rodeo Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 am de ales si nu stiu ce 1998/99 pajero Nissan patrol Suzuki samurai si Toyota vreau ceva care sa aibe un 4x4 cu care sa nu raman la baza dealului ;) de ce am intrat la Mitsubishi pt ca am citit ca ei in 98 au bagat 4wd ss4 vroiam sa stiu daca e cineva care poata sa imi spuna mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rodeo Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 de ce nissan sunt curios de ce Nissan si nu Toyota sau Suzuki ce are 4 wd la Nissan sa fie mai bun ca si competitia care sunt avantajele ? sunt in dubii vreau sa imi iau ceva de off road (care sa nu vada sosea) si nu sunt decis ...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: ce sa aleg si de ce Da, chiar forumul asta, cu nenumaratele sale topicuri in care gasesti raspuns la intrebarile tale. Spor la citit! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: de ce nissan Pt ca sunt cele mai solide masini care se gasesc pe la noi.Puntile sunt zdravene,cardanele nu se rup si per ansamblu masina este fiabila.Nu degeaba le lauda lumea.Eu sunt subiectiv pt ca am 3 masini nissan. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie 4x4 @Rodeo : Te rugam sa recitesti cu mai multa atentie Regulamentul forumului nostru si sa-ti treci la PROFIL, LOCATIA REALA ! De asemenea, te rog sa nu mai deschizi mai multe topicuri pe aceeasi tema si mai ales sa nu deschizi topicuri inainte de a folosi functia "Cautare avansata" pentru a vedea ce s-a mai scris/discutat de un subiect care te intereseaza ! In consecinta, pentru ca nu aduc nimic nou pentru restul userilor, cele doua topicuri deschise de tine au fost unite in cel de fata si va fi inchis pentru ca sunt suficient de multe topicuri din care sa afli care e masina potrivita pentru tine, dar si daca este bun sau nu Nissan ! Aici e tutorialul pentru functia "Cautare avansata" si iti sugerez sa folosesti cuvintele-cheie : sfat, sfaturi, achizitie. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 [ATTACH=CONFIG]205315[/ATTACH] Editat Februarie 20, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate