mariusg Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Cine imi gaseste si mie acest model de sistem de prindere troliu? Se potriveste pe LR Disco 2 1999 cu bara originala? Vreau sa am posibilitatea sa dau troliu jos cind nu il folosesc. Multumeasc anticipat Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sistem prindere troliu 1.Vorbeste cu Florin / Angus. 2.De obicei acest acest sistem se foloseste pe spate, iar in cazuri izolate pe fata. Cupla de prindere a sistemului care sustine troliul o am eu pe masina mea si permite diverse optiuni: carlig, ochet, capac, placa troliu etc. In schimb sistemul de prindere pe masina, ma indoiesc ca este cel din imaginea atasata, din cate stiu eu este un V mare tip Dixon Bate ( sistemul militar ) sau un alt sistem tip Scorpion ( sistem competitional ) care se prinde pe traversa finala a sasiului cum am eu pe masina. Posibil sa ma insel, nu sunt marele expert in Disco 2... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sistem prindere troliu Multumesc Mugur. Eu acest sistem il iau pentru prindere sub (prin) bara de fata. Pe spate trebuie sa-mi vina un NATO HITCH RECEIVER care are acelasi sistem de prindere a troliului. Deci voi putea sa mut troliu din fata in spate numai ca voi trege doua instalatii. Cam asta vreau. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sistem prindere troliu Vezi ca cei de la Bearmach au un suport pentru montarea troliului sub bara fata;da un search pentru BA176 si ai sa vezi cum arata(iese doar cirligul afara,restul e prins de traversa sasiului). Se pare ca merge adaptat si suportul de la T-max, care e deja in tara(cred) la distribuitorul lor, membru pe forum;daca ai pe cineva sa-ti taie si sa sudeze profesional merge si asta,daca nu, poti astepta din UK.Este un site unde se descrie detaliat montarea acestui suport,daca vrei,ti-l dau. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sistem prindere troliu Este cumva acesta? Pentru ca este aceeasi poza cu el montat pe masina. Am crezut ca are cineva prin tara. Altfel pot sa-mi aduc si eu. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sistem prindere troliu E vorba de altceva se pare...oricum nu se poate fura de pe masina troliul daca de asta ti-era teama. Mai bine-l comanzi afara, oricum trebuie sa fie mult mai ieftin decit local. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sistem prindere troliu Salut, Am ceva pe stoc . Nu stiu daca este Standard-Duty Cradle Mount sau Heavy-Duty Cradle Mount Daca vrei treci sa o vezi . http://www.t-maxwinches.com/accessories.htm#mounts Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gheorghe Ditescu Postat Iulie 9, 2021 Partajează Postat Iulie 9, 2021 Cum pot monta un troliu Grizzly de 13000 lbs, la LAND ROVER Discovery 2, cu bară originală? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate