Sabau Gigel Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Unde gasesc in Bucuresti sau in imprejmuimi un magazin ptr utilaje agricole sa cumpar o toba de tractor u 445? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Toba de tractor u 445 Pe centura Bucurestiului intre Afumati si Stefanesti pe partea dreapta in sensul spre Otopeni sau la intrare in Stefanestii de Jos, la fostul Agromec. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Toba de tractor u 445 Emcom Invest SRL, 0214511189 Prelungirea Ferentari, Nr. 10 Este mai aproape de tine. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Toba de tractor u 445 Multumesc frumos Domnilor. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toba de tractor u 445 Daca nu gasesti unde te-au indrumat colegii, mai este ceva baza de aprovizionare in Mogosoaia, cam vis a vis de stadionul ala nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
igi Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Toba de tractor u 445 http://mercador.ro/oferta/toba-esapament-tractor-u-445-IDb8uL.html#ad49d82937 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Toba de tractor u 445 Am gasit in targ la Vitan la 53 de lei noua Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Toba de tractor u 445 Pretul e bun, eu am dat 60 sau 70 RON pe ea. Daca e pentru Toyota, monteaz-o cu incredere. Eu am facut aceeasi operatiune anul trecut (motor 2.4 TD). Am montat-o sub pragul din dreapta si sunt multumit. Nu face 'scandal' foarte mare nici in sarcina maxima. Editat Februarie 25, 2014 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Toba de tractor u 445 Multumesc frumos ,este ptr Toyota. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate