coltalb Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 si care sunt marcile de jeep-uri la care se mai nimeresc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) Re: care este distanta intre prezoane la Pajero ll ? Wrangler, Rubicon, Cherokee, Grand Cherokee.....:ha: Hai, man, serios, acuma.....esti pe un forum 4x4 si tot mai denumesti masinile 4x4 "JEEP" ?!?? On-topic : Din cate stiu Mitsubishi face parte din categoria "jaopneze mari", deci cred ca distanta dintre prezoane este aceeasi ca la Nissan Patrol sau Toyota Land Cruiser, adica 6x139,7...... Editat Februarie 2, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: care este distanta intre prezoane la Pajero ll ? Corect... si dintre cele 3 japoneze mari, una (nu stiu care) nu se potriveste cu celelalte doua la pasul filetului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: care este distanta intre prezoane la Pajero ll ? La Nissan e pasul de 1,25, iar la celelalte de 1,5.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) din greseli invata omul. multumesc frumos Editat Februarie 3, 2014 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate