Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vine zapada !Credeti ca autoritatile sunt pregatite ?

marx5

Postări Recomandate

Re: Vine zapada !Credeti ca autoritatile sunt pregatite ?

La mine, in sectorul 4, au bagat astia si printre blocuri niste Bobcat-uri. Sunt mici, dezapezesc cam cat o masina, dar o fac.

Aseara, un idiot, nici nu trecuse bine ala cu Bobcat-ul (era la vreo 3 masini mai incolo) si se apuca sa-si dea zapada de langa masina. Nu mi-a venit sa cred, cand am vazut ca toata zapada o arunca inapoi in strada. A facut un morman de vreo 40 cm, de a venit unul cu Astra si s-a infipt de vreo 3 ori in morman, ca sa poata sa treaca.

Pai astia nu merita batuti pana se caca pe ei? :uameni

Nu...doar amendati sa-i usture si-n gaura c****......dar ei stiu foarte bine ca nu se intampla nimic.....:uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stau la parter. Mica gradinuta din fata ferestrelor este folosita pentru a arunca (pe langa gunoaie), zapada de pe trotuar si dintre masini (pentru cine catadicseste). Daca zapada nu e multa, e relativ OK. Acum insa, am zapada la nivelul geamului si oricine doreste si pofteste, poate sa-mi bata in geam pentru a ma intreba cat e ceasul. Nu comentez nimic, merg mai departe. Ieri a nins iarasi toata ziua. Nu se mai poate arunca zapada in gradina.

A catadicsit plugul si a trecut si prin ograda noastra. Botul de la masina civila este ingropat in zapada si gheata. Am dat jos zapada, am reusit cu chiu cu vai sa trec drumul sa arunc peste drum. Aseara a trecut plugul iarasi. Iarasi sunt ingropat de zapada. Acum 2 ani, dupa o faza ca asta, compresorul de AC a fost ingropat in gheata efectiv si m-am scotocit de 1300 lei ca s-a dus dracului. Anul asta....ce fac ? Aceeasi chestie ?

La noi se deszapezeste cu acelasi plug cu care merg si pe nationala, nu exista nimic dedicat. Sunt locuri unde nu ai unde arunca zapada pur si simplu - dar nici nu trece vreun tractor cu remorca si excavator sa incarce zapada s-o duca pe terenuri virane sau in locuri unde nu incurca pe nimeni.

Am iesit de 2 ori pe zi si sambata si duminica, azi dimineata a iesit sotia (eu la job) sa dam zapada de la intrarea din bloc si pe trotuar (partea noastra de bloc). Din 20 de apartamente, doar 4 familii au iesit. Nici la case nu sta mai roz treaba.

PS. M-a sunat sotia si mi-a zis ca iar am masina ingropata in zapada, dupa ce a dat zapada jos. Cam toata strada e revoltata pe tema asta, ca0si bat joc de munca noastra. Nu am aruncat in strada, am facut mormane fara sa incurcam circulatia sau sa blocam pe cineva, si Dorel isi bate joc.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

si Dorel isi bate joc.

Dai foc la utilaj ca precis nu mai vine pe acOlo cat o trai.

Editat de Astral

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Din intersectia Prelungirea Ghencea, Alexandriei, Petre Ispirescu, Drumul sarii si pana la Europa-Colentina, drumul aproape negru.. Voluntariul trecut o lama, cat de cat ok, cu zapada... Plecat de acasa la 6.40.. timp de condus.. ca vara.. trafic neaglomerat.. recunosc, majoritatea masinilor erau in parcare cu zapada pe ele.. Vedem la intoarcere..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

pe colentina parca sint pozele din S1... ieri am dat la zapada de m-am saturat, ca sa poata iesi loganul. si ce cedeti, peste noapte au pus toata zapada pe laterale, asa ca am 1m latime cu 60 adincime... tasata frumos cu lama. pe toata lungimea. deci, pe linga votul pe care nu-l mai pupa in veci astia, cum sa procedez:

1. sa dau toata zapada aia in strada?

2. sa iau un bobcat si o remorca, s-o vars in fata la supercom/primarie/directorul care se ocupa cu deszapezirea?

3. sa astept primavara?

4. sa-i dau foc?

eu optez pentru 2 sau 4... dar posibil sa am opinii separate pe acasa...

da, Dorel e nesimtit. dar mai nesimtite ca dorel sint autoritatile pentru ca nu au nici un control aspura procedeului de deszapezire. e clar ca astia au primit ordin sa blocheze masinile in parcari!

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

De parca n-ar fi fost destule exemple, aruncati o privire pe site-ul CNADNR-ului, la situatia drumurilor, si doar din modul de intocmire a "tabelului" este suficient ca unul cu capul pe umeri sa-si dea seama de varza care domneste peste tot, inclusiv in mintea noastra confuzata de atatea informatii contradictorii si stupide.

"dar vorba e, eu alegător... eu... apropritar, eu pentru cine votez?" Clar cu ala care, pe langa un kil de faina, un litru de ulei rafinat hidrogenat si un pui de Crevedia, imi si deszapezeste drumurile ca sa planteze palmieri, nu?

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Doar ce-am inchis telefonul cu un prieten care vine de la Bucuresti spre Constanta :"Niste animale de la RTV, in Florica, cu o cocota urcata pe un morman de zapada, transmitea in direct ca sub nicio forma nu se poate circula, drumul fiind inchis din cauza zapezii". Nu mai reproduc repertoriul portuar folosit la adresa cocotei, RTV-ului, guvernantilor si ai lor inaintasi genetici precum si cateva personaje biblice, doar spicuiesc faptul ca drumul e "negru", se circula intr-adevar in coloana si pana la Drajna nu e fost nicio problema de trafic.

Il astept cu vesti suplimentare, pentru ca si eu vreau s-o pun la drum, in sens invers....

AJUNGE!

Link spre comentariu

Știți ce mi se pare mie foarte ciudat?

Că mai sunt 11 luni pana la Crăciun și deja ninge! :ha::ha::ha:

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Pentru ca nu ati inteles , inca , ca in lumea asta exista doua feluri de pareri ( ale mele.... si cele gresite ) , am trimis asupra voastra , dintr-o razbunare meschina , o gramada mare de zapada.

Si daca nu va astamparati , mai trimit .

207.jpeg.eeefb104bbcdc5ab414d1b97800f2e45.jpeg

Link spre comentariu

Pentru ca nu ati inteles , inca , ca in lumea asta exista doua feluri de pareri ( ale mele.... si cele gresite ) , am trimis asupra voastra , dintr-o razbunare meschina , o gramada mare de zapada.

Si daca nu va astamparati , mai trimit .

[ATTACH=CONFIG]202818[/ATTACH]

N-ai trimis tu zapada, am uitat eu usa deschisa la frigider! :ha:

Link spre comentariu

De sezon...

ruga.jpg.0dfde347023caf97d740b61e23dd9c7e.jpg

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Am auzit acum la radio EuropaFM ca este un turism blocat pe A2 in zona Drajna si nu mai au mult combustibil, iar zapada le-a trecut de marginea de jos a portierelor si nu mai pot deschide usile.

Daca este cineva din zona si ar putea salva oamenii ar fi nemaipomenit.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Autoritatile or fi cum or fi...dar si lumea e a dracu'. Inteleg urgentele medicale, oamenii inzapaziti si alte cazuri extraordinare dar pana la urma se va suna la 112 sa se ceara tigari si eventual o sticla de tuica pentru ca e inchisa carciuma din sat sau nu se poate ajunge pana acolo. Sau vreo doamna neastamparata va cere... pe cineva s-o :fk2 ca nu mai poate ajunge amantu' (pentru asta amatoarele, chiar si profesionistele, pot trimite poze pe mail si poate rezolvan cumva). Am ajuns sa murim de foame si de sete in propriile case si asta mi se pare grav.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Am auzit acum la radio EuropaFM ca este un turism blocat pe A2 in zona Drajna si nu mai au mult combustibil, iar zapada le-a trecut de marginea de jos a portierelor si nu mai pot deschide usile.

Daca este cineva din zona si ar putea salva oamenii ar fi nemaipomenit.

Azi, in Rompetrol, ii aud pe unii ca pun benzina ca sunt pe rosu si trebuie sa merga nu stiu unde (in afara orasului) ... cand am iesit am vazut ca bagase de fix 30 RON ... Pai cum dracu sa nu ramana fara combustibil daca pleci la drum in aceste conditii cu 5 litri ...

Nu-si baga combustibil, n-au lopeti, n-au nisip, n-au lanturi sau daca au habar n-au ce sa faca cu ele (m-a intreba unul daca stiu sa-i pun lanturile ca nu putea sa intre in parcare - i-am zis mai intai sa curete zapada/gheata stransa intre aripa si roata ca n-are loc lantul ... s-a uitat urat la mine, s-a intors zicand: "Cu ce p*** mea s-o curat" si-a plecat nervos ...) P-astia nu se merita sa-i salvezi.

Link spre comentariu

Autoritatile or fi cum or fi...dar si lumea e a dracu'. Inteleg urgentele medicale, oamenii inzapaziti si alte cazuri extraordinare dar pana la urma se va suna la 112 sa se ceara tigari si eventual o sticla de tuica pentru ca e inchisa carciuma din sat sau nu se poate ajunge pana acolo. Sau vreo doamna neastamparata va cere... pe cineva s-o :fk2 ca nu mai poate ajunge amantu' (pentru asta amatoarele, chiar si profesionistele, pot trimite poze pe mail si poate rezolvan cumva). Am ajuns sa murim de foame si de sete in propriile case si asta mi se pare grav.

Daca apelezi la Varu' sau pe Mercador, cred c-ai avea mai mult succes cu oferta de servicii :fk2 ........:banana

P'aici slabe sanse de bagat un lemn in soba, apropos, da' mai stii????? :uameni

AJUNGE!

Link spre comentariu

da, se circula bine. adica nu prea e trafic :grin:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Sal,

Pe strada unde locuiesc (sector3) o masina de dezapezire a ramas inpotmolita timp de aprox 5h.Practic a blocat toata strada.

M-am dus sa-l ajut (troliez) si lucrul care m-a uimit cel mai mult este acela ca masina avea cauciucuri de vara.

Adaug un filmulet facut de sotia mea.

https://www.facebook.com/photo.php?v=579449202148587&set=vb.100002505365798&type=2&theater

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

Bine ca le puneti pe feisbuc. Toata lumea pe feisbuc. Ce aveti fratilor cu feisbuc-ul asta? Daca vrei sa vezi ceva toti te trimit pe feisbuc.

Fir-ar mama lui de feisbuc cu cine l-a inventat.

• Like 1
Link spre comentariu

Sal,

Pe strada unde locuiesc (sector3) o masina de dezapezire a ramas inpotmolita timp de aprox 5h.Practic a blocat toata strada.

M-am dus sa-l ajut (troliez) si lucrul care m-a uimit cel mai mult este acela ca masina avea cauciucuri de vara.

Adaug un filmulet facut de sotia mea.

https://www.facebook.com/photo.php?v=579449202148587&set=vb.100002505365798&type=2&theater

Continut indisponibil!

Macar, daca le difuzati asa, macar faceti-le publice...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Mda....nici eu nu exist.:banana

Vizionare placuta, facebucistilor!:ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ca raia,bre,feisbuc asta..Sper din toata inima ca nu mai tine mult.

PS-la mine-n spatele blocului sunt singurul care intra/iese..In rest dau la lopata in zadar,de la unu`la altu`.Si in cursul noptii trece lama si-i astupa pe toti la loc!

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Acesta este linkul correct

Ca sa fiu on topic, consider ca autoritatile nu sunt deloc pregatite:

-masina avea cauciucuri de vara

-a blocat o strada timp de 5 ore

-intre timp a ajuns la el un tractor dar nu avea sufa sa-l tracteze, asa ca a plecat

-sofer incompetent ,a lovit o masina cu lama din fata

Editat de CYO
Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

Acesta este linkul correct

Ca sa fiu on topic, consider ca autoritatile nu sunt deloc pregatite:

-masina avea cauciucuri de vara

-a blocat o strada timp de 5 ore

-intre timp a ajuns la el un tractor dar nu avea sufa sa-l tracteze, asa ca a plecat

-sofer incompetent ,a lovit o masina cu lama din fata

Cat de greu era sa-l impinga 10-20 de masculi ?????

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare