fulgeras Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Deschid acest subiect, deoarece vreau sa ma elucidez mai bine, si anume cum si unde se fac gaurile in caseta de directie pentru a comanda un clindru de directie...Aici ii rog pe cei care stiu sa isi expuna talentul si dibacia si sa ne povesteasca un pic ce si cum...Din cate am inteles aicea pe forum sunt cativa care se stiu cu asemenea gauri... Numai bine, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Caseta directie+cilindru hidraulic... kumineaza-ma si pe mine te rog.... stiu de poveste ca se practica , dar care este beneficul real ? eu nu l-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Caseta directie+cilindru hidraulic... Poi folosit strict in off-road numa...la un momendat ajungi sa patinez bine pana mai sa te suspenzi pe punti si rotile atata sapa in pamant si nu mai poti vira deloc...poate daca ai cilindrul ala poate mai poti misca un pic stanga,dreapta... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Caseta directie+cilindru hidraulic... ... si rupi tot ce ai putea rupe daca e stock , chiar si variantele HD . Pivotii obisnuiti se descapacesc , barele de conexiune se stramba . Axele kingpin necesita schimbate cu altele care nu se vor indoi , si nici amprenta ... in functie de constructie modificate pentru un reazem suplimentar , suruburile se inlocuiesc cu grade superioare . si , lista continua .... Din acest motiv , dupa ce investesti in patru fitinguri , doua racorduri , patru sertizari , patru garnituri metal-nbr , un cilindru de directie de stivuitor mic , un tarod de 14x1,25 ... incepe o cadere in vrie a bugetului . Si toate astea doar din cauza ca te-a mancat dupa urechi sa gauresti caseta in fata si in spatele pistonului de servo din caseta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JON_K9 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Caseta directie+cilindru hidraulic... Cilindrul hidraulic pentru directie se foloseste in general pentru utilajele grele (tractoare, excavatoare, incarcatoare frontale) unde caseta de directie este prea solicitata. dar si aici cilindrul hidraulic are forta limitata, nu impinge daca roata este blocata. Si aici daca vii cu cilindru mai mare....rupi mai mult. pivotul este inlocuit de un boltz, destul de gros astfel s-ar descapaci dupa cum spune si colegul nostru :cos:. Cea mai buna varianta ar fi sa te gandesti la ceva mai util. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate