Ivan Alin Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Buna seara prieteni. Am un vitara 2.0 benzina in 3 usi din 1998,am montat un kit 10+ pe el.4 arcuri mai lungi ..pe spate telescoapte mai lungi.pe fata au ramas telescoapele.originale doar cu flanse de prelungire.arcurile de la kit sunt mai lungi,dupa toate astea masina e foarte rigida..nui dau de cap.arcul este compresat iar telescopul intins maxim..am impresia ca nu lucreaza corect. ma poate sfatuii cineva..sa schimb suspensiile ..sau ce sa pun mai lungi .luaca ati avut careva problema asta.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Ceva nu e in regula. Eu am o combinatie similara de la SOSO, arcuri pt +8 pe fata, si flanse la amortizoare, si am impresia ca suspensia e prea moale. Poate arcurile-s prea tari? Cat s-a inaltat masina? Eu am de la SOSO arcuri mai lungi pe spate (pt greutate), si mai scurte pe fata. Depinde de unde ai luat kitul, poate nu e montat bine. Vorbeste cu SOSO. Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iacobciuc Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Salut, sunt nou in acest club. As avea nevoie de parerea dumneavoastra la urmatoarea chestiune Am un suzuki vitara 1.6 16 valve benzina si as vrea sa achizitionez niste anvelope offroad Masina este dotata cu kit inaltare body lift 5 cm . Eu m-am gandit la urmatoarele tipuri de anvelope: Silverstone 31 x10.5 R 15 sau Cst by maxxis similar simex 31 x10.5 R 15 ( modelul asta este putin mai mic la inaltime fata de silverstone ) Si alt model de anvelope : Maxis Big horn MT 764 30X9.5 R 15. Intrebarea mea este daca ar fi potrivit unul dintre modele mentionate mai sus . multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate