animalu11 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 as vrea sa mi cumpar un range din 2008 motor 3.6 tdv8 vogue va rog niste pareri despre modelul acesta .e la fel de stricacios ca modelele anterioare? care sunt bubele lor comune ??? va rog ajutati ma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Pentru confort, nu cred ca vei gasi masina 4x4, din anul ala, mai confortabila. Motorul asta nu are probleme. Mecanic, nu e mai stricacioasa decat un ML sau Q7 din anul ala. Tine cont ca nu mai e pe sasiu. Daca vrei masina pe sasiu, orienteaza-te catre un Sport cu acelasi motor. Dezavantajul unui Sport il reprezinta bancheta spate, care nu prea e comoda la drum lung. In rest, succes. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Pentru confort, nu cred ca vei gasi masina 4x4, din anul ala, mai confortabila. Motorul asta nu are probleme. Mecanic, nu e mai stricacioasa decat un ML sau Q7 din anul ala. Tine cont ca nu mai e pe sasiu. Daca vrei masina pe sasiu, orienteaza-te catre un Sport cu acelasi motor. Dezavantajul unui Sport il reprezinta bancheta spate, care nu prea e comoda la drum lung. In rest, succes. multumesc de raspunsul rapid .adica e ca o masina cu lonjeroane??? nu au probleme cu electronica cu turbo cu suspensia ???sau chiar e un model range rover reusit .as vrea cat de cat sa tina sa nu ma feresc de gauri cu ea de asta intreb ca stiu ca de la p38 incoace cam toate au avut bube Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Masina este pe lonjeroane. Este mai fiabila ca modelul dinainte si motorul mai bun ca cel de 4,4V8 mai nou. Suspensia insa depinde de cum nimeresti masina si cat de abuzata a fost. Nu este cu nimic mai slaba decat a concurentilor, dar trebuie comparata cu suspensia pneumatica a celorlalte marci. Multi compara, ca fiabilitate, suspensia pneumatica de la Range cu cea pe arcuri de la ML/GL sau Q. Nu au legatura merele cu perele. Pe scurt, daca vrei pneumatica, nu e mai slaba sau mai buna decat a celorlalte marci, dar e mai confortabila. Daca vrei arcuri, ia-ti altceva. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Masina este pe lonjeroane. Este mai fiabila ca modelul dinainte si motorul mai bun ca cel de 4,4V8 mai nou. Suspensia insa depinde de cum nimeresti masina si cat de abuzata a fost. Nu este cu nimic mai slaba decat a concurentilor, dar trebuie comparata cu suspensia pneumatica a celorlalte marci. Multi compara, ca fiabilitate, suspensia pneumatica de la Range cu cea pe arcuri de la ML/GL sau Q. Nu au legatura merele cu perele. Pe scurt, daca vrei pneumatica, nu e mai slaba sau mai buna decat a celorlalte marci, dar e mai confortabila. Daca vrei arcuri, ia-ti altceva. am de ales intre un patrol 2007 3.0 td si un range 2008 3.6 tdv8. de patrol stiu ca i beton dar de range nu stiam nimic de asta intrebam si multumesc de raspunsuri .range are cica 138000 toate serviceurile la zi e luxoasa rau de tot ma gandesc ca la km astia nu are ce sa fie stricat la ea. avand experienta cu p38 u nu as mai vrea sa mai iau tot un range si sa mai bag mii in el. de asta va intrebam ca daca intrebam si de p 38 sau ma documentam nu l mai luam in veci.am tot cautat informatii dar nu am gasit de modelul asta din 2008 nu stiam daca si la asta are bube comune .multumesc de raspunsuri si daca mai aveti pareri despre modelul din 2008 3.6tdv8 va rog sa scrieti cat de multe va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Eu am achizitionat un RR 2005, am optat pentru acest model din cauza cilindreiei mai mici si nu in ultimul rand a colaborarii cu BMW, fiind la final de viata (de la mijlocul lui 2005 s-a inceput colaborarea cu Ford) si o serie de bube au fost inlaturate. Daca ar fi sa o iau de la inceput tot RR as lua, doar ca as fi mult mai atent la achizitie, este adevarat ca eu am stiut de la inceput in mare ce probleme are masina si le-am acceptat. Modelele 2007+ clar au fost imbunatatite comparativ cu modelele precedente, in primul pernele de aer au fost invelite in kevlar si capsulate, risc mai mic sa le intepi in offroad, trenul de rulare a fost imbunatatit, insonorizarea a fost imbunatatita etc. Singurul feed back negativ legat de acest model, chiar 2008, a fost de la cineva din Cluj care mi-a spus ca i-a scos peri albi, ajunsese sa aiba un consum foarte mare, tot felul de probleme electrice (consola/schimbator viteza), intr-un final l-a vandut si si-a luat RR Sport si era foarte incantat atat de tinuta de drum cat si de consum. Acum depinde ce asteptari ai de la masina, vrei tanc sau lux, cat va vedea off road si cat asfalt, eu cred ca un RR fie el si mai vechi poate fi fiabil, important este cum este exploatata masina. Pacat ar fi sa iti ei PATROL, sa nu fi satisfacut de confort si cel mai grav ar fi sa ai probleme cu el. Succes!!! http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciandr Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri RR este o masina care satisface cele mai exigente gusturi,.... la capitolul calitatea materialelor si confort este de neegalat (peste singurul rival mercedes gl) defapt nu ai de ales este cel mai luxos SUV. ( ml ,x5, x6, Q7 sau modelele japoneze plus jeep concureaza cu rrsport ) Rr insa se "bucura" de o reputatie cam proasta in ceea ce priveste fiabilitatea iar costurile reparatiilor sunt absolut usturatoare.... dar acum daca nu esti deranjat de un impozit de 1500euro sunt convins ca un 2-3000 de euro intretinere nu va fi o problema.....dar raportat la intretinerea unui p38 aceasta masina va avea costuri de 4-5 ori mai mari soferman are o masina aproximativ la fel vezi jurnalul lui asa iti mai faci o parere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 (editat) Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Este adevarat ca cei de la RR au o politica absolut absurda, am sa va povestesc ultima aventura cu reprezentanta RR. Aveam un bec ars in bord la ventilatia centrala, am vazut pe internet cum se scaote ventilatia si am scos becul. M-am dus la reprezentanta BMW si mi-a spus ca nu au becul pe stoc (avantaj colaborare cu BMW) dar il pot aduce intr-o saptamana, totusi imi recomanda sa incerc si la reprezentanta RR. Ma duc la reprezentanta RR si stupoare, nu se schimba becul ci toata ventilatia centrala, pret 2300 lei fara TVA. Le arat becul si se uitau uimiti la mine intreband '' D-voastra la-ti scos?", confirm ca personal am scos becul si mi-au spus ca au mai avut aprox. trei cazuri asemanatoare in ultimi ani dar au schimbat ventilatia cu totul politica RR fiind aceasta. Este adevarat ca RR nu este o masina la care sa surubaresti in fata blocului sau a curtii, dar nu va recomand sa ajungeti la reprezentanta decat intr-un caz extrem. Eu am povestit tot ce am modificat/imbunatatit la masina, pana acum, am cheltuit 6300 lei, din aceasta valoare doar 2500 lei au fost cu adevarat necesitati (inmatriculare, baterie si o vizita in service ptr incalzire parbriz) in schimb au fost mofturi (detailing interior, imbracat volan, jante 22" etc) Acum daca ar fi sa o iau de la inceput probabil as incepe cu partea mecanica, care de altfel reprezinta prioritatea nr.1. in rest totul trebuie facut in timp. Cred ca am vazut masina de care intrebi pe autovit, arata bine dar sincer mi se pare destul de ieftina pentru numarul de Km si anul fabricatiei, mai mult am vazut ca are o serie de inbunatatiri la interior (DVD-uri plafon locuri spate), neaparat test reprezentanta, costa 350 lei supa care vei sti daca te inhami sau nu. Daca masina iese ok la reprezentanta eu zic sa mergi pe RR. Editat Februarie 19, 2014 de soferman http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri RR este o masina care satisface cele mai exigente gusturi,.... la capitolul calitatea materialelor si confort este de neegalat (peste singurul rival mercedes gl) defapt nu ai de ales este cel mai luxos SUV. ( ml ,x5, x6, Q7 sau modelele japoneze plus jeep concureaza cu rrsport ) Rr insa se "bucura" de o reputatie cam proasta in ceea ce priveste fiabilitatea iar costurile reparatiilor sunt absolut usturatoare.... dar acum daca nu esti deranjat de un impozit de 1500euro sunt convins ca un 2-3000 de euro intretinere nu va fi o problema.....dar raportat la intretinerea unui p38 aceasta masina va avea costuri de 4-5 ori mai mari soferman are o masina aproximativ la fel vezi jurnalul lui asa iti mai faci o parere de impozit sunt deranjat si n o sa l platesc in veci ,iar intretinere de 2-3 mii nu vad ce i as face daca o iau buna daca nu i buna nu o iau ca sa bag bani aiurea dupa ca n o mai musc odata. care e cea mai aproape reprezentanta de orasul roman sa i fac un test ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Gasesti reprezentanta RR la Bacau si Iasi, cand am cautat sa fac eu testul cea de la iasi avea testerul stricat, da un telefon si solicita informatii la ambele. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Observ ca esti destul de traumatizat de RR, poti te rog sa-mi spui ce tip de probleme ai intampinat la RR P38 si cat timp l-ai avut in folosinta? http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Observ ca esti destul de traumatizat de RR, poti te rog sa-mi spui ce tip de probleme ai intampinat la RR P38 si cat timp l-ai avut in folosinta? inca il mai am .prima data mi a cazut suspensia dupa chiuloasa, turbo, modulu abs, convertizoru de putere, pompa injectie, injectoare alarma, 2 etriere ,vasco ,nu mai imi vin acum in cap insa o am de 1 an si ceva si 9 luni am stat cu ea prin serviceuri am schimbat distributie bucse cruci cardanice si cam tot ce se putea plus curatata de rugina data cu vopsea antirugina dupa cu teroson si ceara pe dedesupt dupa vopsita toata masina si acum astept sa vad cu pompa si calculatoru care e treaba si daca o fac sa mearga ca noua ori o vand unui pasionat ori ii pun blocante arb si o tin ori ii dau foc .numai bine temina de facut ceva mecanicu la ea cadea altceva iar stateam pe dreaPTA cu ea cea mai trompeta masina avuta de mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Gasesti reprezentanta RR la Bacau si Iasi, cand am cautat sa fac eu testul cea de la iasi avea testerul stricat, da un telefon si solicita informatii la ambele. voi merge la bacau o sa sun maine sa fac o prog pe vineri asta daca accepta vanzatoru daca nu accepta nici nu merg sa o vad ca nu mai vreau sa patesc odata ce am patit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Ai avut destul de multe probleme intr-un an de zile, iti inteleg supararea. Din propria experienta iti spun ca toti cunoscutii din grupul meu m-au sfatuit sa nu-mi cumpar RR, mi-au spus ca daca vreau masina de teren sa-mi iau Land Cuiser, este anosta dar foarte fiabila. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Wou, citesc cu teama topicul tau, ...si imi pare rau pentru pataniile tale...eu am RRS de 2,7 ...de fapt un discovery 3 in "haine" de RR. Pana acum...dupa ce am tras si eu cu punerea la punct, fiind o masina cumparata sh, si dupa ce reprezentanta din Constanta mi-a luat vreo 3 randuri de piele de pe portofel, am ajuns la o perioada de echilbru. Asa ca sunt foarte multumit de ea, acum. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Topicul a luat-o pe un drum total pe langa subiectm asa incat a fost curatat. Pastram numai discutiile la subiect. Deasemeni, va rog sa folositi corect limba romana, cu semne de punctuatie si ortografie corecta. Urmatoarele posturi scrise fara respectarea flagranta a ortografiei vor fi sterse. O consider o totala lipsa de respect fata de interlocutori. 1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: 2008 range rover 3.6 tdv8 pareri Nu am avut RR niciodata, dar pot spune ca am citit o groaza de "material" despre RR. Cel putin in test-drive-urile facute (mai putin in EU, mai mult in state) apare ca si un catarator deosebit, insa din ce vad pe forumurile straine singura preocupare a posesorilor e sa mai puna un monitor, un set de jante etc. Spun asta pentru ca parerea generala e ca masina nu va vedea off-road in viata ei, pretul prohibitiv de achizitie probabil ii face sa se gandeasca de doua ori. Lasand asta la o parte, masina e superba, am avut ocazia sa merg cu modelul asta, m-a uimit cat de bine se comporta la drum. De doua ori, in situatii "critice" am crezut ca o sa trec prin masinile din fata mea, dar masina s-a oprit ... cuminte. Nu mi-a venit sa cred cat de bine a franat de la 160 km/h pana la 0. Drept, fara ABS deranjant si fara celebrul "nose dive" atat de prezent la masinile de gabarit mare. Adica nu a fost atat de accentuat, a existat, dar foarte putin. Singura chestie care m-ar pune pe ganduri ar fi intr-adevar intretinerea plus eventualele defecte. Probabil sumele nu vor fi mici, dar cu siguranta daca vei gasi un mecanic competent dar nu din reteaua LR, vei iesi destul de bine. Impozitul este intr-adevar mare si asigurarea asemenea. Aici BG poate fi o optiune. Masinile second-hand sunt intotdeauna o loterie, deci iti vei asuma un risc oricat de mult vei incerca sa te apropii de "nou". Aveam un prieten care zicea ceva de genul "masina second fara defect, ca femeia fara p..." :D Imi cer scuze pentru comparatia poate neavenita! Iti doresc succes la achizitie si te astept(am) cu nerabdare sa ne prezinti masina. Cu imagini cat mai detaliate! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate