Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

harta romania

Maresalul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 172
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: harta romania

Am o rugaminte. Am si eu hartile, dar imi lipseste una, in zona Brasov. Te poti uta, te rog, daca ai toate hartile in zona aia? E cuadrantul care include si Sfantu Gheorghe, daca tin minte corect.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hartile sunt bunicele, eu le-am testat si merg. NU direct in IGO, dar daca ai un PDA cu Windows Mobile 5 poti sa instalezi un soft suplimentar - GPS-TUNER , calibrezi bineinteles hartile si HIT THE (OFF)ROAD!

Problema cu hartile (daca sunt editia 1996!) este ca NU au trecute unele detalii importante din teren (ex- lacuri).

Daca sunteti interesati putem eventual sa deschidem un topic de utilizare GPS-TUNER.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Are cineva disponobila fila L-34-12 din setul de harti militare? E zona Baia Mare :grin: si tocmai am descoperit ca am cateva fisiere "bulite" in arhiva :-( !

Please!

Adresa de e-mail pfarago_ro@yahoo.com

Multumesc anticipat!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Roby

am facut rost de hartile militare ale Romaniei; sunt impartite pe bucati si impreuna au ca dimensiune aproximativ 1,2GB; daca are nevoie cineva de asa ceva sa-mi spuna si gasim o modalitate de a le trimite

Salut

Ma itntereseaza si pe mine harta. Cum procedez?

Id mess: cop_arad sau mail: cop_arad@yahoo.co.uk

Multumesc

Link spre comentariu

Vizitator stress

Am aplicat si eu metoda GPS tuner + harti militare calibrate si functioneaza super bine.

Atentie insa: editia hartilor este 1996 si am avut situatii in care pe harta imi aparea drum iar in realitate drumul era istorie ( nu ar fi reusit sa treaca pe acolo nici armata a 14-a), asa ca nu va bazati pe ele in totalitate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare