Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dezastru pe A1

giorgel

Postări Recomandate

Din ce vad la tembelizor, s-a creat o situatie delicata pe A1.

Am putea face ceva noi?

Sau lasam autoritatile sa-si faca treaba?:grin:

Colegii din vestul Bucurestiului au ceva informatii?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Disponibil berceni, desi masina nu este echipata decat cu cauciucuri de iarna cam tocite. Totusi ma bag si ajut cu ce pot. 0723866303. Ar trebui totusi sa intrebam si la ajutor 4x4 daca este cazu sa be mobilizam mai multi!

Cred ca mai bine deschideai discutia pe Ajutor off road!

La stiri acum spun ca sunt sute de masini blocate la 40 de km de Bucuresti.

Editat de Astral
Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt
Link spre comentariu

Re: Dezastru pe A1

nici maine nu se potoleste vantul asa ca informatiile vin greu din teritoriu asta pentru ca nici un ziarist sau factor de decizie nu raporteaza dificultatiile....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Ati citit postarea cu omu blocat pe a1?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82719-Urgenta-la-intrarea-pe-A1-apel-25-01-2014-ora-19-20 Urgenta la intrarea pe A1 - apel 25.01.2014 ora 19.20

Am fost apelat acum cateva minute

Un domn a ramas undeva in zona A1 (la intrarea pe autostrada in zona Gealan) cu masina intr-un parapet. Il cheama Sorin Bundache, ne-a gasit pe net si ne-a cerut disperat ajutorul. Are nr de telefon 0732.216.893. Ptr mine e dificil sa fiu operativ ptr ca locuiesc in partea opusa a Bucurestiului (zona a2). Am inteles ca in zona nu sunt nici echipaje ale politiei si nici utilaje. Sunati-l inainte ptr detalii.

Multumesc.

LE

Va rog sa scrieti aici daca a plecat cineva dupa dansul.

Last edited by Yonutz; 25th January 2014 at 19:49.

Nu se baga nimeni?

Editat de Astral
Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt
Link spre comentariu

Re: Dezastru pe A1

Ati citit postarea cu omu blocat pe a1?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82719-Urgenta-la-intrarea-pe-A1-apel-25-01-2014-ora-19-20 Urgenta la intrarea pe A1 - apel 25.01.2014 ora 19.20

Am fost apelat acum cateva minute

Un domn a ramas undeva in zona A1 (la intrarea pe autostrada in zona Gealan) cu masina intr-un parapet. Il cheama Sorin Bundache, ne-a gasit pe net si ne-a cerut disperat ajutorul. Are nr de telefon 0732.216.893. Ptr mine e dificil sa fiu operativ ptr ca locuiesc in partea opusa a Bucurestiului (zona a2). Am inteles ca in zona nu sunt nici echipaje ale politiei si nici utilaje. Sunati-l inainte ptr detalii.

Multumesc.

LE

Va rog sa scrieti aici daca a plecat cineva dupa dansul.

Last edited by Yonutz; 25th January 2014 at 19:49.

Nu se baga nimeni?

Eu am sunat la ora 20:00 dar numarul afisat initial nu era valabil. Am incercat de vreo 3ori. Apoi pe la 22:00 am vazut ca numarul era altul si colegul Wolfman plecase dupa el. Felicitari colegului nostru pentru operativitate.

Raman in continuare disponibil pentru alte situatii. La mine telefonul e baza.

Editat de gedaci_2005
EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare