Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat inaltare new beetle

dreq

Postări Recomandate

Salutare,

Am un vw beetle din '99, 2.0l benzina, pe care il conduce sotia si masina este foarte joasa, bara din fata deja ar cam trebui inlocuita din cauza de borduri, zapezi etc. Se poate face o customizare ca sa o inalt 4-5 cm? Ceva sfaturi pentru un service care sa se ocupe cu lucrari de genul asta?

Ca idee am gasit ceva pe youtube cu ce i-ar trebui, dar banuiesc ca asta e dusa la extrem :)...

Multumesc pentru orice sfat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat inaltare new beetle

Salutare,

Am un vw beetle din '99, 2.0l benzina, pe care il conduce sotia si masina este foarte joasa, bara din fata deja ar cam trebui inlocuita din cauza de borduri, zapezi etc. Se poate face o customizare ca sa o inalt 4-5 cm? Ceva sfaturi pentru un service care sa se ocupe cu lucrari de genul asta?

Ca idee am gasit ceva pe youtube cu ce i-ar trebui, dar banuiesc ca asta e dusa la extrem :)...

Multumesc pentru orice sfat!

salut, cel mai ieftin o poti inalta 3-5 cm cu bucse din teflon care se monteaza sub flansa amortizorului ...asa am inaltat eu un vw caddy tot pentru lovirea repetata a barii fata..pe mine m-au costat 2 bucse 60 ron...daca nu gasesti la voi da-mi un mesaj privat si iti trimit un nr de tel. a unui baiat care are astfel de bucse inaltatoare cam pentru toate turismele

p.s. am vazut ca mai are pentru unele modele distantiere din ceva cauciuc tare care se pune pe talere sub arcuri...daca nu te descurci da-mi un pm si te pun in leg cu omul

Editat de timberland0910
Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

VW Beetle ?!?? Pe un forum 4x4.....sorry, but :

Din pacate, masina asta neavand nici o legatura cu domeniul forumului nostru, iti respectam dorinta de a afla ceva informatii despre o eventuala inaltare (?!??), dar discutia a fost mutata la "Diverse" pentru ca nu are ce cauta la "Modificari" !

Link spre comentariu

VW Beetle ?!?? Pe un forum 4x4.....sorry, but :

Din pacate, masina asta neavand nici o legatura cu domeniul forumului nostru, iti respectam dorinta de a afla ceva informatii despre o eventuala inaltare (?!??), dar discutia a fost mutata la "Diverse" pentru ca nu are ce cauta la "Modificari" !

O fi 4 Motion

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

O fi 4 Motion

Sorry, poa` sa fie si mama lui 4 motion, tot aici la Diverse ii este locul pentru ca altfel o sa ajungem pe forumul nostru sa facem o varza cu toate masinile care au macar 4 roti....:ha:

Link spre comentariu

... ...asa am inaltat eu un vw caddy tot pentru lovirea repetata a barii fata..pe mine m-au costat 2 bucse 60 ron...daca nu gasesti la voi da-mi un mesaj privat si iti trimit un nr de tel. a unui baiat care are astfel de bucse inaltatoare cam pentru toate turismele

Si la spate nu ai pus nimic? Nu se schimba dinamica masinii daca-i ridici doar botul?

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Tu ce vorbesti domne'?

LA Cluj nu-s bordurile asa mari si nici zapada asa lipicioasa ca la Bucuresti....

Ce dinamica la masina asta?Ce stii tu?

Pe spate amortizoare de Niva,merg la prinderi....o sa mearga ruseste,peste tat'..... si pt sotie, o lopata este sfanta..... :ha::ha::ha::ha:

Sota sa dea la lopata si sa impinga buburuza,nu va ginditi la prostii.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Tu ce vorbesti domne'?

...

Sota sa dea la lopata si sa impinga buburuza ...

Sotia ta stie ca i-ai pus gand rau? Sau vorbesti doar de nevestele altora? :ha:

Daca o semnam acu' si o dam anonima o sa mananci juma' de an ciorba cu furculita din strecuratoare ...:ha:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Offtopic, da sa tii minte, da? :grin:

A mea are 4x4,anul asta a invatat mai bine cu 4x4, cu manetele si comutatul in LO......culmea,chiar ii place autobuzul,un pic prea mult.......

Cum sunt cu buza umflata si doritor de 4x4 veritabil nu din asta de gravide, zis Jeep , caut o noua cascarabeta,de aia ma uitam aici.....:ha:

Da as vrea 4x4....buba din asta mai am inca.

PS: niste punti de Toyota cred ca s-ar potrivi....

Oricum frumoasa masina, spor la proiect :ha::ha::ha::ha:

PLM, cofetari ......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Deaia e seceta pe sectiunea tehnica ... vine omu cu proiectu si tu-l trimiti la cofetarie ... PLT ...

ps: hai prin apuseni la vara ... il injuram pe base si nu ne prinde nimeni

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Auzi bre, ca tot s-a dus drak topicul la cofetarie....

Stii ce patisi acum citiva ani si acum inca iti revii? :ha::ha:

In acelasi scop am schimbat masina,pregatit finantele, muncit doar o luna cu insisenta maxima,randament la fel....acum astept exact vara - iunie pentru productie.....deci ciu-ciu ca locomotiva Apuseni anul asta....poate,cumva 2015...sau o ieseala din aia pe fuga -baieteasca de uiti cum fu pina acasa...

Link spre comentariu

Se poate ...

Din pacate , in tara asta e absolut necesar ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Dragalas ala rosu ... oare cum s-ar uita la el injinerii de la r.a.r. ...

Uitatul e gratuit insa imediat s-ar gandi..."sa vezi ce spaga iau de aici daca vrea sa o treaca! " :ypu

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Si la spate nu ai pus nimic? Nu se schimba dinamica masinii daca-i ridici doar botul?

pai pe spate are foi de arc si era mai ridicata de spate , acuma dupa ce am pus bucsele e la acelasi nivel ...vorba colegului RZV : caddy nu are dinamica din fabrica ( sincer eu nu am observat nici o modificare la dinamica)

• Like 1
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

ca un cofetar ce se respecta , am si eu un beetle de asta in flota, bineinteles cu aceeasi problema-foarte joasa .

multumita colegului timberland0910 am ajuns la ovidiu ,cel care face bucsele distantiere cam pentru orice tip de masina , 100 de lei set complet fata-spate de golf 4 si dupa 3 ore broasca mea e mai inalta cu 2,5 -3 cm , pare putin pe hartie dar rezultatul e mai mult decat multumitor .

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

ca un cofetar ce se respecta , am si eu un beetle de asta in flota, bineinteles cu aceeasi problema-foarte joasa .

multumita colegului timberland0910 am ajuns la ovidiu ,cel care face bucsele distantiere cam pentru orice tip de masina , 100 de lei set complet fata-spate de golf 4 si dupa 3 ore broasca mea e mai inalta cu 2,5 -3 cm , pare putin pe hartie dar rezultatul e mai mult decat multumitor .

ma bucur ca am putut fi de folos :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare