Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

harta romania

Maresalul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 172
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: harta romania

si eu as dori hartile, dau chiar mai multe beri ... :x :x :x

multumesc mult

hami(arond)vodafone.de

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Rezolutia este ok, am incercat sa scot la imprimanta una la rezolutia ei si imi iesea o lungime de 1.4 m

Am reusit sa impart o harta pe 6buc A3

Scara: 1:100.000 adica 1 cm/harta = 1 km teren

Nu trebuie uitat faptul ca la orice scanare/xerocopiere/tiparire dimensiunea efectiva a hartii se modifica! Aceasta inseamna ca trebuie masurat acel centimetru etalon de pe harta - care de ex iese de 6mm pe rigla- si in acest caz 6mm pe harta tiparita reprezinta 1 km pentru cazul de mai sus.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Am uploadat niste harti cu muntii din Romania.

Nu sunt calibrate,dar odata ce o sa invat cum se face o sa le uploadez si calibrate pentru GPS Tuner.

Sper sa fie de folos!

Fisierele sunt hostate pe dump si comprimate intr-o arhiva de 147 mb.

Content:

munti.JPG[/attachment:23dbjnv2]

Parola este:4x4club

http://www.dump.ro/fisiere/harti-munti- ... AjUdOacRFo

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

In genunchi mä-ntorc la tine, dä bre si mie dacä-i moca, si cu lauri iti voi impodobi crestetul

inseninat, ´ntelesai?

Silviu4x4-arond-web.de mersi

Si pentru toti amici 4x4, dacä vrea cineva coordinate GPS a unor puncte turistice offroad, scrieti

la adresa de mai sus si am sä incerc sä vä trimit.De Ex. Coordinatele Pensiuni (Oreste)din Cheia:

N45 26.697 E25 55.994.

Tot aici incerc sä caut ajutor practic, cum se poate ajunge de la punctul N45 28.060 E25 45.197

linie curent , la Cheia ,cel mai scurt ?

Multumesc extrem :g :bean .Au venit, incet dar au venit. :p 4zile a lucrat computerul zi si noapte

fiind legä-

tura "subtire" :ang1 :hm doar 8MB/s.

Am luat linkul cel "gras" :top si cänd a terminat, al doilea nu mai era activ si mi o dat :fk .

I mi lipseste amu Cindrelu

cu SIBIU. .

Mai primesc odatä :beat???? Aäää scuze am vrut sä il pun pe ästa de fapt :pl ...si pe ästa :care si

pe care vrei tu.Si cänd ne vedem facem asta :cort cu asta :k si asta :2dr cä doar gura nu mä doare

:ha: :ha: :ha:

Mersi mult.Silviu

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Cine vrea hartile si este prin zona Brasovului, vi le ofer cu cea mai mare placere, gratis, la fel cum le-am primit si eu. Ele incap pe 2 CD-uri sau pe un DVD. PM sau telefon la 0723.204.568 Sorin Prislopan

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Cine vrea hartile si este prin zona Brasovului, vi le ofer cu cea mai mare placere

MULTUMESC ptr. harti SUPER SERVICE :h5

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

am instalat, contra unei sume modice de 75 ron, harta Garmin Road 2006 , last upgrade, pe Nokia N95. Merge superrrrrrrrrrr bine, afiseaza viteza, face track-uri. Merge chiar mai bine decat Garmin C512 StreetPilot ce il foloseam in mod obisnuit.

Nu mai trebuie sa car dupa mine ditamai dispozitivul, iar cand ma dau jos din masina sa-l "rup" din geam si sa-l pitesc pe undeva prin torpedo ca sa nu-mi faramitzeze careva geamu pt a shuti Garminu!

Cred ca viitorul GPS-urilor e .........in telefoanele mobile!

Instaleaza-ti Garmin RO.A.D 2008 este mult mai detaliata ca 2006.O sa fii tare surprins de modificarile care s-au facut la harta!

Jeep Wrangler YJ 2.5i

Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp

BMW Z3 2.0 24V

Yamaha WR 450F 2009

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

cine are hartile astea , ca eu am dar nu toate si nu pot sa le leg

daca se pot trimite....... va rog abrudan_florin76@yahoo.com

si ca si pana acum .... dau o :xpalinca

aaa si ca sa nu uit GPS tuner e unul dintre proramele cu care se poate lucra cu hartile astea.

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare