samsonlorant Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Bună.Când plec de pe loc un pic mai tare se aude din spate o pocnitura,doar o data și dacă dau cu spatele ,din nou,aveți vreo idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Joc punte spate? Bună.Când plec de pe loc un pic mai tare se aude din spate o pocnitura,doar o data și dacă dau cu spatele ,din nou,aveți vreo idee? Bucșele de la punte (tendoane) - ar fi o idee. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samsonlorant Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Joc punte spate? La bucșele de la capetele arcurilor (foi) te referi ,le-am schimbat de ....4 luni:) P.S. Mersi de promptitudine:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Joc punte spate? M-ai închis de data asta. Eu știam că Y60-urile, au suspensie cu arcuri elicoidale. Tu ai Nissan Patrol Y60 cu arcuri lamelare (foi)? Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) Re: Joc punte spate? y60 e pe elicoidale...nu pe foi la ce ne povesteste omul pare ca ar fi vorba de un K....si atunci ies din calcule bratele putntii spate...si apare crucea de cardan...culisanta lui...sau ceva joc in dif spate pana una alta pune mana si suspenda masina si vezi ce e pe acolo sau daca nu te pricepi mergi in Bv la cei care se pricep bine la Patroale...ca sunt doar doi.....:grin: ps....nu cumva tu ai un Patrol lung alb cu rosu.....cu motor de 3.3? Editat Februarie 23, 2014 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samsonlorant Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Joc punte spate? Mersi de sugestii,te țin la cutent Ps. Am un patrol wagon doar roșu,fara alb:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Joc punte spate? si pe langa el...nu ai si un Rover? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samsonlorant Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) Re: Joc punte spate? Ba da ,dar e in service din decembrie Ne-am intâlnit pe undeva?.....a Marius, tu erai, ce mai faci? Editat Februarie 23, 2014 de samsonlorant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Joc punte spate? pai bine mai Lori,....sa ai probleme cu autobuzul..si sa nu vi sa ne uitam la el? suna-ma maine....dupa 12....ca pana atunci ma verifica astia de la munca la cap.....si dupa ce termin...aruncam un ochi la el sa vedem ce are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samsonlorant Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Joc punte spate? Sincer...nu mi-a trecut prin cap să te sun,dar ne auzim mâine.Mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samsonlorant Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Joc punte spate? M-ai închis de data asta. Eu știam că Y60-urile, au suspensie cu arcuri elicoidale. Tu ai Nissan Patrol Y60 cu arcuri lamelare (foi)? Toate cele bune!:h5 Da, scuze cred că am greșit "Categoria" tre' să intreb pe la K 160 Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate