Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vine zapada !Credeti ca autoritatile sunt pregatite ?

marx5

Postări Recomandate

Re: Vine zapada !Credeti ca autoritatile sunt pregatite ?

Inteleg ca Ponta doar ce-a sfatuit populatia, toata platitoare de biruri, sa stea in puii lui in casa, ca daca iar se intampla ceva, din nou se da vina pe guvern! Exista solutia internet banking ca sa-ti platesti octociuiala, parlitilor!

Sa mor daca am mai auzit vreodata, in viata mea, vreun sfat mai bun! Asa este , rezolvarea ce mai simpla consta in solutiile cele mai simple. Ca aia cu contraceptia!

No out, no shout!

Dixit!

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acuma pe seara am venit din tara, Galati-Oltenita si returi(500 Km) si am prins o chiciura urata de nu facea fata caldura da la masina sa o dezghete de pe parbriz si pe anumite portiuni nu puteai sa stai in picioare de polei.Cred ca autoriatile au vrut sa sperie oameni si au anuntat cod rosu ,desi am strabatut jumatate de tara nu am vazut fugi de zapada.Am vazut cateva masini la lucru care imparastiau material antiderapant.

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Cred ca au declansat isteria cu codu' rosu de :bi frica sa nu se propage si la noi valvataia de la Kiev dar de ce iti e frica NU scapi...:sht

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Inteleg ca Ponta doar ce-a sfatuit populatia, toata platitoare de biruri, sa stea in puii lui in casa, ca daca iar se intampla ceva, din nou se da vina pe guvern! Exista solutia internet banking ca sa-ti platesti octociuiala, parlitilor!

Sa mor daca am mai auzit vreodata, in viata mea, vreun sfat mai bun! Asa este , rezolvarea ce mai simpla consta in solutiile cele mai simple. Ca aia cu contraceptia!

No out, no shout!

Dixit!

Asta-i discriminare , mo !

Pai eu va sfatuiesc de ani buni sa stati in cashi , sa nu iesiti la manifestatii , sa nu ve expuneti la riscuri ...si ma porcaiti , ca-s anti-orice , ca am ochi albastri , ca alea - alea ....

Pai pe Ponta de ce-l aprobati cand va zice acelasi lucru ?

Sunteti rai ! Inconsecventilor care sunteti voi !

:banana:banana:banana

Editat de JurasikMan
Link spre comentariu

autoritatile au gasit solutia cea mai convenabila ,decat sa se chinuie cu traficul ingreunat ,cu dezapezire,cu coduri ...pur si simplu au tras bariera DRUM INZAPEZIT. (ii mai ieftin asa )

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Daca este nevoie facem si asa:

http://i.imgur.com/YDfBwpc.jpg

Asta era odata ..simt civic ...acuma sa moara aia in intersectie si nu iese nimeni sa dea zapada....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

autoritatile au gasit solutia cea mai convenabila ,decat sa se chinuie cu traficul ingreunat ,cu dezapezire,cu coduri ...pur si simplu au tras bariera DRUM INZAPEZIT. (ii mai ieftin asa )

L-au lasat deschis si avem deja un accident in lant. Drumurile se inchid pe o vreme ca asta chiar si in Germania, ca ne tot raportam la tara asta!! Pe viscol, curatarea zapezii de pe drum este munca in zadar.

Cine nu crede, poate face experiente!!:ha:

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

L-au lasat deschis si avem deja un accident in lant. Drumurile se inchid pe o vreme ca asta chiar si in Germania, ca ne tot raportam la tara asta!! Pe viscol, curatarea zapezii de pe drum este munca in zadar.

Cine nu crede, poate face experiente!!:ha:

:h5 ai perfecta dreptate.Eu am stat aici in Germania acum vreo 6 ani, 4 ore pt ca viscolea si nu se putea circula.

Link spre comentariu

Eu am ales un "DAB" fara alcool ... in partea de sud a capitalei situatia nu e asa portocalie...Ie zapada si polei dar nu ceva de speriat ...

Accidentele in lant cred au fost produse din cauza incapatanarii soferilor de a pleca din casa, a neadaptarii vitezei la conditiile de trafic si a echiparii necorespunzatoare a masinilor.

Stratul de polei nu poate fi combatut in conditiile in care vantul si viscolul a maturat materialele antiderapante inainte de a incepe sa ninga.

In loc sa ne rascheteze retina cu tot felul de cuvinte senzationale pe la TV, ...ar fi bine ca sa se anunte o chestiune simpla: "STATI ACASA! VREMEA E REA!" ... Aceasta combinata cu inchiderea drumurilor ...ar fi o masura inteleapta si ieftina.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

4 ore in Germania, fiindca sunt freze din 30 in 30 km pe ambele sensuri ... Si mergi cu "freza" in frunte ...Chiar daca nu s-a terminat viscolul ....

La noi, freze ioc, ca "iarna e ca vara" ... doar dupa ce inceteaza viscoleala, trec basculantele de la "nesfarsitele" autostrazi, pe post de pluguri impingatoare de nameti si/sau le incarca cu "lingurita" ... Ca sa fie factura cat mai "grasa" ...

Macar de ar pune "drum inzapezit" ... as trece cu 4x4 linistit de "nametii portocalii" de 0,5m .... Pe care ii prezinta la stiri ca munti de zapada !!! ... Dar nu! ...Ca sa stea linistita, sa nu se miste vreun fotoliu cald, politia pune "accesul interzis" sa poata sa te amendeze si /sau "sa te lege" ca le strici dupa-amiaza pe care le-a stricat-o sefu'!

... in loc sa-i amendeze pe cei care ingroapa banii nostri si cei europeni, ca nu au freze si ce le trebuie si nu-si fac rondurile platite ... gen o tura pentru primarie, o tura pentru sefu si doua pentru alegerile partidului sefului ...

Daca asa e in Germania, ok ... sa stea si ei ca noi !

Link spre comentariu

http://i.imgur.com/uRMA7g6.jpg

Aici ai dreptate, la nemti sant masini speciale pt dezapezire si circula de nebuni inainte de a se pune polei sau troiene. La TV vad tot felul de utilaje de santier la dezapeziri cu care da inainte si inapoi pana nu mai are motorina,asta nu e dezapezire ce fac astia.Dar cum e vorba aia : Ca la noi la nimenea.

http://i.imgur.com/VjHCR0t.jpg

Editat de Dracula
Link spre comentariu

Pe DN1 intre Bucuresti si Ploiesti se circula decent.:old

La intrare in Safrica era un accident in care erau implicate vreo 10 masini dar Politia se descurca! Mi-ai spus ca nu au nevoie de ajutor.

Sunt portiuni cu vizibilitate 0!!! Saftica, :pr1 Balotesti si putin in zona Aeroportului OTP.

r32rK7i4gVI

In rest... e misto sa ai masina de teren, preparata! :wink:

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Nu stiu cat e vorba de autoritati, dar dar in cazul de fata pot sa va spun ca oamenii SUNT CRETINI SI SI-O CAM CAUTA. Am fost azi in doua reprize in zona de sud... Nu inteleg de ce trebuie sa plece din casa!!! Vad ca au inceput sa repete apelurile pe sticla ...cu STATUL ACASA. Asta este bine ...sa speram ca oamenii or sa si inteleaga.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu stiu cat e vorba de autoritati, dar dar in cazul de fata pot sa va spun ca oamenii SUNT CRETINI SI SI-O CAM CAUTA. Am fost azi in doua reprize in zona de sud... Nu inteleg de ce trebuie sa plece din casa!!! Vad ca au inceput sa repete apelurile pe sticla ...cu STATUL ACASA. Asta este bine ...sa speram ca oamenii or sa si inteleaga.

speranta moare ultima...din pacate ...

ca sa bage in seama asemenea mesaje,trebuie sa rumege intelectual informatia...pt asta au nevoie de un anumit nivel educativ...

ar fi bine de specificat ,ca si cei care sar in ajutor celor care au nevoie, sa fie pregatiti de ce-i mai greu,masina sa fie echipata corespunzator....ca sa nu devina din salvatori,salvati....

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Se practica aceasta metoda atunci cand este sigur ca urmeaza sa se depuna un strat consistent de zapada. Materialul antiderapant contine , in mod normal , si substante care vor impiedica zapada ce urmeaza sa vina sa se depuna. Zapada se topeste la contact cu acestea si formeaza un strat lichid care va incetini acoperirea carosabilului .

In a doua situatie , este foarte corect sa nu se mearga cu lama jos ...pentru ca stratul depus nu necesita acest lucru. Zapada era prea mica pentru ca lama sa aiba vreun efect . in schimb scadea viteza de delapsare a masinii si , probabil , era chemata spre o anume zona.

Cred ca trebuie sa avem o atitudine rationala in astfel de cazuri .

Editat de JurasikMan
Link spre comentariu

Anul trecut am vazut cam 80 % din masini cu lama ridicata framantand zapada in timp ce in spatele lor ramaneau santuri prin nameti prin care innotau masinile mici, era ceva obisnuit sa mearga degeaba ca sa-si faca portia de kilometri cu gandul la cecul gras conform contractului.

Sarea nu are nici un efect sub -5 grade, dar oricum de ce merg acele masini si cu lama ridicata dar fara sa imprastie nici material antiderapant ? Acum nu a nins cu adevarat, abia ne bucuram de ceva zapada, problema e ca magarii astia la fel vor merge sa-si faca norma si daca va fi zapada cu adevarat.

Link spre comentariu

....... dar oricum de ce merg acele masini si cu lama ridicata dar fara sa imprastie nici material antiderapant ? ..........

Pentru ca au fost chemati/trimisi in alta parte unde este o urgenta.....:ha:

Link spre comentariu

Chiar este imposibil sa se incadreze in aceasta situatie ?

In cel de-al doilea filmlet se vede nagrul asfaltului. Mia bine de asa in conditiile date , nu cred sa fie posibil. Foarte probabil ca alte zone sa fie mai afectate.

Autoritatile trebuie sa fie porcaite insa atunci cand este evidenta neimplicarea lor. Daca le porcaim pentru ca nu ne place culoare masinilor care arunca material anti-derapant , patim ca Antenele lui Voiculescu. Asa-s de penibile in incercarea cu orice mijloace de a-si castiga salariile , ca nici conservatorii nu se mai uita la ele .

Nu exista nicaieri in lume posibilitatea de a acoperi toate drumurile atunci cand ninge pe suprafete intinse. Aceasta este realitatea. Nimeni nu-si cumpara 10.000 de masini si nu plateste 20.000 angajati , pentru ca da faliment dupa primul contract. Asta este piata libera. Huiduiti-o pe ea (adica sistemul ) ...nu efectele ei .

Eu m-am nascut si am trait in Codlea. In copilarie , zapezile de 80 de cm erau la ordinea zilei. Mergeam la scoala prin tunele ( pe care le sapam tot noi - stiu ca suna ca bancul cu Chuch Norris care s-a nascut intr-o casa de el construita ...dar este adevarat ) . Singuri ...sunt generatia cu cheia de gat . Veneam acasa si dadeam zapada din curte , umpleam lazile la teracote cu lemne si pana veneau parintii de la servicii ( unde mergeau pe jos ...ca nu se dadea zapada decat dupa o saptamana ) casa era calda.

Stau intr-o zona mai inalta a orasului si pana acum 10 ani , nu stiam ca exista anvelope de zapada . DAr , circulam cu masina zilnic si nu asteptam sa ma impinga nimeni din spate. Locuitorii din unele zone mai sudice ale tarii nu prea stiu ce inseamna o iarna adevarata. Generatiile tinere au pierdut legatura cu realitatea si traiesc numai de pe urma magazinului de la coltul casei . Daca se inchide ala , mor de foame ca iepurii uitati intr-o cusca . Orice om trebuie sa aiba un minim de provizii pentru situatii mai deosebite. Niste bidoane cu apa , niste alimente de baza , un sac de cartofi , un bax de ulei. La nevoie , poti supravietui saptamani intregi cu ele . Si nu sunt costuri mari. Dar daca asteptati totul de la autoritati , voi o sa strigati in continuare si ei se vor face ca ploua .

Ce cautau imbecilii aia sa urce la Ranca pe vremea asta . I-ati vazut la televiziuni ? eu ii lasam sa urce si inchideam telefoanele din zona. Retardatii nu trebuie sa se reproduca. Daca mor inghetati , fac un bine societatii . Dar ei ..vroiau distractie . si autoritatile , pe banul contribuabilului , au stat la curul lor sa nu pateasca sarmanii ceva. Acest lucru nu il sesizati ? Zona trebuia inchisa si resursele redistribuite pentru artere rutiere vitale , nu pentru o mana de mitici care aveau chef de adrenalina.

Link spre comentariu

....in caz de ninsori abundente nu am pretentia sa-mi deszapezeasca tot drumul de la Bv la Arad....am pretentia sa am drumuri practicabile in oras.......pana aseara...nu prea am avut asa ca...au cam picat examenul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare