Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate indrepta un bullbar din inox?

coltalb

Postări Recomandate

Re: Se poate indrepta un bullbar din inox?

Uite in topicul colegului @ar99kid cum a procedat el la un bullbar de inox

...reparatie bull bar fata

am cumparat masina cu pachet de bull baruri pe ea , obosite estetic , cred ca ultima polishare au vazut-o cu 15 ani in urma la iesirea din fabrica sau atelierul de producite al lor . din nefericire cel de fata avea doua izbituri in ambele parti , una din ele fiind destul de grava .

operatiuni de reparatie : o parte a mers cu piulita sudata direct pe teava , incazita bine zona , si cu un dispozitiv simplist format dintr-o greutate care culiseaza pe o bara filetata prin lovire am reusit s-o indrept . partea cealalta a fost ceva mai dificil pt ca inoxul e gros in perete si dur . am decupat zonele cu probleme , am decupat alte capace din teava de inox , dupa care am dat drumul la WIG si le-am sudat . apoi polizate sudurile , slefuite cu trepte diferite de granulatie pana la 1500 si polish in doua paste pt inox . in poze e fara polish , doar smirghelul final.

rezultatul multumitor spre incantat , cred ca o nota 9 merita ! daca nu stii de ele nu le vezi , voi acuma stiti ca v-am zis eu :)))

pozele ...

Ca sa vezi si pozele: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82692-Proiect-WRANGLER-YJ-restaurare-si-modificare&p=939189&viewfull=1#post939189

S-auzim de bine

• Like 1

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare