coltalb Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 E urat tare ala original, voi de care aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: ce volane merg puse pe Pajero mk ll? Chestie de gusturi......Orice volan ti-ai alege, asigura-te ca are si butucul adaptor.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: ce volane merg puse pe Pajero mk ll? Eu am optat pentru un volan de tip rally, dar cu piele normala nu piele intoarsa, avand in vedere ca volanul a venit un pic mai mult inspre sofer, acum pozitia de condus este un pic mai buna. P.S - butucul l-am primit de la un prieten, nush de unde l-a luat posibil din targ vitan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin wsp Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: ce volane merg puse pe Pajero mk ll? sal mai exista si varianta din lemn dar nu cred ca o sa ti placa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: ce volane merg puse pe Pajero mk ll? sal mai exista si varianta din lemn dar nu cred ca o sa ti placa[ATTACH=CONFIG]206086[/ATTACH] Asta il am eu :)... Doamne ce urat e ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: ce volane merg puse pe Pajero mk ll? Pajero mk 2.5 (aripi bosate) cu airbag, cu sau fara mahon la alegere. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate