atar Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: Noul meu Grand WJ Este deabia data jos de pe elevator. Am vrut sa vad diferenta cu aceleasi roti. Saptamana asta voi monta Cooper-ele STT 265x75x16. Se schimba povestea atunci. Cum adica cu cat s-a mutat puntea? Pai tocmai asta e rolul bratelor. Sa o pastreze tot acolo. Puntea e in aceeasi pozitie ca atunci cand nu avea montat kitul, doar ca mai jos fata de caroserie. Flansele sunt deja montate. :) Pozele sunt cu flansele montate si rotile iesite mai in exterior. Si eu ma asteptam sa iasa mai mult in afara. Sa fie mai cracanata. PS. Eu sper ca marti sa dau deja bara la vopsit. Editat Martie 8, 2014 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Noul meu Grand WJ O.k. cu puntea ,mie mi-a ramas in cap treaba cu mutarea puntii spate . Te-ai miscat repede cu bara ,abia astept sa vad rezultatul final. Cam la cat apreciezi ca este ET -ul cu flanse ? Eu am jantele cu -30 si ai vazut ce mult sun iesite .Poate nici cu gumele noi nu ai nevoie de fendere . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Vrei sa-l faci si pe asta crocodil?? Mie mi se parea foarte lata fosta masina si (mai ales fara overfendere) noroiul facea ravagii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Sincer, as fi vrut sa iasa putin mai in afara rotile. Nu stiu cat e ET-ul acum, dar flansele sunt de 1,5" Dupa ce pun MT-urile, voi vedea cum intra sub aripi la flexari, si daca este posibil, voi cauta alte jante cu un ET mai mic decat cele pe care la am acum. Oricum, nu le voi mai scoate ca la Crocodil pentru ca vor lovi in aripi la flexari. Daca la aia am bagat flexul in aripi, la asta nu vreau sa le modific. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Noul meu Grand WJ EU sunt interesat de detaliile celelalte.Cum se simte- ca din poze arata clar diferit. Stabilitate pe asfalt? clar mai ok ca aveai suspensia veche praf, nu? Se simte mai sigura? Consum? Cu inalatare si aceleasi roti vreau sa compari un pic ca dupa ce pui roti mari calculezi diferenta intre mere si struguri :ha1 Prima problema prognozata de mine - inaltata> unghiuri cardane dubioase+cardane deja obosite > maxim 1000km cardane praf? Ocazie cu care treci la cardane HD cu cruci duble eventual,schimbi flanse prinderi....pregateste ince ceva E la bugetul alocat Si muzica , a reusit transplantul nostru -din doua unul functional? Spor si sper sa dau si eu o tura pe bulevard cu ea candva.:hi Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Noul meu Grand WJ E ok pe strada, dar rotile astea sunt degeaba. Va trebui sa le pun pe cele mari. Ca stabilitate inca nu stiu pentru ca am mers numai 6 km ce ea asa, cat am mutat-o dintr-un atelier in altul. Dar fata de suspensia veche, care era praf, este clar muult mai bine. Problema e ca a inceput sa huruie cardanul mai tare. Eu aveam deja joc in crucile de pe spate. Acum am primit crucile de cardan noi. Sa vedem dupa ce le schimb. Unghiurile nu s-au schimbat mult. Kitul contine brate mai lungi pe fata, suport de coborare a cutiei de transfer, si repozitionarre a puntii spate. Deci unghiurile sunt corectate. Am montat un kit complet, cu alte bielete antiruliu, relocarea track-barului, alt brat Pitman mai lung si mai solid. Nu am pus numai niste arcuri mai lungi si amortizoare. Consumul nu am cum sa-l fac, pentru ca masina este la facut bara, si de acolo va iesi direct cu rotile mari. Casetofoanele sunt la electronist de dimineata. Vedem maine ce a reusit. Au mufe diferite, asa incat vom vedea daca reuseste sa adapteze casetofonul tau, cu display-ul meu la mufele americane. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 (editat) Re: Noul meu Grand WJ Se pare ca trebuie muuulta rabdare. Pana acum deabia am obinut ce se vede in poze. Trebuie refacute gaurile si prinderile pentru proiectoare, revopsita bara si refacute urechile pentru ocheti. Imi place mult cum a iesit bara, mai putin vopseaua asta texturata, care va fi inlocuita saptamana asta. Am schimbat crucile, amortizorul de directie si inca ceva maruntisuri. Urmeaza montarea statiei, schimbarea capetelor de bara, revizia puntilor, un cap de planetara, etc. Am nevoie de un prezon spate. Are cineva unul care sa se potriveasca la butucul american? Editat Martie 17, 2014 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Noul meu Grand WJ De ce ai optat pentru vopsirea barei in culoarea masinii(observ usoare diferente de nuanta)?Culoarea neagra nu ti-ar fi placut? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Este o idee foarte faina si care imi place de mult timp. Nu iese in evidenta... aici e spilul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 (editat) Re: Noul meu Grand WJ Nuanta e aceeasi, doar ca bara e cu vopsea nemetalizata. Nu-mi place ca e prea texturat grundul de dedesubt, dar se va revopsi pe neted. O vreau mai "low profile" si imi place mai mult cum arata in culoarea masinii. Neagra sare in ochi prea tare. Editat Martie 17, 2014 de Astral "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Bara tot pe stilul "crocodil" ...imi place! :wink: La vopsit daca imi permiti o sugestie, ca tot vorbim de "low profile" ...as fi mers pe doua culori ...culoarea caroseriei pana la a doua cuta si un negru mat de acolo in jos. Ambele fara broboane, striatii sau alte artificii care sa scoata in evidenta in vreun fel "fieratania". consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Sorine sa ai grija cu grinda aceea pe care sunt asezate radiatoarele...eu i-am dat una sanatoasa in teren si mi-am ridicat cu vreo 5 cm ambele radiatoare...cu tot ce decurge de aici....electroventilator praf...difuzorul radiatorului praf...si vascocuplajul...idem ca celelalte...iar la tine racirea fiind cu motor hidraulic dauna e si mai mare.... din cate stiu aia din state spun ca la o asemenea modificare e musai sa inlocuiesti cardanul fata...daca-l ai cu articulate homocinetica...si sa pui unul cu cruci duble.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Sa o stapanesti sanatos !!!,, abia astept sa o vad la treaba :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 Marius, ala e deja indoit, a luat-o odata. :) Asa am auzit si eu despre cardan, :) Se duce la flexari maxime cand decuplezi bieletele cica. Ma pregatesc. Am gasit oferte pentru modificarea cardanului meu prin adaugarea unei cruci duble inspe CT intre 800 si 1500 ron. Asta se va intampla prin mai sper. Bara tot pe stilul "crocodil" ...imi place! :wink: La vopsit daca imi permiti o sugestie, ca tot vorbim de "low profile" ...as fi mers pe doua culori ...culoarea caroseriei pana la a doua cuta si un negru mat de acolo in jos. Ambele fara broboane, striatii sau alte artificii care sa scoata in evidenta in vreun fel "fieratania". Interesant. Am sa incerc in photoshop, si daca imi place, asa o fac. Sa o stapanesti sanatos !!!,, abia astept sa o vad la treaba :h5 Multumesc Lucian. Mai avem putin. Cardan, troliu, blocant, fendere si gata. Restul sunt maruntisuri "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Da. Nu am ce sa comentez dar ma bag in seama :ha: Este mare,bre. Mare.... Bara este de poza.Are mana buna nenea, ochiul format :old Nu-mi place in schimb ca iese muuuult in afara .Dar are unghi bun,compenseaza.Compromisul ideal pentru troliu la vedere, cu acces si protectie .Dar maree cat pomana tiganeasca. Nu lua in seama, este chestie de nuanta personala-ca la femei unii cu blondele, altii snur :ha:. Masina arata foarte bine. Vezi ca Alfonso stia de unde sa iei yoke si cruci duble sau chiar cardan cu totul pentru fata. Cam atit urmaresc cu mare interes evolutia si Doamne ajuta o tura prin Bucuresti la prima ocazie..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Multumesc Razvan. E iesita cam mult, asta este unul din motivele pentru care o vreau in culoarea caroseriei. Daca era in alta culoare ar fi sarit mai mult in evidenta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 (editat) Re: Noul meu Grand WJ Vrei sa-l faci si pe asta crocodil?? Mie mi se parea foarte lata fosta masina si (mai ales fara overfendere) noroiul facea ravagii.. Sincer, as fi vrut sa iasa putin mai in afara rotile. Nu stiu cat e ET-ul acum, dar flansele sunt de 1,5" Dupa ce pun MT-urile, voi vedea cum intra sub aripi la flexari, si daca este posibil, voi cauta alte jante cu un ET mai mic decat cele pe care la am acum. Oricum, nu le voi mai scoate ca la Crocodil pentru ca vor lovi in aripi la flexari. Daca la aia am bagat flexul in aripi, la asta nu vreau sa le modific. Si cum vorba: "niciodata sa nu spui niciodata" este valabila, din ciclul: "cand te mananca, te scarpini", uite ca m-a mancat. :grin: Am luat un set de jante ET -30 si le-am pus. Ce sa vezi? Freaca rotile fata la viraj in prag si cele spate in bara la flexare. In concluzie, nu scapa nici masina asta de Sfantul Flex.:grin: Evident ca mancarimea persista, asa incat urmeaza sa dau jos bara, cine a facut-o a montat-o lipita de faruri si de grila fata, chiar le impinge cativa milimetri, asa incat se va reface sistemul de prindere, se recentreaza , se repozitioneaza, se incearca cat de cat o recosmetizare, pentru ca e usor asimetrica (nu se vede cu ochiul liber, doar la masuratori), dupa care se refac ochetii fata, gaurile pentru proiectoare si sistemul de prindere a acestora si mascare a luftului si in final refinisarea si revopsirea cu negru mat. Va tin la curent. Editat Aprilie 12, 2014 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Alta belea este stergatorul de luneta. Al meu are modulul ars, asa incat am apelat un prieten si mi-a trimis unul de pe un alt Grand donator. Ce sa vezi? Si asta are modulul ars. Al meu are ars integratul si un condensator unflat, celalalt arsi tranzistorii. Am luat 4 tranzistori, i-am schimbat, acum la proba pare sa mearga. Urmeaza montajul. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Cred ca esti prima persoana pe care o aud ca trebuie sa modifice modificarile inainte de a iesi in teren :ha: Hai ca vine vara si avem treaba!! :banana PS: Ti-o spune ala care ocupa 4 locuri de parcare in service: unul cu sasiul si rotile, unul cu caroseria veche, unul cu caroseria noua si ultimul cu toate piesele desfacute, plastice usi etc slp Abia asteapta aia sa termine cu mine.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Deci este vrajeala ,,super" chitul de inaltare cu brate mai lungi ? Vad ca rezultatul este acelasi :flexul si ciocanul zdravan rezolva toate atingerile .Mie-mi pare bine ca nu am aruncat cu banii . Urmeaza fendere obligatoriu . Bine ca ai rezolvat marea problema : stergatorul spate SPOR la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 (editat) Re: Noul meu Grand WJ Nu e deloc vrajeala ... de fapt , cred ca bratele sunt de neinlocuit ( si nu numai bratele ) ... Altele , poate , dar nu bratele . Editat Aprilie 12, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Noul meu Grand WJ noroc ca mai am in garaj bratele reglabile...poate-l scap de sfantul flex :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Deci este vrajeala ,,super" chitul de inaltare cu brate mai lungi ? Vad ca rezultatul este acelasi :flexul si ciocanul zdravan rezolva toate atingerile .Mie-mi pare bine ca nu am aruncat cu banii . Urmeaza fendere obligatoriu . Bine ca ai rezolvat marea problema : stergatorul spate SPOR la treaba Nu bratele sunt problema. Daca nu avea bratele schimbate nu incapeau nici cu ET 0. Daca pana acum Fenderele erau optionale, acum au devenit obligatorii cu jantele astea. Multumesc pentru stergator. Inca nu e gata. Sa-l vedem montat si functional. Deocamdata am schimbat tranzistorii doar. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Pune poze cu noile jante .Trebuie sa arate si sa mearga mult mai bine . Daca mai sunt proprietari de WJ/WG care inalta masina ,pun roti de 33 si cred ca nu o sa foloseasca flexul ar trebui sa fie convinsi ca este imposibil . Atar pana de curand a fost super ,mega hotarat sa nu ,,cioparteasca si masina asta". L-am citat ,am auzit cuvintele astea de o gramada de ori si chiar eram curios daca o sa reuseasca .Se pare ca ,din pacate, am avut dreptate cand l-am avertizat cu mult timp in urma . Oricum ,este doar un fier si ce tai poti sa sudezi inapoi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Noul meu Grand WJ Asa e. 33" fara flex nu se poate. Eu am 265x75x16. Aproape 32". Cu jante originale si distantieri nu ai nevoie de flex, dar nici nu vei fi multumit de stabilitate. Cum ai pus jante cu ET negativ, cum ai renuntat la principiile esteticesi pui flexul la munca.:grin::grin: Oricun, am sa va tin la curent cu lucrarea. Nu prea vreau sa renunt cu totul la principile estetice. :grin: Lucrarea de taiere va fi urmata de una cosmetica. Sper sa nu se observe ca a fost taiat. Oricum fenderele au devenit obligatorii. Cred ca dupa Paste sa ma apuc de facut fenderele pe plan local. S-a laudat cineva ca mi le piate face direct pe masina. Sa vedem la ce bani si cum o va face. Am amanat pana dupa sarbatori subiectul. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate