Cleo Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Lupul este animalul meu favorit de cand eram copil! Un documentar interesant: http://www.youtube.com/watch?v=RWmOtXSAr1M Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Lupul Intradevar lupul este un animal deosebit ca dealtfel mai toate animalele din padurile noastre,pacat ca am devenit noi mai salbatici ca ele si le macelarim in mod barbar,in loc sa avem grije sa conservam fauna si natura pentru care alti ar face genocid in randul oamenilor pentru a avea asa ceva. In italia opreau aia circulatia pe cate un versant de munte ca a fost vazut un lup si sa nu fie deranjat in emigrare lui prin munti,se uitau la el cu benoclurile ca la dumnezeu. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Lupul Intradevar lupul este un animal deosebit ca dealtfel mai toate animalele din padurile noastre,pacat ca am devenit noi mai salbatici ca ele si le macelarim in mod barbar,in loc sa avem grije sa conservam fauna si natura pentru care alti ar face genocid in randul oamenilor pentru a avea asa ceva. In italia opreau aia circulatia pe cate un versant de munte ca a fost vazut un lup si sa nu fie deranjat in emigrare lui prin munti,se uitau la el cu benoclurile ca la dumnezeu. Scuze de off-topic...... Se pot "macelari si in mod uman, elegant"....? :ha: 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Lupul Iarna trectuta , la 1600 m altitudine, am innoptat intr-un iglu facut de mine si doi copii de 14 ani.Toata noaptea am auzit fosnituri la gura iglului.Dimineata am aflat un cal ranit de moarte (ulterior si murise) de catre lupi. Calul apartinea unor muncitori forestieri ce trudeau prin prejma locului unde ne facuseram iglu. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Lupul In weekendul trecut am fost in zona Predeal, mai precis pe drumul de la Cioplea spre Susai si am fost surprins sa vad cum se taie padurea la greu in zona respectiva. La fiecare doua ore iesea cate un camion lung plin cu brazi grosi taiati. Ne intrebam apoi de ce vedem ursul in oras la tomberoane, de ce lupul ataca oameni si cai cand noi distrugem habitatul lor natural? Daca intr-o zona foarte circulata se taie padurea in viteza a 6-a ce sa mai zicem despre zonele izolate unde nu-i deranjeaza nimeni pe acesti inconstienti?? "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Lupul Ce va bateti capul cu una din strategiile nationale? Pima dintre ele este batjocura cetatenilor, urmeaza natura si alte cele... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Lupul Intradevar lupul este un animal deosebit ca dealtfel mai toate animalele din padurile noastre,pacat ca am devenit noi mai salbatici ca ele si le macelarim in mod barbar,in loc sa avem grije sa conservam fauna si natura pentru care alti ar face genocid in randul oamenilor pentru a avea asa ceva. In italia opreau aia circulatia pe cate un versant de munte ca a fost vazut un lup si sa nu fie deranjat in emigrare lui prin munti,se uitau la el cu benoclurile ca la dumnezeu. Lupii nu emigreaza ci migreaza eventual. Dar nici macar asta nu fac. Nu-s specie migratoare! 2 Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Lupul Corect,migreaza,dar nici asta nu fac,sti bine la ce m-am referit,se muta dintr- zona in alta ce e asa greu de inteles. Sunt haite de lupi ca de altfel si alte animale care nu migreaza dar se muta si strabat un lant muntos de la un capat la celalalt ceea ce de multe ori inseamna ca strabt mii de km,trec chiar prin mai multe tari de-a lungul vietii. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Lupul Daca vorbim de lupi, acesta animale sunt cunoscute pentru statornicie. Si in viata de haita/familie si in cea de arie de dominatie. Singurii care pleaca spre alte zone sunt masculii care nu sunt acceptati de haite sau femelele care isi intemeiaza o alta familie. Si asa mai departe...dar nu migreaza (pasarile calatoare, renii, etc.) si nici nu emigreaza (sunt muncitorii din constructii si capsunarii). Dar nu lupii! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Lupul Lupul ala vroia sa treaca valea/versantul,e bine acum?daca nu,sa imi atragi te rog atentia ca voi revenii cu modificari ori de cate ori e nevoie. Daca ai vazut in postarea mea era vorba de un lup,care se plimba si el pe acolo si padurarii a oprit circulatia pentru ca traficul cei drept redus sa nu se intersecteze cu plimbatul lupului. Sunt absolut convins ca ai inteles de la inceput,dar unii sunt mai didacti din fire. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Lupul Lectura pentru cei interesati : http://lupul.biodiversitate.ro/comportamentul-lupilor.html Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Lupul Ce va bateti capul cu una din strategiile nationale? Pima dintre ele este batjocura cetatenilor, urmeaza natura si alte cele... Ai dreptate,din pacate ... http://www.finantistii.ro/actualitate/si-lupii-migreaza-spre-vestul-europei-nu-prea-le-prieste-libertatea-din-est-79626 Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 (editat) Re: Lupul Si asa mai departe...dar nu migreaza (pasarile calatoare, renii, etc.) si nici nu emigreaza (sunt muncitorii din constructii si capsunarii). Dar nu lupii! Cum ziceai? http://www.finantistii.ro/actualitat...-din-est-79626 Editat Februarie 27, 2014 de Astral ziceai....fara cratima Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Lupul Sincer .domnu' Dragos eu cred ca italienii sunt in stare sa le faca si teleferic la lupi avand in vedere ca prin 2009 mai aveau sub 100 de exemplare in toata tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate