mihaietadent Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Salut tuturor, Sunt si eu proaspat posesor de discovery 3. An insa o problema: haionul s-a blocat si nu e de la gheata. Cum pot sa-l deblochez? Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Hayon blocat ? Salut. Avand in vedere ca deschizatoarea este electrica esti posibil fie sa ai fire intrerupte fie broasca in sine defecta. Din cate stiu nu exista siguranta pentru deschiderea electrica a portbagajului dar te poti uita in manualul de utilizator. La o simpla cautare pe google mi-a aparut rezultatul asta : http://www.disco3.co.uk/forum/topic35544.html Iti poti face cont pe forumul disco3.co.uk si poti pune si alte intrebari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaietadent Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Hayon blocat ? Multumesc pt sfaturi. Am reusit sa-l deschid din telecomanda si am observat ca plasticul de pe yala este degradat si se bloca. Am sa caut alta yala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate