Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota LC 90, 3.0 TD....vreau si eu...

sop

Postări Recomandate

Re: Toyota....vreau si eu...

LC120 are mult mai multa electronica decat LC90 mai ales la motor, care este common-rail si plin de electronica, injectoare electronice etc. 1KZ-TE are decat niste senzori electronici care imbunatatesc injectia si emisiile, oricum mult mai putina electronica decat 120. Modelele sunt destul de inrudite, mai ales la partea de suspensie/transmisie unde nu sunt diferente mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un 90 scurt n-ar trebui sa te duca mai mult de 12.000 cu tot cu taxa. in romania mi se par scumpe.

posibilitati de inaltare nu-s multe: un bodylift si o flansa la coloana de directie si poti baga 32" -uri MT.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

un 90 scurt n-ar trebui sa te duca mai mult de 12.000 cu tot cu taxa. .

cea mai eftina pe mobile.de este cca.8500 euro + taxa 2500 (min.) + chelt. de "aducere" 500euro da un total (grosolan calculat) de 11500 euro, deci de-aici in sus incepe "distractia" si nu in jos... din pacate :P

Si vorbesc de minim-minim, prima masina de sus (pe site) si taxa minima...si n-as merge chiar pe cea mai ieftina (o superstitie personala...)

As vrea io sa fie altfel.... da' visez in continuare :grin:

Le. aaa ... si m-am razgandit cred c-o sa vreau in 4 usi asa ca sa fie tot tacamu' :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Giobica

Cand am spus ca nu are electronica, m-am referit la LC120 modelul de 38k, in comparatie cu celelalte LC120 noi. Nu are control al tractiunii stabilitatii si alte c... d-astea, in schimb are diferential spate blocabil. Mi se pare de departe cea mai buna afacere pentru o masina noua.

Revenind acum la preturile pentru LC90, intradevar sub 15k pentru o masina buna care sa nu aiba 250000km poate fi o idee. dar gandeste-te totusi ca pretul la carburant creste continuu, si sa te dai zilnic prin oras cu consum 12-15 e mai extravagant decat sa cumperi una noua de 38k. Plus ce vei mai baga in reparatii, plus bataia de cap. dar oricum pasiunea e mare si daca vrei neaparat sa mergi si in oras ca un boier si pe stanci in week-end ia un LC de ocazie.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Dupa multe zile de cautari, intrebari si framantari la maxim am gasit-o si am luat-o. :bannana

“Caruta� este o Toyota LC 90 TD, 2 usi, cutie automata, 3000 cmc, 120kW (163 cai), an 2002.

In primul rand le multumesc tuturor celor care m-au sfatuit si ce sa caut si ce nu merita. Au contat foarte mult toate lucrurile pe care le-am invatat de la voi.

Multumesc. :2dr :h5

Drept urmare voi deschide un nou subiect unde voi posta (incet…pe masura posibilitatilor) detalii mai multe.

Aici gasiti detalii…

viewtopic.php?f=5&t=4020

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator c0xty

subscriu si eu in ceea ce priveste fiabilitate TOYOTA

880 000km doar 1crce cardanica, o macara geam stricat(motorasul),discuri de frana si suspensii,1 cablu km, aer conditionat stricat euunu zic ca e mai mult decat ok, avand in vedere ca masina a facut de peste 40 ori romania -franta si cine mai stie de cate ori romania =germania iar cand umbla prine tara de regula umbla pe campuri ,dealuri vai si cu o remorca in spate .......

TOYOTO lndcruiser ................... alegerea numaru1

sunt fan,idol sau cum vreti voi s spuneti TOYOTA

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare