Anghel Vlad Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Am un nissan pickup d22(motor de 2.5 l) din 2004 iar cand trec de 1500 de ture masina nu mai trage normal. Motorul se accelereaza si masina nu mai prinde viteza cum ar trebui. Am facut o verificare si am vazut ca turbo nu intra in functiune (poate nu m-am exprimat bine).Acea clapeta de la turbina nu invarte deloc. Ce e de facut???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: probleme turbo Poti incerca sa cureti geometria variabila la turbo... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anghel Vlad Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: probleme turbo O sa incerc sa ma duc la un mecanic. Sa imi spuna ce sa fac. Sper sa nu fie afectat si motorul din cauza asta!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 (editat) Re: probleme turbo pickup d22(motor de 2.5 l),2004 Nu nu, dupa spusele tale pare a fi doar infundat..motorul nu are de suferit din treaba asta, oricum si daca ti se strica iti limiteaza turatia la motor...cel putin eu asa am patit...numai ca la mine sa bulit de tot turbo...s-a infundat deoarece merge subturat motorul...daca ii infundat si nu stricat de tot... Editat Ianuarie 26, 2014 de fulgeras Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anghel Vlad Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: probleme turbo pickup d22(motor de 2.5 l),2004 Ok, am inteles. Multumesc mult!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate