Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese si detalii interior range rover classic

trilapis

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

Sunt de putina vreme posesor al unui RR Classic din 1991.

Daca pentru partea mecanica mi-e clar cum si de unde sa fac rost de piese, nu prea stiu cum sa o apuc cu interiorul. In mare parte e ok dar mai sunt mici detalii pe care le-as vrea reparate sau cumparate (as vrea sa duc masina intr-o stare cat mai apropiata de cea noua :)

Intrebarea mea, mai ales pentru cei care au restaurat masini (felicitari pentru proiecte) e daca exista o sursa de piese pentru interior sau elemente de caroserie, alta decat dezmembrari, ebay sau cumparat inca o masina.

Dau exemple de astfel de piese: telescoape hayon, capac tablou sigurante, spoiler cu faruri de ceata, capac portbagaj.

Da stiu sunt nimicuri dar cum spuneam as vrea ca masina sa fie perfecta :D

Multumesc mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piese si detalii interior range rover classic

Ohoho ! Wai ador masina asta deocamdata nu te pot ajuta dar sigur vei gasi binevoitori pe aici !

Nu m-am putut rabda sa nu dau reply si sa zic BAGA POZE!!:ap:ap

:fh

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Salut

Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care mai cumpara astfel de modele, desi sunt destul de rare pe la noi prin tara.

Cand ai timp, poate pui si niste poze, ca numai de o ora am vazut una bleu pe Pache, si era asa curata si imaculata

.....

Dau exemple de astfel de piese: telescoape hayon, capac tablou sigurante, spoiler cu faruri de ceata, capac portbagaj.

Telescopaele le poti cumpara, sunt ieftine, si eu le-am schimbat, cele vechi nu mai ridicau haionul

Partea cu elementele de interior e mai greu, nefiind pe la dezmembrari mai nimic, dar multe repere se gasesc inca de cumparat.

Am sa-ti dau PM cu sursa ca sa nu avem probleme cu audiovizualul

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

salut, e bine sa pui tipul, anul si motorizarea si in semnatura/profil ca sa apara tot timpul cand ai vreo intrebare, despre orice piese, citeste aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , vezi pct 2. identifici exact codul piesei si il dai pe google...sunt in Anglia magazine speciializate care au tot ce vrei si taxe de transport ultradecente... sau cand stii codul poti comanda si local de la magazinul de resort din Bucuresti(cel al carui nume incepe cu "prefixul" de la Rover)

exemplu pentru a te descurca mai bine in viitor:wink: ,

etapa

1. http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=781020&SPRACHE=EN ,

2. click pe +31 => MXC7833

3. http://lmgtfy.com/?q=MXC7833

ce zici ce simplu e:grin:

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Salut si scuze, familia a primit un nou membru care a rapit tot timpul ;)

Multumesc mult de precizari, promit sa revin cu poze. Masina merge absolut genial, bat in lemn :) :wink:

Dnul admin, completez si profil cu locatia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare