Jolly Roger Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: harta romania Astea sunt niste harti topografice militare foarte vechi. Toate informatiile din ele (updat-ate pe cat s-a putut) sunt continute in harta Garmin a Romaniei (Ro.A.D 2xxx). ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania Da, sunt vechi da bine facute. Ce s-a schimbat in ultimii 30 de ani: cateva lacuri de acumulare cu drumuri de contur, autostrazi(cate...?),sosele de centura. In schimb mai ai pe ele niste drumuri forestiere care chiar daca sunt ruinate ca s-a inchis exploatarea cu atat mai bine pentru off. Se pot actualiza simplu. Pui trac-ul pe harta si salvezi ca imagine.Daca ai modificari complexe o duci intr-un program de grafica(Photoshop,Corel). Harta Garmin ro.a.d. are la baza aceste harti militare care la randul lor s-au facut dupa 25.000, dar daca iesi din DN nu mai ai nici un element pe harta. A fost actualizata pentru trafic urban: sensuri giratorii, obiective, adrese cu nr. postal. Dar nu toate orasele sunt bine facute. Clujul e foarte precis. In Brasov m-a bagat numai pe sensuri unice si mi-am luat o groaza de "carne" in trafic pana apuca sa recalculeze ruta. Asa ca am pus pe acelas PDA Ozi cu hartile militare pentru offroad si GarminMobile XT cu Ro.a.d 2009 pentru stradal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania Nu vreau sa intru in polemici, cu toate ca-mi place al naibii de mult... Este aceeasi harta. Neajunsul Ro.A.D.-ului e ca acopera si navigatie si topo in aceeasi harta, de aceea se actualizeaza greu rutele in timpul navigarii. Pe topo e foarte detaliata - ma rog, la nivelul de detaliu existent in hartile originale - trebuie doar activat nivelul de detaliu pe maxim in setarile hartii ca sa apara toate. Sa va asteptati atunci ca navigatia sa mearga cu sincope. Ro.A.D. e un concept romanesc (Proiectul Romania Digitala), cu bunele si relele lui. Va exista si doar harta de navigatie Garmin pentru Romania, dar va fi facuta de NavteQ. Va fi inglobata in harta Europei (City Navigator Europe 2xxx). ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania Se mai poate trimite hartile ?as fi si eu interesat ,Multumesc anticipat,cu prima ocazie ma revansez:x ghorga@hotmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania chiar nimeni nu are hartile ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania Daca nu reusiti sa downloadati de pe link-ul lui b.b.,dati PM cu adresa postala si va trimit eu pe CD. Au cam 500m. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania ai toate adresele ? daca da ..... ai PM si sa nu uit.... dau o palinca :x multam si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: harta romania o sa caut maine o modalitate de a le incarca iarasi pe aundeva si va tin la curent:h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: harta romania Incercam sa comparam harta Garmin cu harta topo.Pun niste capturi cu acceasi zona. Garmin nu are DN67C(transalpina) intre Dobra si Ranca.Nici nu apare statiunea Ranca.Nici Drumul Strategic.Nici ranjeul... Ultima e 1:25 000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: harta romania Vreau si eu....ajung f des in Bucuresti poate ne vedem si le iau pe un stick cd....ceva cumva... m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: harta romania http://freestorage.ro/bbbb vedeti ca merge sa le descarcati de aici http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: harta romania Multumim :tk http://freestorage.ro/bbbb vedeti ca merge sa le descarcati de aici Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: harta romania Exista undeva de descarcat si cele 1:25.000? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: harta romania Daca se poate sa gasim si legenda, ar fi nemaipomenit. Ma cam uit ca pisica in calendar Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: harta romania Nu stiu la care te referi. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: harta romania legenda pt 25K: http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-31Jan-062b8af175.zip :h5 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: harta romania :tk:g:h5 E perfect asa!!!!!!!!!!!!! PS . @ Jolly ----Ma refeream la legenda hartii militare Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: harta romania Le-am luat si eu. Sunt super ok. SA traiesti...bine ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: harta romania Salut! Super initiativa. :tk Am incercat sa dau jos harta de pe linkul cel mai recent, cel din ianuarie, dar nu mai merge, imi spune ca nu gaseste fisierele. Ma puteti ajuta in vreun fel sa primesc / descarc si eu harta? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: harta romania Salut! Am citit ceva postari mai vechi prin care colegii cereau detalii despre ceva harti Garmin (Patroler solicita un CD cu road 2006). Am urmarit si raspunsul celorlalti colegi care il trimiteau catre linkuri de unde sa descarce. dar acestea nu mai functioneaza. Asa ca, vin cu rugamintea catre cei care poseda Road 2006 (2008 il am, dar e destul de incarcat, si nu am suficient spatiu in gps, in plus, am vazut si mai multe inadvertente pe el) , daca pot sa-mi faca si mie o copie sau sa-mi indice un link de unde l-as putea descarca. Multumesc! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: harta romania de pe http://thepiratebay.org/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: harta romania am gasit un site cu ceva harti detaliate , in special ale zonelor montane din Romania, sper sa fie de folos : http://www.tenereclub.ro/index.php?p=harti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ius Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: harta romania as fi recunoscator daca mi-ati trimite sie harta pe ius_sad@yahoo.com nu ma descurc asa bn cu calc da o sa rog pe cn ... imi trebuie neapara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: harta romania Vă salut! Mă interesează şi pe mine (prflorin arond yahoo.com) aceste hărţi detaliate, în special zona Buzău - Vrancea. Dacă e cineva din zonă, aş vrea să ştiu dacă se poate face un traseu de la Policiori - Chilii - Lopătari - Bisoca (până aici ştiu eu că se poate) - Vintileasca -Nereju. Policiori - Niculeşti (şi până aici se poate sigur) - Jitia - Vintileasca - Nereju Mulţumesc! Florin 0743122529 Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) Re: harta romania Se poate ajunge in ambele variante, de la Bisoca ai doua variante spre Vintileasca: Bisoca-Plesi-Vintileasca, varianta mai scurta sau Bisoca-Selarie-Plesi-Vintileasca varianta prin padure, drum forestier dar ok intre Bisoca si Plesi (asta inseamna un ocol de 13-14 km dar eu zic ca merita, peisajul e super, si varianta a doua: Bisoca-manastirea Poiana Marului-Jitia-Vintileasca, insa la Jitia trebuie sa treci prin apa ramnicului, iar daca ploua si este apa mare nu prea ai cum. O sa caut o harta, parca aveam una cu zona pe undeva. Eu stau in Plesi, te pot ghida usor prin zona (iar socrul meu este din Beciu - Scortoasa deci cunosc tot traseul pe care vrei sa-l faci). Pe acest traseu poti ajunge in continuare de la Vintileasca spre Lepsa, Andreiasu etc. (zona vrancei, parca sambata se intalnesc cei din Vrancea-Bacau-Galati la Andreiasu). http://img197.imageshack.us/img197/1352/scanaa.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Noiembrie 26, 2010 de krys4ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate