trb Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Are cineva idee cati litri de valvolina trebuie pt un schimb in cutie, diferential si grupuri? Si ce tip de valvolina ar fi mai indicat? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trb Postat Iulie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Valvolina distributie Niva scuze transmisie nu distributie oricum am aflat :) Ulei de transmisie manuală, 80W90 sau 75W90 cca 5litri, poate intereseaza pe cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Valvolina distributie Niva nu mai stiu exact dar am senzatia ca-ti trebuie mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Re: Valvolina distributie Niva merge pus acelasi tip de ulei in toate(cutie, diferential, grupuri)? pe cartea tehinca data de astia de la lada aceste uleiuri sunt diferite http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Re: Valvolina distributie Niva Din cartea maÅŸinii: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trb Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Valvolina distributie Niva Multumesc, e clar acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Valvolina distributie Niva se poate completa cu ulei sau e mai bine sa-l scoti si sa pui doar nou? ma tenteaza sa-l schimb eu singur ( cutie, diferentiale, etc;) dar pe unde il scot? :ha: banuiesc ca are un fel de ...sa zicem suruburi-dopuri; are cineva vreo schita cum sunt pozitionate? si in alta ordine de idei ce ar trebui gresat la o niva? in caz ca merg la un service vreau sa stiu ce sa le cer http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Valvolina distributie Niva 5,70 l + un tratament de 250 gr , ca o fii metabond s-au 2+2 . Iti recomand din suflet . vei uita ca ai aceste angrenaje la masina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Valvolina distributie Niva <bbb>ar trebui sa facem un topic cu cei care nu au habar de mecanica dar vor sasi repare singuri nivele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Valvolina distributie Niva lasati dragi colegi de forum, ca de nevoie invatati voi. Descarcati si voi manualul de aici de pe forum (in engleza, evident ... sau daca stiti ruseste .....) si apoi invatati voi, incet-incet, dar numai dupa ce va veti lovi de incompetenta sau indolenta (sau amandoua) mecanicilor de pe la unele reprezentante Niva, asa cum am patit eu. Norocul meu este ca am avut 2 Lada 1500 inainte si am invatat pe ele incet-incet. La Niva sunt ceva diferente, dar nu foarte mari. In special la sistemul de injectie, calculator, etc (aici chiar ca nu stiu nimic, dar sunt capabil sa invat). Succes ! :x :h5 :ha: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Valvolina distributie Niva 5,70 l + un tratament de 250 gr , ca o fii metabond s-au 2+2 . Iti recomand din suflet . vei uita ca ai aceste angrenaje la masina ! Cum ai ajuns la 5,7 litri+0.25 tratament? Te rog fi mai explicit. Am cautat pe forum dar nu am gasit,asa ca va rog sa-mi spuneti ce uleiuri recomandati si in ce cantitati pentru: Motor? Cutie de viteze? Grup fata? Grup spate? Cutie de transfer? MULTUMESC(si pentru amabilitatea de care ai dat dovada la telefon) L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Valvolina distributie Niva Cum ai ajuns la 5,7 litri+0.25 tratament? Te rog fi mai explicit. Am cautat pe forum dar nu am gasit,asa ca va rog sa-mi spuneti ce uleiuri recomandati si in ce cantitati pentru: Motor? Cutie de viteze? Grup fata? Grup spate? Cutie de transfer? MULTUMESC(si pentru amabilitatea de care ai dat dovada la telefon) nu stiu ce telefon da cu mine nu ai vorbit :) asa ca eu iti scriu :) motor 4 litri 15w40 marca o alegi tu dar eu folosesc mobil cutie de viteze cred ca undeva in jur de 2 dar eu recomand scurgi ce este pui dopul si dupa completezi pana la nivel 80W90 sau 75W90 grup fata tot pana la buson dupa ce repeti operatiunea de la cutie si tot80w90 asemenea pentru CT si grup spate iar ca marca eu am folosit Valvoline dar in grup spate am pus si deala de la petrom la bidon albastru si e foarte bun si ala cel mai important e daca vrei sa faci aratura cu ea sa schimbi uleiurile in grupuri macar de 2 ori pe an ca intra apa in ele daca nu faci niste mici modificari iar in motor e tare important ce pui ca altfel vei simti si auzi cum iti vor bate tachetii :) eu am pus ultima oara 10W40 parca si imi bate un tachet pana se incalzeste de il auzi din masina :) pt detalii suna-ma:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Valvolina distributie Niva La telefon am vorbit cu Niva si a fost foarte amabil,ceea ce pot spune si despre tine:tk L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Valvolina distributie Niva La telefon am vorbit cu Niva si a fost foarte amabil,ceea ce pot spune si despre tine:tk nu vrei tu pe undeva in jur de 1 decembrie sa vii la o mocirleala pe langa intorsura buzaului?:) mai socializam si noi facem un schimb de informatii ne mai dam o idee :) chestii serioase:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate