mario22 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) salut tuturor poate cineva sami spuna si mie care supapa actioneaza ghetueiu la motorul de 2800 sau o schema cu furtunele de vacum dela turbo Editat Ianuarie 25, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: Supapa gate-way ? salut tuturor poate cineva sami spuna si mie care supapa actioneaza ghetueiu la motorul de 2800 sau o schema cu furtunele de vacum dela turbo Eu zic sa mai incerci odata ca sa intelegem ce doresti. Ce este ala "ghetueiu"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mario22 Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: mario22 turbina are pe ia supapa care actioneaza tija din galeria de evacuare ieu am furtune anulate pe masina deabia am luato si nustiu care este schema vacumurilor multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: mario22 Nu ie gate-way, ie waste-gate:ha: Eu sper ca este o gluma, ca cineva incearca deliberat scrisul de analfabet. Altfel..:pr1 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: mario22 Nu ie gate-way, ie waste-gate:ha: Eu sper ca este o gluma, ca cineva incearca deliberat scrisul de analfabet. Altfel..:pr1 Sorry....eu am incercat sa pun un titlu cu ce am gasit in continutul primei postari, iar mie din "engleza in romana" asa mi-a rezultat ghetueiu = gate-way....:wink: Altfel ramanea topicul cu titlul original "mario22"......stii ce zic ?!? :ha: Dupa ce va lamuriti despre ce zice omul, ii pun si titlul corect......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: mario22 ca sa zic asa: "like" sau nu DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: mario22 pentru ca din seria turbo 1 Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mario22 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) deca stiam toti engleza ce mai aveai tu de scris acum oricum multumesc respectuos pentru ironie Nu ie gate-way, ie waste-gate:ha: Eu sper ca este o gluma, ca cineva incearca deliberat scrisul de analfabet. Altfel..:pr1 multumesc pentru ironie cu mmmmult respect Editat Ianuarie 30, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Supapa "gate-way" ? Buna. poate ne lamuresti si aflam si noi care este atelajul pe care ai montat motorul cu pricina. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate