ALF-DMAX Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Am o cutia de viteze manuala in 5 viteze BA10 data jos de pe un Jeep Wrangler YJ 4.2 din 1989. Cutia mergea ok cand a fost demontata, dar lipseste manierul schimbatorului (nustiu unde am pus-o). Daca este cineva interesat il donez cu mare placere Tel 0740317699 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian1andrei Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Donez Cutia de viteze manuala BA10 de Wrangler 4.2 Daca o mai ai pana pe 23 martie o iau eu. Pana atunci nu ajung in Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Donez Cutia de viteze manuala BA10 de Wrangler 4.2 Am o cutia de viteze manuala in 5 viteze BA10 data jos de pe un Jeep Wrangler YJ 4.2 din 1989. Cutia mergea ok cand a fost demontata, dar lipseste manierul schimbatorului (nustiu unde am pus-o). Daca este cineva interesat il donez cu mare placere Tel 0740317699 Dacă poți sa mi le trimiti aici, îți multumesc Farcas service Pedro Pinto Str cringului nr 15 Dej 0751869175 Dacă poți, trimite sau cu urgent curier sau cu fan Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Donez Cutia de viteze manuala BA10 de Wrangler 4.2 @iulian1andrei... daca pe data aia mai este nu trebuie decat se treci sa il ridici ;) @Pedro... daca ai pe cineva in Bucuresti care o poata ridica pt sa ti o trimita este bine, dar eu din pacate n-am timp de sa stau sa o ambalez pt curier... trebuie golita, paletizata si anvelita in plastic.... si crede-ma ca la momentul actual nu am cu sa ma ocup de asta. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: Donez Cutia de viteze manuala BA10 de Wrangler 4.2 Cutia a plecat.... se poate inchide, multumesc. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate