giorgel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Cum puii mei vroiai sa mai nimeresc tastele si sa nu inghit litere cand ma inecam de ras ?!?? :ha: Bah...tu scrii undercover:ha: Sau..esti un duh...apari...dispari...:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Re: cult religios cu scutire de taxe Si uite asa am ajuns de rasul lumii :) Spre exemplu...acum sa ne gandim la o chestie..destul de importanta.. Femeie-preot ? Sau Barbat ? Contra Femeie: - cum suna oare "La dreapta Tatalui" ??? Pro Femeie: - la spovedanie...vrei sa-ti puna popa patrafiru pe cap sau femeia o sutana ? :D Tema de inspiratie... PS....Sub patrafirul popii poti sa-i legi sireturile si sa astepti rabdator sa vezi cum se impiedica :D Editat Ianuarie 22, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe si apoi daca o gandim bine ...ar fi unii de ar trebui putin exorcizati ...aia de au prea multa "credinta in muschii lor" ... Pe de alta parte ... E clar ca tinde a fi un coolt de credinciosi "consumatori de fructe in stare distilata" asta ... S-ar putea impune totusi acolosea la inscriere ...un kil de beutura ... Sa fie un fel de bilet de inaugurare! Si ar suna cam asa ...tzar telefonu de la mai mari...popa e intrebat: Cat stransereti la cutia milei acolosea? Vreo doaj' de kile ...10 de vin, 8 de tuica si un pet de doua kile de bere ... Mai marele: Cum?? Asa putin? ...la care popa sprijinduse umil de peretele parohiei (ma rog, de podea, lui i se pare perete) ar raspunde: Preasfintia ta, am avut cheltuieli ...atat mi-a ramas! si tu? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Eu ce? Eu as milita ptr doua femei popa odata ...locuri noi de munca ... Suna mai bine incercuit, inconjurat, impresurat ...de tzatze ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe @Giorgel - era o rugaciune nepersonalizata.....ce dracu, daca ziceam de ZD30, trebuia sa personalizez pentru fiecare 4x4 in parte...la Jeep trebuia sa exclud cardanul ? Nu se face....suntem egali in padure .... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe ...la Jeep trebuia sa exclud cardanul ? Nu se face..... Nici nu e nevoie:ha::ha: La Jeep cardanul se exclude singur:ha::ha: adica se excomunica fara cerere, cu voie de la bec:grin: Yoane, pe tine te intrebam daca esti la fel ca Hastralu...undercover....sau sunteti totuna...ca nu va vad:ha::ha::ha: Scrie pe undeva....crede si nu cerceta... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Bre Giorgele, tu pacatuiesti prin alte parohii bag de seama (topicul cu directia)....hai sa te vaz unde faci penitenta ? La PATRIA'CH sau la maicuta de mai sus ? :)) Presimt a treia varianta :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Eu zic sa redevenim un pic seriosi. Ce dracu, am luat-o razna. Propun inchiderea topicului, temporar, pana imi trec crampele de la muschii burtii si poate mi se usuca un pic si ochii. Da-o-n aia masii, nu mai vad sa citesc. Doamne ajuta. f_zoltan, receptie? chhh..chhh... p.s. Ursache, una peste alta, doua peste mine...precum cea de mai sus:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Re: cult religios cu scutire de taxe Ai ales varianta copularii, pacatosule.... In privinta seriozitatii....clown serios, solicit angajare...:)) Pana una alta... http://www.youtube.com/watch?v=aZ5cCjXK77g Editat Ianuarie 22, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe :ha::ha::ha::ha: bravo fiilor!! avem rugaciunea, l-am gasit si pe dracu' aka bufnita fundamentalista, deci treaba merge spre lumina :pr1 aia cu crampele e reala, rid de vreo 10 minute! :be The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Avem descantec si pentru posedati / afurisiti MIn 1:03 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Pe copilotul meu l-ar intereseaza functia de dascal ... Care sunt conditiile/criteriile? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Musai ... dascalita ;) Ceva orientativ NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Musai ... dascalita ;) Ceva orientativ [ATTACH=CONFIG]202219[/ATTACH] Nasol ... ce sa zic ... dar macar un post de cioclu sau ceva gasim si pentru el :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Are dric precum asta ? http://www.monsterjam.com/uploadedimages/bios_-_trucks/gravedigger.jpg NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe gasim stelea, pai asta e biserica piloasa! cum sa nu gasim :grin: daca vrea si mai gaseste adepti, face un cor cu 7 dirijori, o iesi ceva de acolo :al The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Re: cult religios cu scutire de taxe Fiilor...la dreapta tataluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui.... Care trece peste mine Sa stii ca ma ratoiesc la tineeeeeeeeeeeeeee Si daca-ti zice Patria'chu de bine O sa fie vai de tineeeeeeeee............ Ada dascalitele la mine Asa-i drept si se cuvine P'ale tinere la mine P'ale batrane la tineeee....... (Pervertiti 11.69.2) Editat Ianuarie 23, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Gipul nostru, Carele mergi prin ravene, Trăi-ți-ar reductorul tău Rezistent ca ăla de la G(eu) Vie injecția Ta La Diesel sau Otto tot așa, Precum în pădure, așa și în golul alpin Cuplul tău cel de toate zilele, Dă-ni-l nouă acum Si dă-ne nouă multă aderență Precum și noi am câștigat experiență, Și nu ne duce pre noi la dejantare Ci ne ferește întotdeauna de suspendare, Că a tau este Suspension Lift-ul Body Lift-ul dar și Hi-lift-ul În numele Unghiului de atac Al Unghiului de degajare Al Sfântului Șasiu , I`m in!:ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Re: cult religios cu scutire de taxe Are dric precum asta ? http://www.monsterjam.com/uploadedimages/bios_-_trucks/gravedigger.jpg Abia astept sa-i vad fata cand o sa-i spun ca trebuie sa-si transforme Matizu in Monster-dric :ha: Editat Ianuarie 25, 2014 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe Eu astept telefonu dela GURUcare da drumu la "cult". CORESPUND. (si voba lu nevastamea, am ca inceput sa dau in nu stiu ce psihoza, dar, eu nu inteleg termenul si refuz sa dau fuga la DEX) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: cult religios cu scutire de taxe @stelea http://c.wrzuta.pl/wi4436/d683c39900074a2445c0e377/matiz_jako_monster_truck NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: cult religios cu scutire de taxe fratilor intru suferinta, sa privim cu incredere in 2016: "În opinia Eugeniei Ion, noul Cod clarifică şi faptul că, în cazul cultelor, nu sunt impozabile alte diverse venituri, după cum urmează: • contributiile băneşti sau în natură ale membrilor şi simpatizanţilor; • veniturile obţinute din taxe de orice fel; • veniturile din donaţii, precum şi banii sau bunurile primite prin sponsorizare/mecenat; • veniturile din dividende şi dobânzi dacă acestea provin din investirea veniturilor care au fost considerate neimpozabile; • venituri pentru care se datorează impozit pe spectacole; • resursele obţinute din fonduri publice sau din finanţări nerambursabile; • veniturile realizate din acţiuni ocazionale precum: evenimente de strângere de fonduri cu taxa de participare, serbări, conferinte etc. dacă acestea sunt utilizate în scopuri sociale; • veniturile obţinute din reclama şi publicitate, veniturile din închirieri de spaţii publicitare pe clădiri, terenuri, cărţi, reviste, ziare; • veniturile realizate din despăgubiri de la societatile de asigurare pentru pagubele produse la activele corporale proprii, altele decât cele care sunt utilizate in activitatea economica; • sumele primite din impozitul pe venit redirectionat de catre persoanele fizice. “Şi pentru aceste venituri condiţia este ca sumele respective să fie utilizate pentru întretinerea şi funcţionarea unităţilor de cult, pentru lucrări de construcţie, de reparaţie şi de consolidare a lăcaşurilor de cult şi a clădirilor ecleziastice, pentru învăţământ ori pentru furnizarea, în nume propriu şi/sau in parteneriat, de servicii sociale”, mai explică Eugenia Ion." sursa aici miluieste doamne cardanul nostru, in numele pistonului, bielei si sfintei bujiiii... benziiiinnnn 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: cult religios cu scutire de taxe Infidel....motorin ! :D NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate