zilele noastre.

2.Sunt un om credincios, foarte credincios dar NU CRED nici in biserici si nici in popi.

3.Trebuie sa fi putin retard si sa mai crezi ca biserica zilelor noastre are legatura cu CREDINTA atata timp cat:

-exista popi pedofili

-exista popi care isi lafaie cururile prin nu stiu ce mercedesuri luate din banii de pe lumanari, nunti, inmormantari sau botezuri

-exista popi care beau pana se pisa pe ei

-exista popi care participa la orgii care s-ar incadra la filme cu 4 de x

Mai vrei? Mai am ...

Si uite asa o sa devin si putin sadic ...nu doar marlan cum zici...Pe toti popii astia i-as inchide in catedrala neamului si le-as da foc ...iar cu cei care ii sustin as intretine focul.

4.Cu credinta ne nastem toti, toti credem in ceva, in cineva. Nu cred ca sunt oameni care sa nu creada in nimic.

3.Schimba canalu daca nu iti convine discutia.

4.Mi se pare mie sau noi doi ...ne cam cunoastem? Poate dintr-o alta "viata"? Cine stie ...Fi destept! Taci ...

Link spre comentariu

baieti buni, e forum, cand scrieti asemenea aberatii va asumati pareri, sau voi nu va asumati nici macar pareri?

la fel eu, sau aveti senzatia ca ati atins absolutul sau cum.

parerea mea e cea expusa mai sus, nu stiu de ce va deranjeaza, pareti destul de ingrasati.

pai ai ce ai cu popa, de acord, da vad ca incepi sa iei la stanga si enoriasii, adica mai cu frana asa.

Editat de comanr
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare