alin-jeep Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Pentru ca foarte multa lume se intereseaza de acest subiect ,la diferite masini ,o sa va arat in ce consta aceasta schimbare .De Luni incepem sa trecem locul soferului pe stanga la o englezoaica . Provocarea este destul de mare in acest caz ,masina fiind ,,full option" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Care este stadiul lucrarilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Pana acum am demontat motorul si cutia ,puntea fata ,bordul ,panoul de foc ,parbrizul ,instalatia electrica,conducte de frana ,scaune si banchete ,mocheta de la masina donatoare .De maine demontam de pe englezoaica .. Nu cred ca o sa am rabdarea de a explica cu lux de amanunte intreaga operatiune . O sa revin cu poze Ce-i sigur ca aceasta operatiune nu se poate face fara o masina donatoare completa. Editat Februarie 25, 2014 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Spor la treaba pt ca aveti nevoie.Freelanderurile sunt singurele care le schimbi de pe stanga pe dreapta relativ ushor;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Spor la treaba pt ca aveti nevoie.Freelanderurile sunt singurele care le schimbi de pe stanga pe dreapta relativ ushor;)[/quote Ai dreptate ,,relativ usor". Am vazut lucrari facute la Freelander ,d'alea ,,relativ usor" si ,,relativ ieftin" care s-au dovedit a fi niste tiganii :casete de directie de ceva Opel Vectra si alea defecte ,sistem de climatizare incomplet, neetans si neeficient etc,etc. Oare v-ati pus intrebarea de ce mai nou RAR-ul scrie in CIV la rubrica ,,mentiuni" ,,destinata circulatiei pe partea stanga" ??? Chiar de aceea ,pentru ca sa fie depistate cele la care modificarea a fost facuta pe dupa blocuri si care sunt un real pericol in trafic ... si mi-am adus aminte de o Vitara modificata la care i-a cazut caseta de directie de pe lonjeron (s-a rupt lonjeronul ) .Unii stiu despre ce vorbesc. Cea la care lucrez eu este inmatriculata in Bulgaria .Daca era inmatriculata in Romania si avea mentiunea in CIV nu faceam aceasta modificare sigur :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Relativ ushor...dar conteaza multe aici.eu am vazut unele vai mama lor.app merge caseta de directie la alea si de cielo.dar am vazut si masini facute fff bine.asa cum cred ca o sa fie si la tine.spor maxim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bradnik Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Ce sa mai intamplat cu "operatia"? Asteptam poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Ce sa mai intamplat cu "operatia"? Asteptam poze. ,,Operatia" a reusit ,,pacientul" este O.K. O sa incerc sa pun si ceva poze din timpul lucrarilor desi cred ca vor fi foarte descurajante pentru cei care au de gand sa faca aceasta lucrare la o astfel de masina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd Pentru inceput enumera pasii operatiunii, respectiv piesele/reperele care au trebuit schimbate sau inlocuite si in felul asta, pana la poze, va fi si mai clar pentru cei care-si imagineaza ca fac o super-combinatie daca isi cumpara masina ieftina cu volan pe dreapta si-i schimba volanul pe stanga.....:tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: Schimbare volan dreapta-stanga la Jeep WG 2.7 crd se pare ca mitul mutarii volanului de pe dreapta pe stanga imposibil,a cazut.auzeam povesti,cel putin la masinile mici ca si dupa doi ani tot i se aprind prin bord beculete ca si pomul de craciun.da hai cu poze si pasii efectuati. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate