Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Solicitare ajutor evaluare KDJ 90

fan2ma

Postări Recomandate

Salutari tuturor,

Am gasit la vanzare in Romania un KDJ 90 - 3.0 D4D din anul 2002 provenienta Italia.

Masina arata optic bine dar mecanic nu stiu cum sa o evaluez.

Nu am mai detinut masini 4X4 si nici nu sunt un mecanic priceput.

La o prima evaluare efectuata de mine am observat urmatoarele:

- cureaua care actioneaza ventilatorul de la radiator se auzea urat ... proprietarul o gresa cu un spray ...

- martorul de la ABS a ramas aprins (ce probleme ar putea ascunde?:hl)

- masina are 2 baterii (nu am reusit sa vad AH dar una era mica iar alta mai mare)

- masina in bord indica 160k km (greu de crezut dupa uzura volanului - nu are carte de service)

- am incercat blocarea diferentialului/lor nu stiu cate are, dar in pozitiile HL si LL se aprinde martorul portocalui.

- iar la blocarea din buton martorul rosu pulseaza (nu stiu cum trebuie sa lucreze corect)

- nu am auzit sunete ciudate la mersul cu diferentialul blocat (asta daca functioneaza)

Am rugamintea daca cineva priceput de pe forum poate sa ma ajute cu o evaluare corecta dpdv mecanic.

Masina sa gaseste la Focsani. Am incercat sa fac upload unei poze ... dar fara succes.

Multumesc anticipat pentru ajutor. :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Solicitare ajutor evaluare KDJ 90

- cureaua care actioneaza ventilatorul de la radiator se auzea urat ... proprietarul o gresa cu un spray ... O intinzi corespunzator sau pui alta noua, costa nimic.

- martorul de la ABS a ramas aprins (ce probleme ar putea ascunde?:hl) Senzor/i abs murdari, sau defect/i sau in cel mai rau pompa abs defecta.

- masina are 2 baterii (nu am reusit sa vad AH dar una era mica iar alta mai mare) Nu e nici o problema, daca nu ti place poti cumpara oricand o pereche pt una din ele si sa o dai jos pe cealalta

- masina in bord indica 160k km (greu de crezut dupa uzura volanului - nu are carte de service) --------

- am incercat blocarea diferentialului/lor nu stiu cate are, dar in pozitiile HL si LL se aprinde martorul portocalui. Are unul maxim doua, urmareste discutia pe aici referitoare la identificarea lui http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48623-j9-are-blocanti-sau-nu

- iar la blocarea din buton martorul rosu pulseaza (nu stiu cum trebuie sa lucreze corect) Cand clipeste inseamna ca incearca sa faca blocarea dar nu reuseste, corect este asa Decuplat-complet stins, Cuplat-complet permanent stins, La cuplare si decuplare pentru cateva secunde se aprinde intermitent pana se aliniaza

- nu am auzit sunete ciudate la mersul cu diferentialul blocat (asta daca functioneaza) ------

Link spre comentariu

Nu cunosc reprezentanta respectiva, din experienta mea cu reprezentantele nu ii pot recomanda pentru reparatii sau mai corect spus pentru orice reparatie.

Pentru evaluare sunt convins ca se vor descurca mai mult decat onorabil si vor scoate multe defecte la iveala, in concluzie as merge.

Link spre comentariu

Evaluare tehnica

De ce nu apelezi la Razvan GTC ? Mult mai ieftin iar controlul precis incluzand si costurile pentru remediere. Daca ajungi la un compromis cu vanzatorul o poti lasa la GTC si o iei ca noua !

Bafta !

Editat de emanoeladrian
rectificare greseala
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Razvan 0723.541.851

Service-ul e undeva pe Sos Oltenitei (zona de sud).

Si eu cred ca ar fi "corect ptr buzunar" sa-i faci o evaluare ...la un service inainte de cumparare.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu Rav-ul sotie m-am plimbat pe la mai multe reprezentate Toyota... Marea majoritate cretini, nu o sa mai calc niciodata.

Asa ca am zis sa incerc si la GTC. Au fost singurii care i-au dat de cap la masina... Asa ca, iti recomand cu toata increderea.

Oamenii aia chiar stiu ce fac.

Link spre comentariu

Problema este ca masina se gasete la Focsani. Va avea luni numere rosii dar nu cred ca proprietarul va fi dispus sa aduca masina la Bucuresti. Asta este problema.

Ulterior evaluarii voi merge cu ea la GTC dar pana atunci vrea sa stiu doar cum sa fac sa aflu daca merita sa o cumpar sau nu, daca este o rabla sau nu ... dificila decizie

Link spre comentariu

Omul doreste o evaluare inainte de a cumpara masina, iar aceasta e in Focsani. Cred ca il va convinge cam greu pe vanzator sa mearga cu masina la Bucuresti (mai ales pentru evaluare).

don't worry, be happy
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare