Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Antena auto tip "SHARK" ?

Liviu-San

Postări Recomandate

Buna ziua!

Sper ca am postat unde trebuie.Pe scurt,acum 2 saptamani,cand dadeam zapada de pe masina,am reusit sa rup antena masinii.

De rupt, s-a rupt spicul si trebuie alta. Intrebarea ar fi daca o pot inlocui cu una model "shark",pt ca e mai mica. Un alt motiv,ar fi ca a mea statea mereu "intr-o parte" :grin:din cauza vantului si ma incurcam de ea cand puneam portbagajul pe masina. Deci, ceva recomandari?:grin: :tk

L.E: vreau sa o folosesc la Freelander.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Antena auto tip "SHARK" ?

Daca te referi la cele tip "coada de rechin", nu, nu o poti folosi pentru CB.....

[ATTACH=CONFIG]205261[/ATTACH]

NU,am nevoie pt radio-cd, nu pt CB! Scuze ca n-am pus si poza.

Vad ca asta mai are niste fire de alimentare(cred) si daca se mai poate monta vreun amplificator suplimentar de semnal, pt ca am o unitate 2din si nu prea sta bine la capitolul receptionare pusturi FM.

antena.jpg.fc21f582f6f6d5d079a6e189a27e5c25.jpg

Editat de Liviu-San
Link spre comentariu

Are si antena GPS integrata, se vede mufa. O fi si amplificata dar tot antena clasica are receptie mai buna. Am incercat si eu una amplificata si nu am fost multumit.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Am comandat azi o antena d-aia,dar fara firul de la GPS,pt ca am deja antena la gps pe bord. Trebuie sa trag un plus pt alimentarea ei si sa vedem ce stie sa faca. O sa va anunt indiferent de rezultat:grin:

Link spre comentariu

Am montat azi antena si i-am facut o proba scurta,adica am conectat amplificatorul de semnal la bricheta si functioneaza.Am tras firul la panoul de sigurante si nu-mi ramane decat sa merg la un electrician sa-l lege la un plus.Eu nu ma bag,ca nu ma pricep:grin:

Link spre comentariu

Patzakine cu antena asta tip "marele alb" ...stricasi bunatate de masina ...Cand vin la tine iti dau ce exact ce mai lipseste din peisaj ... "fara numarrrr, fara numarrrr!" :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Patzakine cu antena asta tip "marele alb" ...stricasi bunatate de masina ...Cand vin la tine iti dau ce exact ce mai lipseste din peisaj ... "fara numarrrr, fara numarrrr!" :ha:

Nu am facut niciun "manelism"! O sa vezi.:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare