Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

presiune pompa servo

costakala

Postări Recomandate

Re: presiune pompa servo

La ce foloseste sa sti ce presiune dezvolta o pompa servo?

Citisem pe undeva (parca) ca poti folosi un troliu hidraulic cu presiunea din pompa servo!

Ms

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Cam greu de spus cu exactitate . Poate fi uzura pompei , uzura garniturilor de la cilindrul servo din caseta ... Uleiul e usor de schimbat , rau nu poate face ... daca e uzat sai impurificat e noroios ( daca e relativ maron ca o marmelada muiata este impurificat cu ce s-a uzat din paletele pompei servo .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

merge greu indiferent de turatia motorului?

daca e pompa de vina, ar trebui sa mearga greu la turatie mica si mai usor daca turezi motorul, daca e caseta merge la fel indiferent de turatie.

Link spre comentariu

Teoretic da , dar pompa fiind mica castigul nu poate face mare diferenta . Pompa e dimensionata corect , dar doar atat .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

merge greu indiferent de turatia motorului?

daca e pompa de vina, ar trebui sa mearga greu la turatie mica si mai usor daca turezi motorul, daca e caseta merge la fel indiferent de turatie.

nu simpteam o diferenta atunci cand era mai turat motorul.

mi-a zis cineva sa schimb uleiul ca s-ar putea sa fie chestii infundate pe acolo(nu stiu cat ii de profesionist si de aia am zis ca intreb aici).

Link spre comentariu

Una din cele mai simple cauze e cureaua insuficient tensionata . Asta e miscarea nr. 1 ...

Link spre comentariu

Chiar daca nu scartaie , nu strica sa verifici , mai ales ca dupa scurt timp curelele noi se intind .

Kitul de reparatie pentru pompa servo nu include si paletele pompei . E singurul kit care nu l-am gasit niciunde , se gasesc doar paletele din pompa de vacuum , nu si cele de servo .. Am incercat cu altele de opel , dar nu e deloc ce trebuie .

Asta , in cazul in care e pompa ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare