salvini73 Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Va salut pe toti.Am o Vitara din 94 1,6 16valve si i-am pus un kit de inaltare de 5cm pe arcuri.Acum ma gandesc sa-i schimb amortizoarele dar s-o mai si inalt cu ocazia asta.Eu sunt bun de dat sfaturi la dinti(fiind stomatolog) dar la mecanica auto nu ma prea pricep.De aceea va intreb pe cei mai experimentati si va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Poti sa-ti faci o idee si de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44686-amortizoare-vitara&highlight=amortizoare http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55683-amortizoare-spate-vitara&highlight=amortizoare REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Eu am pus Kayaba fata-spate. Sunt foarte multumit de comportamentul masinii si ce e mai important, nu am avut probleme niciodata! Parerile despre cele mai bune amortizoare, sunt impartite… Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Va salut pe toti.Am o Vitara din 94 1,6 16valve si i-am pus un kit de inaltare de 5cm pe arcuri.Acum ma gandesc sa-i schimb amortizoarele dar s-o mai si inalt cu ocazia asta.Eu sunt bun de dat sfaturi la dinti(fiind stomatolog) dar la mecanica auto nu ma prea pricep.De aceea va intreb pe cei mai experimentati si va multumesc anticipat pentru raspunsuri. in functie de ce buget este alocat pentru amortizoare,asa se pot alege marci de top sau cele uzuale suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salvini73 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Eu masina o folosesc exclusiv la pescuit si vanatoare si as vrea sa ma incadrez undeva in jur de 500 de euro dar cel mai mult ma intereseaza s-o inalt mai mult cu ocazia asta.Multumesc mult pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Eu masina o folosesc exclusiv la pescuit si vanatoare si as vrea sa ma incadrez undeva in jur de 500 de euro dar cel mai mult ma intereseaza s-o inalt mai mult cu ocazia asta.Multumesc mult pentru raspunsuri. inaltarea se poate obtine prin inlocuriea arcurilor sau montarea a unor inaltatoare sub arcuri,telescoapele doar preiau socurile,balansarile cauzate de denivelari suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? inaltarea se poate obtine prin inlocuriea arcurilor sau montarea a unor inaltatoare sub arcuri,telescoapele doar preiau socurile,balansarile cauzate de denivelari Adame, ia reciteste prima postare......Omul are deja pe masina !!! "Am o Vitara din 94 1,6 16valve si i-am pus un kit de inaltare de 5cm pe arcuri." REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Inaltarea o ai deja pe masina, aia 5 cm cat ai pus peste arcuri. Amortizoarele nu o sa iti mareasca garda la sol cu absolut nimic. Daca ai pastrat arcurile originale si ai pus flanse peste acestea, atunci masina s-a ridicat cu exact dimensiunea flansei. Amortizoarele pe cealalta parte, ramanand la dimensiunea standard, o sa ajunga mai repede la limita de cursa superioara decat inainte, si o sa iti limiteze flexarea rotii. Poti privi pe o parte ca un lucru bun, ca nu o sa impinga arcul prea mult roata in jos, mai ales la grupul fata, astfel tensionand planetarele, sau ca un lucru rau, ca atunci cand masina incruciseaza, sa nu permita suficient de mult sa impinga roata pe sol, astfel pierzand aderenta. De obicei, inaltarea se face in ambele directii, din arc si din amortizor. Acum, cum doresti, ori prelungesti si amortizoarele stoc care le ai, ori, sunt kit -uri profesionale de arc/amortizor facute de producatori recunoscuti, mai lungi, special pentru Vitara. Exemplu: Ironman, OldManEmu, Calmini etc. Cauta pe google, si o sa vezi in ce consta astfel de kit -uri, si preturile aferente lor. Spor! Editat Ianuarie 24, 2014 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Sunt si amortizoare mai ieftine(150 Ron) care merg pe vitara si sunt mai lungi decat cele standard.Eu am pe a mea Grand Vitara +7 cm la lungimea amortizorului fata de normal pe spate ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salvini73 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Ce amortizoare sa cumpar la Vitara? Multumesc frumos inca odata de sfaturi.Am sa tin cont de ele si cand voi face schimbarea o sa va scriu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate