Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Flanse coborare cutie viteze Y60. Dimensiuni ...?

Roby200487

Postări Recomandate

Daca are cineva la indemana dimeniunea flanselor si distanta intre gauri de la placutele/flansele ce coboara cutia de viteze. Mersi anticipat.
200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Flanse coborare cutie viteze Y60. Dimensiuni ...?

Uite aici o schita ...

attachment.php?attachmentid=206316&d=1393716792

Grosimea depinde de cat inalti masina ...o faci dintr-o placa, doua, trei sau douazeci. Daca trebuie sa cobori cutia mai mult iti trebuie si ceva suruburi.

Sincer, la cat costa un kit distantier de cutie (cred ca e undeva la 50 euro si contine si cele 8 suruburi) nu cred ca merita sa ti le confectionezi tu ... :wink:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mersi pentru schita. Vreau sa cobor cutia cu 14mm. Material am acasa, burgiuri si masina de gaurit, flex al fel. Surburile daca sunt scurte, cu siguranta gasesc prin garaj ceva suburi de duritate minim 10.9 :P

Editat de Roby200487
200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Daca te duci cu cutia atat de jos cred ca trebuie sa faci si niste decupaje prin interior ...sa-ti intre in anumite viteze...

Link spre comentariu

Nici la asta nu m-am gandit.

Din cate am citit, intrebat cam atit ar fi necesar. Masina s-a ridicat 10cm spate, 8 fata dupa lift. (Spatele era mai lasat).

Link spre comentariu

Cutia se coboara pana se aliniaza cardanele (in special cel fata).

E inaltata 8-10cm fata de ce? De cum era inainte?

Normal la un lift de 5cm (doi inch) cutia se coboara in jur de 1cm - si asta doar la masina SWB (scurta).

Eu zic ca iti faci 3 placi de 0.5 grosime ...si sa vezi montand cat e ok, montezi intai doua si dupa daca e necesar o pui si pe a 3-a ... operatiunea o faci simplu bagand un cric sub cutie ...si desfacand traversa ...umbla si prin interior pe la rama din zona schimbatorului... si probeaza dupa coborare daca iti mai intra in viteze (in special viteza 5).

Link spre comentariu

Masina era lasata de sapte cand am cumaprat-o, destul de tare (adica 2cm). Apoi am laut o suspensie de y61 lwb, a mea find y60 swb. Asadar s-a inaltat fata de cm am cumparat masina 10cm spate, 8 fata:)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare