Valerică Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 va salut,am cautat pe forum discutii despre arcuri freelander din semnatura si nu am gasit ce cautam:imi poate spune cineva ce coduri de culoare au arcurile?,ca la orice magazin/site dau comanda de arcuri ma intreaba ce culoare au pe ele!,nu se mai cunoaste nimic la mine,multumesc anticipat pt ajutor ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: arcuri sunt trei feluri pentru Td4 din '01-'06, depinde de cutia de viteze si daca are sau nu aer conditrionat, vezi aici http://www.myfreelander.co.uk/Suspension/suspension.htm NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: arcuri sunt trei feluri pentru Td4 din '01-'06, depinde de cutia de viteze si daca are sau nu aer conditrionat, vezi aici http://www.myfreelander.co.uk/Suspension/suspension.htm multumesc frumos sierrafery!,dar te mai pisez cu o intrebare: oare yelloww/blue face referire la galbene pe fata si bleu pe spate??,sau nu conteaza!pot fi galbene sau albastre pe toate rotile?multumesc si scuze! ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: arcuri alea de fata sunt de fata cele de spate de spate au coduri de culori diferite(cele de spate sunt white/green din cate vad eu), e vorba de un cod de culori nu de culoarea reala a arcului NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate