teo pes Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Atentie nu va mai pierdeti timpul cu EPIESA.RO !!! ce afisaza pe pagina 80% nu mai exista , piese necompatibile , se ofera altceva in schimb ...,,la promotie" bineinteles cu preturi neafisate ,si toata smecheria te suna pt confirmare seara la sfarsitul programului pentru a ,,inghite" ce vor ei ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Reclama mincinoasa ! pe EPIESA.RO !!!!!!! crezi ca e singurul de acest gen?:fr Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Reclama mincinoasa ! pe EPIESA.RO !!!!!!! Atentie nu va mai pierdeti timpul cu EPIESA.RO !!! ce afisaza pe pagina 80% nu mai exista , piese necompatibile , se ofera altceva in schimb ...,,la promotie" bineinteles cu preturi neafisate ,si toata smecheria te suna pt confirmare seara la sfarsitul programului pentru a ,,inghite" ce vor ei ! Multumim pentru atentionare! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Reclama mincinoasa ! pe EPIESA.RO !!!!!!! Eu am mai cumparat de la ei inainte sa am discount la alti distribuitori si nu am avut probleme. Asta se intampla acum cel putin un an dar deh, poate i-a afectat criza. Oricum, bine de stiut. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Reclama mincinoasa ! pe EPIESA.RO !!!!!!! Eu cu epiesa am avut experiente contradictorii ... 1.Am comandat niste piese si le-au adus destul de repede 2.Am comandat niste piese, au gresit codurile si mi-au adus ce nu trebuie si nenea ala umflat de la birou s-a ratoit la mine ca EU AM GRESIT, tipic romanesc ..."clientul nu are niciodata dreptate" desi codurile mele erau bune. Mai avem putin si il dadeam cu capul de birou ptr ca m-a facut sa bat drumul de 3 ori pana la ei ptr o piesa...dar m-am abtinut si am plecat. 3.Am comandat la un moment dat o piesa reconditionata si mi-a cerut piesa defecta. In momentul in care i-am spus ca nu io dau mi-a spus ca mai trebuie sa platesc o "mica" diferenta, o suma destul de mare, inca 50% din valoarea piesei cumparate. Facandu-mi o socoteala logica plateam ptr aceasta piesa aproximativ pretul unei piese noi pe original ...si fireste am renuntat. Concluzia mea in ceea ce ii priveste e urmatoarea. Au o tentativa de magazin online, fara stocuri si cu niste preturi ...hai sa le zicem informative, unde comanzi si te obligi sa cumperi si daca le convine lor adaosul pe care il au la momentul respectiv la piesa, iti vand, daca nu, nu ...piesa "nu e pe stoc" ...si iti dau o solutie alternativa ...care de multe ori e mai scumpa. Sfatul meu, la cei care comandati prin curier este sa solicitati de fiecare data desfacerea coletului ptr a compara cu ceea ce va trebuie ptr ca este destul de complicat sa dati retur dupa aia piesa daca nu e ce va trebuie. Avand in vedere ca piata de piese e in continua miscare (preturile/stocurile se modifica destul de des)...e de inteles si oarecum previzibila tactica lor. Am incetat sa mai colaborez cu ei. Ca o concluzie generala privind magazinele/distribuitorii de piese. In majoritatea cazurilor prefer sa platesc mai mult pe o piesa daca furnizorul este serios, serviabil si flexibil. Analizez de fiecare data foarte atent ofertele avantajoase din toate punctele de vedere, inainte sa comand. Editat Februarie 25, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Reclama mincinoasa ! pe EPIESA.RO !!!!!!! Eu am apelat decateva ori la ei dupa care m-am linistit,am inteles repede si fara cheluiala ce si cum sta treaba cu aceasta firma. Ori de cate ori am solicitat o piesa nu mai era disponibila aceea ci o alta la un cu totul alt pret,nicidecum mai mic sau apropiat,nu au absolut nici o piesa pe stoc,au o ghireta de magazin unde au 3 stergatoare,2 antigeluri si un ulei. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate