cosmin85 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Salut, Sunt in cautarea unui suv/offroader, si cu valente si de sosea, ca sunt o persoana mai comoda. Momentan am un Pajero 3,5 v6 de care nu m-as desparti daca nu ar fi taxele si impozitele , ca sincer consumul nu e asa de rau ...(dar am deviat destul) Am fost la test drive cu ambele versiuni, chiar daca interiorul de pe noul discovery este similar Range-ului,totusi mi s-a parut ca v6 -ul nou nu mai ofera aceeasi placere la condus, parca prea silentios si nesmucit. Asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi care detineti asa ceva daca puteti sa mi dati un sfat privind achizitia unui Discovery, daca puteti sa-mi spuneti cam care s costurile de intretinere , consum si cum vi se pare ca se comporta masina, nu m-au lasat sa ies cu ea de pe sosea la test drive, am vazut filmulete ce-i drept, dar as aprecia o parere avizata. Oricum stiu ca impozitul il injumatatesc:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie - DISCOVERY 3 sau 4? Salut. La obiect : Revizia in afara reprezentantei este in jur de 700 de lei. Distributia se schimba la 7 ani sau 158.000 de km. Uleiul din cutia de viteze este de tip long life dar trebuie totusi inlocuit. Iti recomand cutie automata, nu manuala. Pernele de aer sunt cu mult imbunataite fata de modelele anterioare si nu-ti creaza probleme. Consumul - intre 11.5 si 18 urban, in functie de conditiile meteo si trafic. Extraurban - intre 8 si 12.5 in functie de viteza, conditii meteo si cat de incarcata este masina. Impozitul anual este in jur de 2100 de lei si RCA in jur de 1100. In rest - o masina foarte spatioasa, confortabila si cu un raport putere-greutate corect. Editat Februarie 22, 2014 de Cristi S 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Sfat achizitie - DISCOVERY 3 sau 4? V6 nou nu ofera aceeasi placere ci una mai mare.....:ha Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin85 Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Sfat achizitie - DISCOVERY 3 sau 4? Cristi S , cifrele astea suna foarte bine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Sfat achizitie - DISCOVERY 3 sau 4? D3 vs D4 Avantaje D4: -motorul - 3 litri bi-turbo,245 cp (al meu,la astea noi 256),600 Nm (480 disponibili de la ralanti) -tinuta de drum - s-a imbunatatit suspensia,barile de torsiune,franele = ruliu si tangaj mai mic,merge condus mai sportiv -electronica mai fiabila se zice - eu in 130.000 km nu am avut nici o problema -interiorul premium Dezavantaje D4: -pretul -nu intra roti mai mici de 19" din cauza etrierilor mariti In rest sunt cam la fel,ambele consuma putin cu toate ca sar de 2,5 tone (a mea are 2675 goala si am avut media de 10,2 l/% pe ultimi 70.000 km pana i-am schimbat bateria),ambele se descurca onorabil on si offroad si au costuri de intretinere relativ mici pentru clasa lor (nu vorbim de reprezentante). 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Sfat achizitie - DISCOVERY 3 sau 4? Considerati ca Disco 3 si 4 au capacitati de off road similare cu masinile de generatie mai veche sau nu, cu punti rigide? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Sfat achizitie - DISCOVERY 3 sau 4? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate