proffroad Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) Re: harta romania Mulţumesc mult, @krys4ro! S-ar putea să am nevoie de nr tău de tel, să te sun de pe traseu (dacă e semnal pe acolo). Dacă se poate, pune-l pe PM, SMS sau postează-l aici. Iar când treci prin Policiori, să te opreşti şi la mine! P.S. Mă poţi ajuta şi cu nişte distanţe? Editat Noiembrie 26, 2010 de proffroad Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: harta romania Nu prea stiu distantele exact dar in mare e cam asa: Bisoca-Selarie-Plesi = 18 km (prin padure) Bisoca-Plesi = 7 km Bisoca-Jitia = 10 km Jitia-Vintileasca = 7 km Plesi-Vintileasca = 7 km Pe Cosmote este semnal pe 90% din zona, restul : 50-60% Daca ajungi in zona si nu ai semnal te pot ghida prin statie, numai sa-mi zici cand. 0766760222 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: harta romania Eu vreau să ajung acolo la un coleg fără să ocolesc prin Focşani. Dar el zice că de la Vintileasca la Nereju - Andreiaşu nu este nici măcar drum forestier. E pădure, deci nu se poate trece. Dacă ştii sigur de vreun drum, sau dacă poţi să te interesezi la cineva de încredere, care chiar a trecut pe acolo, rămân din nou dator de cinste! Mulţumesc! Florin Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: harta romania http://freestorage.ro/bbbb vedeti ca merge sa le descarcati de aici Multumesc si eu! Super harta! :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: harta romania Văd că doar eu nu mă pricep să descarc harta. Cum se face? Trebuie cont? Mulţumesc! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: harta romania nu trebuie cont, alegi free download, bagi codul de siguranta, ti se genereaza un link de download si bagi mare :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: harta romania Salutare. As vrea si eu harta militara a Romaniaei (un link pe transfer) sau macar cadrantele din zona Brasov, Fagaras-mai exact. Raman foarte racunoscator si multumesc anticipat. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: harta romania Salutare! Am si eu nevoie, daca ma puteti ajuta, de ultima versiune de IGO, dar fara bani. Ma intereseaza in mod special harta romaniei si a bulgariei. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: harta romania un link de unde se pot descarca hartile militare? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: harta romania Cu multumirile anticipate de rigoare, ma intereseaza si pe mine hartile din zona Campulung Muscel, Rucar, Bran. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: harta romania http://www.tenereclub.ro/index.php?p=harti Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: harta romania Am vazut link-ul asta, multumesc frumos, ma interesa daca mai existau si alte harti mai detaliate specifice zonelor respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pungadorin Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: harta romania Salutare la toata lumea, Ma poate ajuta cineva cu ultimele harti militare? Pe cele din 1996 le am si ... mi se par destul de vechi. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: harta romania Multumeste-te cu alea. De atunci nu s-au mai desenat harti. Ia GMaps daca crezi ca sunt mai bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: harta romania saluti are cineva o harta cat mai detaliata a Muntilor Almajului . As vrea sa fac un traseu in zona (dinspre Bozovici spre Dunare). :tk "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dobridri Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: harta romania Buna, ma puteti ajuta va rog cu hartile Romaniei (militare) la scara 1:25000 ? ...chiar si numai .jpg....le voi calibra eu... Multumesc pot oferi si eu niste harti calibrate pt oziexplorer din tara si din lume... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin74 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: harta romania Buna, ma puteti ajuta va rog cu hartile Romaniei (militare) la scara 1:25000 ? ...chiar si numai .jpg....le voi calibra eu... Multumesc pot oferi si eu niste harti calibrate pt oziexplorer din tara si din lume... Tocmai am reusit sa copiez hartile 1:25000, sunt 2.572 fisiere, 15.2GB, rezolutie 5500x5800 (majoritatea). Propune o metoda de transfer (cred ca cea mai simpla e un stick sau dvd-uri+posta romana) As vrea sa incepem un proiect pentru calibrarea acestor harti si pe baza lor generarea celei mai precise harti pt toata RO disponibila pe device-uri mobile cu GPS (tablete, Garmin, smartphone - Android, iPhone, Nokia). Stie cineva dc s-a facut pana acum calibrarea acestor harti? Vreti sa ajutati? Vom avea nevoie de ajutor, in special de la cei care au calibrat RO 100k (Stane?). La o medie de 3 min/fisier de calibrat vor fi cca 125 de ore de lucru... Eu nu am prea mult timp la dispozitie pt calibrat, as putea ajuta insa la conversia in diversele formate pentru utilizarea pe device-uri mobile sau PC. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: harta romania Eu am incercat sa calibrez "live" in teren un trapez la 25000 din judetul Iasi (ca numai astea am avut disponibile) dar mi-a cam dat cu virgula, probabil au fost deformate imaginile la scanare, ca imi dadeau erori mari dintr-un capat in altul al hartii, chiar si cu multe puncte de calibrare nu imi iesea o medie acceptabila. Pot sa te intreb de unde ai reusit sa faci rost de toate? Sunt interesat si eu, in speranta ca poate sunt si mai bine facute :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: harta romania Tocmai am reusit sa copiez hartile 1:25000, sunt 2.572 fisiere, 15.2GB, rezolutie 5500x5800 (majoritatea). Propune o metoda de transfer (cred ca cea mai simpla e un stick sau dvd-uri+posta romana) As vrea sa incepem un proiect pentru calibrarea acestor harti si pe baza lor generarea celei mai precise harti pt toata RO disponibila pe device-uri mobile cu GPS (tablete, Garmin, smartphone - Android, iPhone, Nokia). Stie cineva dc s-a facut pana acum calibrarea acestor harti? Vreti sa ajutati? Vom avea nevoie de ajutor, in special de la cei care au calibrat RO 100k (Stane?). La o medie de 3 min/fisier de calibrat vor fi cca 125 de ore de lucru... Eu nu am prea mult timp la dispozitie pt calibrat, as putea ajuta insa la conversia in diversele formate pentru utilizarea pe device-uri mobile sau PC. dureaza mai mult de 3 minute calibrarea pentru ca indicat ar fi ca marginea alba sa fie decupata inainte, altfel cand vei trece dintr-o harta in alta va fi foarte deranjant. incarca si tu pe http://www.wetransfer.com hartile astea. va trebui din pacate sa imparti toate fisierele in 8 arhive pentru ca 2GB e limita... sau share-uieste-le pe torrents si zi-ne username-ul tau. eu unu m-as baga la calibrarea lor. daca ne impartim treaba o putem face bine si repede :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: harta romania Daca bagati ceva indicatii legate de calibrare ma bag si eu cu o mana de ajutor. Nu am mai facut calibrarea unor harti dar pot incerca si trimite primele harti spre verificare cuiva mai priceput. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: harta romania Cred ca sunt mai mult de 2 ani de cand caut hartile la 25000. La un moment dat le gasisem dar domnul in cauza cerea 10 lei pe fisier... probabil vroia sa-si faca casa de fisierele alea... Ma bag si eu la calibrare, dar sa folosim acelasi soft. Ar mai merge transmise pe transfer.ro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 (editat) Re: harta romania indicat ar fi ca marginea alba sa fie decupata inainte, altfel cand vei trece dintr-o harta in alta va fi foarte deranjant. nu este nevoie sa fie decupate marginile hartilor! ozi (si cred ca si gps tuneru) stie sa sara peste ele. Editat Februarie 13, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin74 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 (editat) Re: harta romania Hartile 25k sunt obtinute prin scanarea hartilor pe hartie disponibile intern intr-o companie de stat. Partea buna e ca AU FOST DESECRETIZATE deci pot fi facute publice, postate oriunde, fara probleme. Si sunt GRATUITE. As putea sa le incarc pe site-uri gen transfer.ro sau rapidshare dar vor disparea de acolo daca nu sunt accesate 30 de zile... Pe torenti suna mai bine, dar nu stiu cum sa fac. Imi spune cineva pe scurt cum incarc un torent? Trimit si prin posta cu ramburs strict cheltuielile dar as prefera sa le pun online. Din cate am incercat eu pana acum cea mai buna calibrare se face cu ozi explorer. E simplu, se selecteaza pe rand colturile hartii si se completeaza coordonatele care sunt notate pe harta in dreptul fiecarui colt. Asta-i tot, marginile nu trebuie decupate, se vor decupa automat dupa ce colturile au fost calibrate si nu se va observa trecerea dintr-o harta in alta. Trebuie sa reiau metoda cu care au fost calibrate hartile 100k (de catre stane, in acest topic) si imi voi da seama ce setari mai sunt necesare, sper. Este vorba de sistemul de proiectie al hartii care nu este standard. Daca este identic cu cel de la 100k vom reusi cu siguranta. Daca nu, va trebui sa merg la "curs" la topografi :hl Poate ajuta si Stane. :-) Editat Februarie 13, 2012 de catalin74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 (editat) Re: harta romania Pe torenti suna mai bine, dar nu stiu cum sa fac. Imi spune cineva pe scurt cum incarc un torent? http://torrentfreak.com/how-to-create-a-torrent/ http://www.utorrent.com/downloads mai ramane ca cei care il iau de la tine sa-l tina in shareing.....:h5 Editat Februarie 13, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin74 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: harta romania http://torrentfreak.com/how-to-create-a-torrent/ http://www.utorrent.com/downloads mai ramane ca cei care il iau de la tine sa-l tina in shareing.....:h5 Am inteles, maine incerc sa dau drumul la torent, am upload bun, sper ca va merge repede transferul la primii interesati. Care e diferenta dintre un torrent privat si unul facut public pe thepiratebay.org de ex? As prefera sa lansez torentul privat pt inceput pana definitivam si verificam hartile adica sa nu-l gaseasca oricine cauta pe thepiratebay. Cum fac asta? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate