Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

harta romania

Maresalul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 172
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: harta romania

bbb, ti-am trimis un PM cu adresa de mail. Te rog trimite-mi si mie harta (defapt banuiesc ca-i vorba de link-urile catre harta) Multumesc!

P.s. Va recomand sa nu va mai scrieti adresele de mail in posturi, fiindca sunt o gramada de roboti de spam care scaneaza paginile web dupa adresele de mail. Doar asa va puteti gasi casutele pline de mesaje publicitare de toate felurile.

Daihatsu Feroza Blueprint Project
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.s. Va recomand sa nu va mai scrieti adresele de mail in posturi, fiindca sunt o gramada de roboti de spam care scaneaza paginile web dupa adresele de mail. Doar asa va puteti gasi casutele pline de mesaje publicitare de toate felurile.

in legatura cu robotii care trimit spam va anunt ca puteti scrie cu incredere adresele dar in loc de @ scrieti arond :h5

Link spre comentariu

In genunchi mä-ntorc la tine, dä bre si mie dacä-i moca, si cu lauri iti voi impodobi crestetul

inseninat, ´ntelesai?

Silviu4x4-arond-web.de mersi

Si pentru toti amici 4x4, dacä vrea cineva coordinate GPS a unor puncte turistice offroad, scrieti

la adresa de mai sus si am sä incerc sä vä trimit.De Ex. Coordinatele Pensiuni (Oreste)din Cheia:

N45 26.697 E25 55.994.

Tot aici incerc sä caut ajutor practic, cum se poate ajunge de la punctul N45 28.060 E25 45.197

linie curent , la Cheia ,cel mai scurt ?

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare