Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jimny in arad?

sacal

Postări Recomandate

am vazut un jimny interesant adus de o firma din arad. fiind foarte departe de mine incerc sa aflu prin diverse mijloace daca e ok masina, dar si firma care le aduce.

deci acesta e anuntul

http://www.autovit.ro/suzuki-jimny-C32175097.html

firma e ita automobile arad. ei spun evident ca nr de km e adevarat, si ca putem merge la reprezentanta. a cumparat cineva de la ei? sunt de incredere?

ar fi tare trist sa pierd 2 zile pt o teapa...-(((

multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: jimny in arad?

am vazut un jimny interesant adus de o firma din arad. fiind foarte departe de mine incerc sa aflu prin diverse mijloace daca e ok masina, dar si firma care le aduce.

deci acesta e anuntul

http://www.autovit.ro/suzuki-jimny-C32175097.html

firma e ita automobile arad. ei spun evident ca nr de km e adevarat, si ca putem merge la reprezentanta. a cumparat cineva de la ei? sunt de incredere?

ar fi tare trist sa pierd 2 zile pt o teapa...-(((

multumesc anticipat.

si nu stii pe nimeni din Arad care se poate duce sa o vada?

colegule draga

sau e greu sa pui mana pe telefon...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Masina este foarte frumoasa, parerea mea. Nu am avut/condus niciodata asa ceva dar la prima impresie e ff frumoasa.

Dar las subiectivismele la o parte si iti spun pe sleau ce semne de intrebare imi ridica acest anunt:

Anul este pus intentionat "eronat" probabil pt a atrage clienti.Mai mult ca sigur este de fapt 2010 sau...2009.

In 2011 nu cumva trebuia sa fie Euro 5 ?!

Timbrul de mediu este abil evitat, deci se va plati .

KM declarati nu prea cred sa fie reali, defapt sigur nu-s reali. Nu vinde neamtu' o masina practic noua.

Link spre comentariu

Mai bine iti iei unul fabricat pana in 2000.Dupa anul 2000 a inceput sa se strice treaba, in special motoarele care nu mai sunt construite in Japonia ci in Spania.La banii astia iti iei doua din 99 si iti garantez ca sunt mult mai reusite.Sau iei unul si cu restul de bani il modifici si va arata mai bine decat cel postat de tine (masina e identica cu exceptia kitului exterior si bordului putin mai stilizat)

Editat de huthavy
Toate literele le-am mancat de foame, toate greselile le-am facut cu rea intentie.
Link spre comentariu

Si asta e o solutie viabila. Dinainte de 2000 probabil este Euro 2 sau 1 si timbrul posibil ceva mai mare

Sunt si euro2 si euro3... timbrul este chiar mai mic sau tot pe-acolo.... insa ce scutesti la timbru dai la RAR (eliberarea cartii este 400 respectiv 840lei pt masina mai noua :wink: )

Tot ce e metaltop este japonia, softop Spania.

In afara de bara fata (urat "modernizata", parerea mea, si mare - incurca putin in punerea de roti mai mari), bordul stilizat si cuplarea "la meta" si "la buton" nu difera mai nimic din '98 si pana in zilele noastre. Numai la motor s-a umblat putin, dar, inafara de VVT (de pe ultimele modele) nu vad o schimbare majora de-a lungul timpului... oricum, nu una care sa justifice diferenta enorma la pretul de achizitie dintre un, sa zicem, 2000 si un 2010...

bafta la cautari, si eu am trecut prin asta de curand :twisted:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare