Liviu-San Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Am o nelamurire: Exista niste suruburi modificate,care se folosesc la reglarea unghiului de cadere al rotii,in urma montarii unui kit de inaltare la SUV-uri. Aceste suruburi sunt universale din ce-am vazut,dar au un pret destul de piperat(din punctul meu de vedere)si anume 160lei,fara adaos comercial la noi. Camber pins se numesc. Intrebarea ar fi daca se pot face sau le-a facut cineva la strung si daca exista cote pt ele? Eu vreau sa le montez la Freelander si teoretic ar trebui sa le pun si pe spate,nu numai pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: Suruburi-unghi cadere roti! Dupa ce am inaltat masina am incercat sa corectez si eu unghiurile cu camberbolts-uri universale facute parca de Monroe pe care la vremea aia le-am gasit greu.Din pacate baietii de la directie mi-au demonstrat ca nu ma ajuta prea mult la corectarea unghiurilor.Dupa am achizitionat de pe un site din afara o pereche dedicata masinii mele si corespunzatoare inaltiimi de ridicare totul a fost aproape ok.In concluzie eu personal nu recomand draciile universale.De facut la strung se pot face usor dar daca nu calculezi exact la fata locului pe masina de ce ai nevoie o sa ai surprize.Oricum nu te astepta sa faca minuni:)))corecteaza ele ceva dar tot nu ies unghiurile ca la carte. Editat Ianuarie 24, 2014 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! Buna. Cele dedicate poti sa le achizitionezi de pe ebay la un pret de aprox. 250 lei http://www.ebay.co.uk/itm/Freelander-1-Camber-Pins-Freelander-1-BFA-6002-/131100822165?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e8637ca95 O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! Buna. Cele dedicate poti sa le achizitionezi de pe ebay la un pret de aprox. 250 lei http://www.ebay.co.uk/itm/Freelander-1-Camber-Pins-Freelander-1-BFA-6002-/131100822165?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e8637ca95 Le stiu,dar ma deranjeaza pretul. Nu cred ca sunt dedicate. Cele de la bearmach,sunt aceleasi cu cele de la H&R. Pe un site din australia,s-au montat cele universale facute de Monroe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! Intrebarea ar fi daca se pot face sau le-a facut cineva la strung si daca exista cote pt ele? /QUOTE] In opinia mea, la cele confectionate artizanal ai doua mari probleme: calitatea materialului si tratamentul termic ulterior! Daca ai un material de calitate si cunosti un tratamentist bun, se pot face... Daca nu, mai bine le cumperi de la aia care se ocupa cu asa ceva, eu nu m-as juca cu chestii d-astea:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! Intrebarea ar fi daca se pot face sau le-a facut cineva la strung si daca exista cote pt ele? /QUOTE] In opinia mea, la cele confectionate artizanal ai doua mari probleme: calitatea materialului si tratamentul termic ulterior! Daca ai un material de calitate si cunosti un tratamentist bun, se pot face... Daca nu, mai bine le cumperi de la aia care se ocupa cu asa ceva, eu nu m-as juca cu chestii d-astea:wink: Corect! Cele din poza pusa de mine,cred ca sunt tratate.Cele care se gasesc cica pt freelander nu prea par. Pana la urma,o sa iau suruburi gata facute si asta e! Cat or regla,ramane de vazut,macar nu este ca deloc:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! chestia cu unghiurile la o masina cu care dai frecvent prin gropi,cioate etc., e .... nu stiu cum sa zic. Cam tre sa le faci de cel putin 2 ori pe an x 100 lei tura:grin:, ca sa nu traga stg sau dreapta deloc .... :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! chestia cu unghiurile la o masina cu care dai frecvent prin gropi,cioate etc., e .... nu stiu cum sa zic. Cam tre sa le faci de cel putin 2 ori pe an x 100 lei tura:grin:, ca sa nu traga stg sau dreapta deloc .... Nu prea dau,ca nu fac off-road cu ea(deocamdata),singura problema e sa nu-mi toceasca anvelopele,nu de alta dar sunt noi:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Suruburi-unghi cadere roti! Suruburile astea nu sunt universale. Si cele Monroe se fabrica in mai multe dimensiuni si cote. Referitor la prelucrarea la strung, eu zic ca e cam complicat cu partea aia excentrica, mai ales cu materialul si diametrul mare initial din care sa prelucrezi. In general se folosesc si in motorsport pentru a seta caderea pe negativ cu unele avantaje in stabilitate, nu e cazul la noi. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 (editat) Re: Suruburi-unghi cadere roti! Am gasit urmatoarele coduri: BFA6002-Bearmach respectiv MC212-Monroe. Pe unele saituri,le-am gasit pe codul BFA6002 si la producator era trecut Monroe.:cn L.E-nu ma mai gandesc sa le fac la strung. Editat Februarie 22, 2014 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate