Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Warn 9.5 XDC...pareri???

axel_ro81

Postări Recomandate

Re: Warn 9.5 XDC...pareri???

Warn 9.5 XDC / Extreme Duty Cycle este indicat pentru trolieri intensive.

Este robust, nu este la fel de rapid ca si Warn 9.5 XP, dar este gandit sa reziste; are si protectie termica - se opreste daca se supraincinge.

Viteza fara sarcina este de 8.8 metri / minut, care nu este foarte mare. Viteza la sarcina maxima - 9500 lbs este insa de 1.7 metri / minut, care este foarte mare, comparabila cu a unui 8274 standard, fara modificari !

De exemplu, cele mai multe troliil chinezesti trag cam cu 0.5 metri / minut la sarcina maxima.

Alte detalii tehnice vezi si pe http://shop.gtcauto.ro/trolii-si-accesorii/warn-auto?product_id=274

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Warn 9.5 XDC / Extreme Duty Cycle este indicat pentru trolieri intensive.

Este robust, nu este la fel de rapid ca si Warn 9.5 XP, dar este gandit sa reziste; are si protectie termica - se opreste daca se supraincinge.

Viteza fara sarcina este de 8.8 metri / minut, care nu este foarte mare. Viteza la sarcina maxima - 9500 lbs este insa de 1.7 metri / minut, care este foarte mare, comparabila cu a unui 8274 standard, fara modificari !

De exemplu, cele mai multe troliil chinezesti trag cam cu 0.5 metri / minut la sarcina maxima.

Alte detalii tehnice vezi si pe http://shop.gtcauto.ro/trolii-si-accesorii/warn-auto?product_id=274

multumesc pt.aceste date. din cate vad nu e un troliu slab dar vreau sa aud/vad si ceva pareri de la colegi care au avut sansa sa incerce acest model...desii nu am vazut prea multi care sa aiba xdc

Link spre comentariu

Noi am montat XDC in special pe masini folosite in agricultura, utilitare sau pentru vanatoare. Am preferat sa aiba protectie termica si sarcina relativ mare ca sa fiu sigur ca la folosire abuziva, eventual cu mai multi utilizatori, troliul sa nu cedeze.

Link spre comentariu

Noi am montat XDC in special pe masini folosite in agricultura, utilitare sau pentru vanatoare. Am preferat sa aiba protectie termica si sarcina relativ mare ca sa fiu sigur ca la folosire abuziva, eventual cu mai multi utilizatori, troliul sa nu cedeze.

sa inteleg ca in off road nu o sa intalnesc acest model???

Link spre comentariu

La offroad am recomandat 9.5XP, care este un troliu super rapid. Pentru cine nu merge in competitii si XDC-ul este foarte ok. Recomand.

Link spre comentariu

Razvan, dar de 9.5Ti ce parere ai?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare