valirom Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Salut, Detin un pajero mk2, iar scaunele fata au un fel de amortizor pe aer probabil, ce este reglabil pe duritate. Sunt insa curios de la cei care mai au astfel de scaune, cum amortizeaza, sau cum se comporta scaunul lor. Scaunul meu reglat pe hard, se lasa la maxim in jos in momentul in care te asezi pe el, este normal ? Amortizarea pe care o face scaunul se intampla numai la denivelarile mai mari unde sa zicem ca aproape sari de pe scaun :)) si ce e drept in momentul in care ''cazi'' iti amortizeaza caderea, se si aude un mic fasait de la acel amortizor. Ii rog pe cei care mai au astfel de scaune sa imi spuna cum se comporta ale lor, poate amortizoarele pe care le am eu sunt mai ''obosite'' poate se por revizui... nu stiu...dar sunt curios sa aflu si parerea altora. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Scaun cu amortizor Pajero MK2 Cel mai simplu de aflat ! Dati o tura pana la noi si faceti comparatia intre scaune . Seara buna ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Scaun cu amortizor Pajero MK2 Multumesc mult pentru raspuns si pentru invitatie, daca o sa am timp trec cu cea mai mare placere, pana atunci mai astept raspunsuri de la colegi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate