koolkid Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Buna Am un Suzuki Vitara 1992 NON-EURO, de ce parere sunteti, sa o omologhez pe autoutilitara, sau o las pe autoturism, in privinta taxei de mediu... M-am uitat pe site-ul ANAF si e mai mare taxa la autoutilitare, decat la autoturism, si toata lumea imi zice sa o fac auto utilitara, deoarece e si non-euro, voi avea o taxa max 150 euro, asa la autoturism am 624euro... Daca ma poate ajuta cineva, multumesc ! Suzuki Vitara, 1,6 8V, 1992 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? ... din punctul meu de vedere, pentru aprox, 500eur pe care ii dai acum pe aceasta taxa nu se justifica sa o treci pe utilitara pentru ca ai numai dezavantaje in cazul tau (ma refer strict la aceasta masina, vitara 1,6) - pentri 1.6, ai ca autoturism impozit anual aprox. 200 lei anual + asigurare 650lei anual + taxa drum 150(am zis preturile astea rotunjit pentru ca se mai pot ajusta) + ITP(la 2 ani) undeva la 200 lei. TOTAL=1100lei /an. Pus avantajul ca nu te ia nimeni la intrebari ca ai pasageri mai multi decat 2 in masina - daca o inmatriculezi pe utilitara, intradevar ca vei scapa de dat 500 eur, dar vei avea alte incoveniente, cum ar fi: 1. impozit anual mai mare 2. taxa drum anuala mai mare 3. asigurare anuala mai mare 4. restrictia legala a doar 2 pasageri(de aici eventualele amenzi). e adevarat ca e posibilitate si de inmatriculat utilitara cu 4 sau 5 locuri 5. ITP se face anual lar pret tot la 200 lei(deci creste cu 100 lei anual) ....iar cand vei trage linie ai sa vezi ca in 3 ani iti amortizezi cei 500 eur P.S.: pentru motoarele de peste 3000cmc unde impozitele sunt enorme calculele stau probabil altfel :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? In primul rand ar trebui spus ca la acest moment e aproape imposibil sa o mai poti omologa autoutilitara pentru ca onor kkt statul roman (a se citi jigodiile de la putere...) au restrictionat grav aceste omologari din motive evidente.... Restrictia asta a aparut undeva prin iunie-iulie 2013, nu este concretizata intr-un act legislativ clar, ci doar a fost trimisa o circulara/atentionare/recomandare/plm-cum-s-o-numi catre toate RAR-urile din tara ca s-o lase mai usor cu omologarile astea..... Pe de alta parte, din ce am mai citit, aici, pe forum, colegii ale caror masini au tot motoare similare cu al tau (1.6, 1.3) nu s-au inghesuit sa si le faca autoutilitare pentru ca nu a meritat cheltuiala...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? ... din punctul meu de vedere, pentru aprox, 500eur pe care ii dai acum pe aceasta taxa nu se justifica sa o treci pe utilitara pentru ca ai numai dezavantaje in cazul tau (ma refer strict la aceasta masina, vitara 1,6) - pentri 1.6, ai ca autoturism impozit anual aprox. 200 lei anual + asigurare 650lei anual + taxa drum 150(am zis preturile astea rotunjit pentru ca se mai pot ajusta) + ITP(la 2 ani) undeva la 200 lei. TOTAL=1100lei /an. Pus avantajul ca nu te ia nimeni la intrebari ca ai pasageri mai multi decat 2 in masina - daca o inmatriculezi pe utilitara, intradevar ca vei scapa de dat 500 eur, dar vei avea alte incoveniente, cum ar fi: 1. impozit anual mai mare 2. taxa drum anuala mai mare 3. asigurare anuala mai mare 4. restrictia legala a doar 2 pasageri(de aici eventualele amenzi). e adevarat ca e posibilitate si de inmatriculat utilitara cu 4 sau 5 locuri 5. ITP se face anual lar pret tot la 200 lei(deci creste cu 100 lei anual) ....iar cand vei trage linie ai sa vezi ca in 3 ani iti amortizezi cei 500 eur P.S.: pentru motoarele de peste 3000cmc unde impozitele sunt enorme calculele stau probabil altfel As face o mica corectie la impozitul anual pt autoturism 1590 cat are Vitara impozitul anual este de 65 ron nu 200 ron you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? :grin:, am pus asa pret de puturosi care nu se duc sa plateasca pana la 1.03 (asa ca mine). oricum nu erau cifre exacte dupa cum am mai spus, nestiind daca anu asta au mai umblat sau nu pe la taxe :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? Nu merita autoutilitara, plateste taxa ca autoturism. Pt. autoutilitra taxa pe site-ul anaf este 1438.2 euro iar pentru autoturism 591.26 euro contrar asteptarilor. Nu mai vorbim despre diferentele de taxe si asigurare. La motoare mai mari cum am avut eu merita, dar la motoare mici nu. Modificarile de caroserie se fac doar prin intermediul unei firme agreate RAR care costa (pe mine modificarea din autoutilitara in autoturism ma costat 300 de euro, din care 100 euro taxa la RAR, restul de 200 ghiciti voi, dar nu a mai trebuit sa merg la firma agreata). Daca masina este adusa de afara, iar ia nu a fost autoutilitara in actele din tara de provenienta, atunci nu o poti inmatricula autoutilitara decat autoturism, asa ca nu poti fenta taxa. Masina trebuie sa figureze ca autoutilitara in tara de provenienta. Sper ca am fost de ajutor. O zi importanta! Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? ........Masina trebuie sa figureze ca autoutilitara in tara de provenienta. Sper ca am fost de ajutor. O zi importanta! ......Si nici in acest caz nu e sigur 100% ca ai nostri ti-o inscriu autoutilitara..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? Asa este! La mine cand am mers cu masina la RAR m-au pus sa fac zid despartitor din fier, care sa reziste la nu stiu ce forta etc. aberatii, cum a venit din DK nu a fost bine. Noroc cu niste cunostinte, ca s-a rezolvat prin crearea unul perete din teava, dar tot a trebuit sa astept aprobarea de la Bucuresti, iar masina era LKW in actele din tara de provenienta, in mod normal ar fi trebuit omologata fara discutii ca doar suntem in UE (sau nu :shock:). Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koolkid Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? Multumesc mult de lamuriri ! Sanatate multa. Drumuri bune ! Suzuki Vitara, 1,6 8V, 1992 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: autoturism sau autoutilitara ? Buna Am un Suzuki Vitara 1992 NON-EURO, de ce parere sunteti, sa o omologhez pe autoutilitara, sau o las pe autoturism, in privinta taxei de mediu... M-am uitat pe site-ul ANAF si e mai mare taxa la autoutilitare, decat la autoturism, si toata lumea imi zice sa o fac auto utilitara, deoarece e si non-euro, voi avea o taxa max 150 euro, asa la autoturism am 624euro... Daca ma poate ajuta cineva, multumesc ! Doar o precizare, la autoutilitare e mai mica taxa daca este cu euro mai mare. Adica euro 3 -> euro 5 e mai mica decat euro 2 spre non euro. La automobile E2 -> non-euro e mai mic decat euro 3-4. La non-euro in nici un caz autoutilitara, lasa pe autoturism. Ia in calcul ca la autoutilitara trebuie sa-i faci si ITP-ul in fiecare an (autoturism 2 ani). Rovigneta aproape de 4 ori mai mare, iar la motorul asta nu se merita autoutilitara. Autoutilitara 2 locuri, autoturism 4 locuri. Nici sa nu te mai gandesti sa o inscrii autoutilitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate