pacaliciossu Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 O intrebare adresata doar bucurestenilor: Exista cineva cu o platforma care sa-mi duca caruta la service??? Traseul este de 5-10 km , in cartierul berceni ( de undeva de langa Piata Sudului pana spre IMGB ), realizabil doar intre orele 9-12.( evident contra-cost) Platforma ar trebui sa aibe si troliu pentru ca nu am ambreiaj si nu stiu daca urca. De scos de pe stradute pana pe strada principala, merge pe roti. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Remorcata,nu mere? Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Remorcata,nu mere? Nu duc lipsa de masini .... Nu am numere si nici nu am timp sa ma duc sa le iau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Nu duc lipsa de masini .... Nu am numere si nici nu am timp sa ma duc sa le iau Numerele rosii se iau pe loc din Pipera..... PS - Pune si un numar de telefon sa te poata suna cei care au platforme.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Numerele rosii se iau pe loc din Pipera..... PS - Pune si un numar de telefon sa te poata suna cei care au platforme.... Ha ha ha ....pt ca sunt Gica-contra, .....Nu nu se iau pe loc....ci trebuie sa te duci si pe la CEC pt 2 taxe, si cine mai stie ce :ha:....am glumit....de 4 zile dorm sub 3 ore/24h...si mai am de indurat...Chiar nu am timp de aceea am si specificat strict intre 9-12....si nici atunci nu sunt sigur. Tf contact : 0752.880.182. Raspund astazi si maine pana la 4 dimineata sau dupa 11 in fiecare zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Bre pacaliciosule ...dai 150 de lei minim pe platforma ...daca te duci sa iei numere dai in jur de 100 de lei cu tot cu taxe, asigurare si placute. Ai avantajul ca mergi cu dansa inca vreo 25 de zile ca banuiesc ca nu ai de gand sa o ti mai mult de 5 in service ... S-apoi navem nimic impotriva ca esti dusman cu banii tai ...dar ...diferenta o poti bea cu pretenii ...de exemplu ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: Platforma Berceni 5-10 KM Dai 150lei la ACR poate... cred ca costul pe 10 km ar fi intre 60-80 de lei acu depinde si de tractagiu:tr Editat Februarie 7, 2014 de Astral ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Dai 150lei la ACR poate... cred ca costul pe 10 km ar fii intre 60-80 de lei acu depinde si de tractagiu:tr Asa o fi la Arad ...la noi la Bucuresti n-am avut ocazia sa dau mai putin de 100 de lei ...si asta cand a venit un prieten ... ACR-ul cred ca ia vreo 300 de lei ptr un "local" :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Bre pacaliciosule ...dai 150 de lei minim pe platforma ...daca te duci sa iei numere dai in jur de 100 de lei cu tot cu taxe, asigurare si placute. Ai avantajul ca mergi cu dansa inca vreo 25 de zile ca banuiesc ca nu ai de gand sa o ti mai mult de 5 in service ... S-apoi navem nimic impotriva ca esti dusman cu banii tai ...dar ...diferenta o poti bea cu pretenii ...de exemplu ... :ha: Hai bre ca ma uimesti....Cand ti-ai luat numere ultima data?.....eu am avut numere rosii in septembrie, octombrie si decembrie, pt un motor de 1.5......si a fost peste 100 de marafeti....iar vis a vis de pret colegul de arad are dreptate. Cu platforma venita din buftea pana in berceni si inapoi in buftea mi-a luat 100 ron....La tine toate sunt scumpe bre.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: Platforma Berceni 5-10 KM Hai bre ca ma uimesti....Cand ti-ai luat numere ultima data?.....eu am avut numere rosii in septembrie, octombrie si decembrie, pt un motor de 1.5......si a fost peste 100 de marafeti....iar vis a vis de pret colegul de arad are dreptate. Cu platforma venita din buftea pana in berceni si inapoi in buftea mi-a luat 100 ron....La tine toate sunt scumpe bre.... Bre...numere rosii am luat parca prin noiembrie ...cei drept doar pe o luna ... -asigurare pe o luna cam 30 hai 50 maxim -sunt doua taxe 9 + 13 lei -placutele 40 lei -xeroxuri si alte prostii inca vreo 10 lei Total = ? Mai e ceva? S-or fi scumpit alea ...dar nici chiar asa ... Sa-ti mai zic ca daca duci numele la militie iti mai dau aia inapoi 20 de lei? Cu platforma ... nu stiu ce sa zic ...daca gasesti tu platforma pe 60 de lei sa-mi zici si mie ...:grin: Da, da ...toate ie scumpe ... :ha: LE Buftea-Berceni-Buftea ...sunt in jur de 100km ...poate chiar peste ...la 100 de lei poti sa te consideri norocos ...cu bulan si-a platit ala doar carburantul ... Editat Februarie 7, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Bre...numere rosii am luat parca prin noiembrie ...cei drept doar pe o luna ... -asigurare pe o luna cam 30 hai 50 maxim -sunt doua taxe 9 + 13 lei -placutele 40 lei -xeroxuri si alte prostii inca vreo 10 lei Total = ? Mai e ceva? S-or fi scumpit alea ...dar nici chiar asa ... Sa-ti mai zic ca daca duci numele la militie iti mai dau aia inapoi 20 de lei? Cu platforma ... nu stiu ce sa zic ...daca gasesti tu platforma pe 60 de lei sa-mi zici si mie ...:grin: Da, da ...toate ie scumpe ... :ha: LE Buftea-Berceni-Buftea ...sunt in jur de 100km ...poate chiar peste ...la 100 de lei poti sa te consideri norocos ...cu bulan si-a platit ala doar carburantul ... Cred ca nu are sens polemica asta...si nu vreau sa ma enervez......nu poti sa justifici 100 ron pt 30 min de munca... dintre care 20 reprezinta urcat/asigurat/coborat vehicul de pe platforma. Si ai spus bine ....de restul ....beau bere cu prietenii.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Nu stiu ce preturi sunt in Bucuresti dar la noi astea se practica, pe 10 km mi-ar fi rusine sa cer 150lei si sa mai pretind ca iti sunt prieten.Si eu am platforma si de obicei pt prieteni(cand am timp)le iau doar carburantul dar na, depinde cum vad altii prietenii:h5 ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Nu stiu ce preturi sunt in Bucuresti dar la noi astea se practica, pe 10 km mi-ar fi rusine sa cer 150lei si sa mai pretind ca iti sunt prieten.Si eu am platforma si de obicei pt prieteni(cand am timp)le iau doar carburantul dar na, depinde cum vad altii prietenii:h5 Ai dreptate....nici aici nu este dracul chiar asa negru.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: Platforma Berceni 5-10 KM Clar nici eu nu vreau sa intru in vreo polemica cu tine... Daca aveai numere te duceam fara probleme tractat fara interese materiale. Asa cum am mai dus si pe altii ... Cu dracul negru nu stiu ce sa zic ... poate ca unii si-au pierdut simtul masurii ...sau poate ca asta e pretul. Iti spun asta ptr ca au fost cazuri cand am platit ptr platforma in Bucuresti si 200 de lei ...ptr mai putin de 10km ... Nu pot comenta, nici ca a fost ieftin si nici ca a fost scump ...ptr ca la momentul respectiv mi-am rezolvat problema. Editat Februarie 7, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Clar nici eu nu vreau sa intru in vreo polemica cu tine... Daca aveai numere te duceam fara probleme tractat fara interese materiale. Asa cum am mai dus si pe altii ... Cu dracul negru nu stiu ce sa zic ... poate ca unii si-au pierdut simtul masurii ...sau poate ca asta e pretul. Iti spun asta ptr ca au fost cazuri cand am platit ptr platforma in Bucuresti si 200 de lei ...ptr mai putin de 10km ... Nu pot comenta, nici ca a fost ieftin si nici ca a fost scump ...ptr ca la momentul respectiv mi-am rezolvat problema. Dragul meu coleg......si din aeroport poti sa iei un ''taxiu'' cu 100 coco pana la Unirea....ce mai conteaza...rezolvi treaba...sau poti sa iei autobuzul cu 5 lei sau un taxi serios cu 30 lei...nu stiu unde bati sau ce vrei sa ridici....dar solutii sunt pentru toata lumea si pentru toate buzunarele ....trebuie doar sa vrei. Din nefericire , fara vreo urma de jignire pot sa afirm ca esti total oftopic si nu vad de ce ai postat aici....doar asa de conversatie? Daca ai vreo sugestie constructiva si realista care sa ma ajute sa-mi rezolv problema , te astept cu drag, altfel , lasa postul asta in pace....sa respire... Multumesc pentru intelegere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM Mda ...Q.E.D. Bafta! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Platforma Berceni 5-10 KM ok , o rezovi cu mine !:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate