beka Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Ce parere aveti domnilor colegi: achizitionare sau confectionare de scarita acces roofrack? Ii rog pe cei care au confectionat sa puna fotografii si sa ne dea idei, noua, celor care inca nu am montat acest accesoriu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius c Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: scarita pentru acces roofrack http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=174856&d=1365597764 Confectionata - de care m-am legat cu un sistem de suport roata de rezerva si am descarcat usa spate de greutatea rotii de rezerva. Verificata pe sute de km de Maroc - Mauritania (macadam cu denivelari din acelea mici si multe...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
beka Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: scarita pentru acces roofrack Ingenioasa metoda desi nu foarte estetica dar fiind vorba de un defender e mai important sa fie practica si fiabila. Felicitari pentru expeditia Africana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GSS Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: scarita pentru acces roofrack Parerea mea este sa o confectionezi daca ai posibilitatea. Eu la Disco al meu asa am sa fac. O faci din ce material vrei tu si cum vrei tu. Eu unul o sa o fac pe a mea din inox (bineinteles mat, nu lucios), astfel o sa fie si mai rezistenta si o sa ma coste si mai putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
beka Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: scarita pentru acces roofrack in sfarsit am facut-o. din profil de 20x20mm am prins-o de bara spate si de roof rack. Foarte multumit de lucrarea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: scarita pentru acces roofrack Poti pune niste poze astfel incat sa vedem si noi lucrarea O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate