Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Spatiu sofer Ferosa

alex1500ro

Postări Recomandate

Dupa ce am intrebat pe topicul de la vitara o sa lansez aceiasi intrebare aici.

As avea si eu o intrabare legata de spatiul oferit soferului la Feroza, pentru ca eu avand 1.94 am probleme in a gasi o masina in care sa conduc confortabil. Am tot cautat pe forum insa nu am gasit nicaieri informatii despre aceasta problema.

Deoarece sunt pasionat de vanatoare as vrea sa cumpar o masina pe care sa o folosesc preponderent la vanatoare, initial am vrut un Hilux insa spatiul este mic si dau cu genunchii in volan, L200 este la fel foarte zgarcit la spatiul pentru sofer. Singura masina in care ma simt bine este Touareg ,insa cu toate ca cea pe care o conduc are toate pachetul off-road nu ma indur sa o bag prin padure sau prin toate hartoapele.

MAsina va fi inmatriculata in tara si din cauza asta nu as vrea sa fie peste 2000 cm3.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Spatiu sofer Ferosa

1.83, 95 kg pozitie buna la volan reglat la maxim in sus, nu ating cu genunchiul volanul.Problema la mana stanga si dreapta daca ai un copilot mai solit.Distanta intre scaune cat sa intre o cotiera.Cu scaunul dat in spate urci si cobori fara probleme .

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

1.82inaltime si 110kg ditamai namila sincer ma simt cam incarcerat mai ales in perioada rece cu ceva mai multe scame pe tine , dar probabil din cauza ca, de cand am permis conduc doar dubite ,si asta zilnic iar cine a condus macar o data asa ceva stie cum e sa conduci ca din fotoliuDPP_111.thumb.JPG.bd384d5bf28e84cfe972921a8b7e343e.JPG dar una peste alta e ok si destul de manevrabila

:cort:fh:id:x
Link spre comentariu

Am probat insa din pacate nu este confortabil sa conduc, am mai probat cateva si in cea care m-am simtit cel mai bine a fost VW Amarok

Editat de Astral
coNfort.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242
Link spre comentariu

Am probat insa din pacate nu este confortabil sa conduc, am mai probat cateva si in cea care m-am simtit cel mai bine a fost VW Amarok

ti-am spus ca nu ai loc, si eu m-am simtit stramtorat :banana cand am incercat Feroza, si eu am doar 1.70

Link spre comentariu

"Am probat insa din pacate nu este confortabil sa conduc, am mai probat cateva si in cea care m-am simtit cel mai bine a fost VW Amarok"

ai deviat de la subiect spatiu sofer nu este tot una cu confortul iar daca vrei confort se cam bate cap in cap co off road

:cort:fh:id:x
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare