costakala Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Salutare,stie cineva cam ce presiune face pompa de servo la un nissan y60,2.8..? Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: presiune pompa servo Din cate am gasit pe net, se zice ca ar face intre 81 si 87 bari la relanti. http://www.patrol4x4.com/forum/nissan-patrol-gu-gr-10/power-steering-pump-question-18447/ "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: presiune pompa servo Pt Y60 motor 2.8 http://s12.postimg.org/atrd6xzjt/steering_pump_Y60_2_8_specs.jpg pt comparatie la Y61 motor ZD30 DDTI http://s12.postimg.org/atrd6xzjt/steering_pump_Y60_2_8_specs.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: presiune pompa servo Multumesc ptr informatii.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: presiune pompa servo La ce foloseste sa sti ce presiune dezvolta o pompa servo? Citisem pe undeva (parca) ca poti folosi un troliu hidraulic cu presiunea din pompa servo! Ms Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: presiune pompa servo la troliu iti trebuie un debit mult mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: presiune pompa servo vreau sa folosesc pompa de servo la directie hidraulica...;cilindru,danfos Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: presiune pompa servo am o mica problema la nissan patrol k260 (ebro 2.8). directia imi merge destul de greu. poate sa fie din pompa servo? trebuie schimbat lichidul? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: presiune pompa servo Cam greu de spus cu exactitate . Poate fi uzura pompei , uzura garniturilor de la cilindrul servo din caseta ... Uleiul e usor de schimbat , rau nu poate face ... daca e uzat sai impurificat e noroios ( daca e relativ maron ca o marmelada muiata este impurificat cu ce s-a uzat din paletele pompei servo . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: presiune pompa servo merge greu indiferent de turatia motorului? daca e pompa de vina, ar trebui sa mearga greu la turatie mica si mai usor daca turezi motorul, daca e caseta merge la fel indiferent de turatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: presiune pompa servo Se poate mari debit-presiunea la pompa servo...de y60 ?? Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: presiune pompa servo Teoretic da , dar pompa fiind mica castigul nu poate face mare diferenta . Pompa e dimensionata corect , dar doar atat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: presiune pompa servo merge greu indiferent de turatia motorului? daca e pompa de vina, ar trebui sa mearga greu la turatie mica si mai usor daca turezi motorul, daca e caseta merge la fel indiferent de turatie. nu simpteam o diferenta atunci cand era mai turat motorul. mi-a zis cineva sa schimb uleiul ca s-ar putea sa fie chestii infundate pe acolo(nu stiu cat ii de profesionist si de aia am zis ca intreb aici). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: presiune pompa servo Una din cele mai simple cauze e cureaua insuficient tensionata . Asta e miscarea nr. 1 ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: presiune pompa servo Una din cele mai simple cauze e cureaua insuficient tensionata . Asta e miscarea nr. 1 ... in toamna am schimbat ambele curele, deci cred ca pot sa trec la miscarea urmatoare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: presiune pompa servo Chiar daca nu scartaie , nu strica sa verifici , mai ales ca dupa scurt timp curelele noi se intind . Kitul de reparatie pentru pompa servo nu include si paletele pompei . E singurul kit care nu l-am gasit niciunde , se gasesc doar paletele din pompa de vacuum , nu si cele de servo .. Am incercat cu altele de opel , dar nu e deloc ce trebuie . Asta , in cazul in care e pompa ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: presiune pompa servo @mihaiuc90: nu a zis nimeni ca e cureaua paradita, doar sa verifici sa fie bine intinsa ;) chiar daca e noua / schimbata de curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: presiune pompa servo O sa verific (cazurile astea) eventual sambata si revin cu un raspuns. multumesc deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate